Fotbal, Liga 4: Derby-ul campionatului se joaca in direct la TurdaNews. "In astfel de meciuri, ambitia si mandria personala a tuturor jucatorilor face diferenta" - Alex Savu

Sursa: TurdaNews
Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 12:38
65 citiri
Ariesul Turda va evolua maine, incepand cu ora 11:00, pe teren propriu, contra celor de la CS Floresti, in derby-ul campionatului.

Partida este una extrem de importanta pentru ambele formatii care se lupta pentru locul de baraj. In cazul in care Turda se va impune maine, formatia turdeana se va distanta la sapte puncte fata de Floresti, avand si un meci mai putin disputat.

Inaintea derby-ului de maine, Alexandru Savu, mijlocasul formatiei turdene, ne-a declarat: "Urmeaza un meci frumos si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.