Fotbal, Liga 4: Infrangere in deplasarea de la Apahida, pentru CSM Campia Turzii, dar pe fondul unor greseli mari de arbitraj! (GALERIE FOTO)

Sursa: TurdaNews
Sambata, 09 Septembrie 2017, ora 22:17
46 citiri
Etapa a treia din Liga a IV-a a adus un nou esec pentru cei de la CSM Campia Turzii, care astazi au pierdut cu 1-2 (1-0), pe terenul celor de la Sporting Apahida, dar putem spune ca aceasta a fost o infrangere nemeritata, deoarece au condus din primul minut si pana in minutul 78, cand gazdele au egalat din lovitura de la 11 metri, pe fondul unei greseli mari de arbitraj.

Inca din primul minut, fotbalistii celor de la CSM Campia Turzii au fost in avantaj, deoarece Moldovan trimite o minge in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.