Fotbal, Liga 5, zona Campia Turzii: Flacara Grindeni reuseste supriza dupa ce au invins in deplasare la Sinai Turda! Arbitru agresat etapa trecuta la meciul dintre Unirea II Tritenii de Jos si Steaua Rosie Boldut!

Sursa: TurdaNews
Duminica, 27 Septembrie 2015, ora 20:52
205 citiri
Duminica, 27 septembrie, s-au jucat in cadrul Ligii a cincea, zona Campia Turzii, doar patru meciuri din sase, deoarece doua au fost amanate, cel dintre Progresul Boian si Spicul Luna se va juca la o alta data ce se va stabilii ulterior, in timp ce partida dintre A.S. Urca si Unirea II Tritenii de Jos a fost amanat de Comisia de Disciplina, din cauza incidentelor petrecute la sfarsitul meciului din etapa trecuta la Tritenii de Jos, urmand ca luni 28 septembrie, la sedinta acestei comisii, sa se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.