Fotbal, Liga 5, zona Campia Turzii: Minerul Iara este, oficial, campioana de toamna, dupa victoria din partida restanta de la Gligoresti!

Sursa: TurdaNews
Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 09:40
31 citiri
Formatia Minerul Iara este, oficial, campiona de toamna in Liga a 5-a, zona Campia Turzii, dupa ce duminica a reusit sa se impuna categoric in partida restanta din deplasare cu Steaua Gligoresti, scor 9-0 (2-0).

Astfel echipa din Iara a acumulat la finalul turului 29 de puncte si are cu trei puncte mai mult decat ocupanta pozitiei secunde a clasamentului, Viitorul Soporu de Campie. Totusi, situatia in fruntea clasamentului ar putea sa se schimbe, deoarece formatia de pe locul trei in acest ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.