Le-a trecut glontul pe langa ureche! Sticla Ariesul Turda a fost aproape de prima infrangere. Victor Soporan: "Nu am pierdut 2 puncte ci am castigat unul cu greu". Sporting Apahida-Sticla Ariesul Turda 1-1 (0-0)

Duminica, 11 Martie 2018, ora 11:07
34 citiri
Duminica, 11 martie, n-a fost o zi buna pentru sportul turdean. La primul meci oficial din 2018, Sticla Ariesul Turda a fost aproape de prima infrangere din campionat, in deplasarea de la Apahida.

Desi se aflau pe locul 8 in clasament cu un total de 25 puncte, gazdele veneau dupa trei victorii consecutive iar din etapa a X-a nu au mai cunoscut infrangerea. A fost exact asa cum preciza antrenorul Artur Podar la reluarea pregatirii "ambitii din partea adversarelor care joaca cu prima clasata si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.