Fotbal, Liga 5, zona Campia Turzii: Soimii Campia Turzii face "instructie" cu Viitorul Soporu de Campie, in derby-ul etapei!

Sursa: TurdaNews
Duminica, 14 Mai 2017, ora 21:20
53 citiri
Jocul ce se anunta a fi un derby al etapei, cel dintre Viitorul Soporu de Campie si Soimii Campia Turzii, a fost pana la urma un "macel", dupa ce echipa din Campia Turzii a invins la un scor categoric cu 8-1, formatia din Soporu de Campie si a scos-o definitiv din calculele castigarii acestui campionat.

Lupta pentru castigarea acestei editii se pare ca va fi doar o lupta in doi, intre cei de la Soimii Campia Turzii si Minerul Iara, doar ca in acest moment, echipa din Campia Turzii are cu 2 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.