Fotbalistii de la ISCT 1921 incep cu o deplasare la Floresti, noua editie de campionat din Liga a 4-a. Surprize in lotul formatiei din Campia Turzii!

Sursa: TurdaNews
Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 20:55
101 citiri
Dupa o perioada de aproximativ trei ani, A.C.S. Industria Sarmei 1921 Campia Turzii va juca din nou in Liga a-IV-a din judetul Cluj, urmand ca in prima etapa a editiei 2015-2016, sa joace in deplasare la Floresti, cu echipa locala CS Unirea 1946. Lotul cu care "sarmarii" vor ataca noua editie de campionat este destul de numeros, un lot format in majoritatea lui din juniori din cadrul clubului si alti fotbalisti locali care au mai activat la acest nivel, dar la alte echipe din zona. De ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.