Handbal, Liga Nationala: Potaissa Turda s-a impus in partida cu CSM si mai are nevoie de o victorie pentru medaliile de bronz (Galerie Foto)

Sursa: TurdaNews
Joi, 24 Mai 2018, ora 21:25
29 citiri
Potaissa Turda s-a impus astazi, scor 26-24, in fata celor de la CSM Bucuresti, in primul meci din finala mica a Ligii Nationale de handbal masculin.

CSM-ul a inceput mai bine si s-a distantat repede la doua goluri (1-3, min 5), insa Turda a revenit repede in joc. In minutul 10, Roland Thalmaier a marcat pentru 6-5 si de atunci, Potaissa nu a mai cedat initiativa. CSM-ul a egalat la 10 (min 24), insa finalul de repriza a apartinut echipei turdene care a marcat de trei ori si a primit un singur ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.