Fotbal, Liga 4: Sticla Ariesul Turda se impune in fata celor de la Armenopolis si are maxim de puncte dupa 4 etape! (GALERIE FOTO)

Sursa: TurdaNews
Duminica, 25 Septembrie 2016, ora 11:24
51 citiri
Intr-o partida ce a contat pentru etapa a IV-a, din Liga 4, formatia Sticla Ariesul Turda a reusit sa se impuna cu scorul de 5-3 (2-2) in fata celor de la Armenopolis Gherla, reusind astfel cea de-a patra victorie consecutiva din campionat. Meciul disputat pe Stadionul Municipal din Turda a debutat cum nu se poate mai rau pentru gazde, care s-au vazut conduse pe tabela de marcaj inca din minutul 4, atunci cand Craciun a trimis balonul din mijlocul careului mare, direct in vinclul portii aparate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.