France Football: Fost antrenor al Universitatii Cluj, printre cei mai buni 50 de antrenori din istoria fotbalului. "Toata lumea priveste "U" acelor ani si dinainte ca pe o obsedanta dragoste. Eram ca fratii"

Miercuri, 20 Martie 2019, ora 12:08
81 citiri
France Football a alcatuit un clasament al celor mai buni 50 de antrenori din istoria fotbalului. Printre numele aflate pe lista se gasesc si doi tehnicieni romani: Mircea Lucescu (locul 41) si Stefan Kovacs (43). Olandezul Rinus Michels, fost antrenor la Ajax si Barcelona, se afla in fruntea clasamentului, fiind urmat de Sir Alex Ferguson si italianul Arrigo Sacchi.

Mircea Lucescu si Stefan Kovacs se afla in ierarhia France Football in fata unor antrenori precum Luis Aragones, Frank Rijkaard, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.