Liga a IV-a. Victorie pentru Ariesul Mihai Viteazu. Kopandy:"Am iesit mai motivati de la vestiare". Ariesul Mihai Viteazu- ACS Vulturul Mintiul Gherlii 2-1 (0-1)

Luni, 12 Martie 2018, ora 11:07
46 citiri
Ariesul Mihai Viteazu a intalnit duminica, 11 martie, pe teren propriu, formatia ACS Vulturul Mintiul Gherlii. Meciul, care a contat pentru etapa cu numarul XVII, s-a incheiat cu victoria echipei din Mihai Viteazu, scor 2-1.

Olteanu a punctat pentru formatia vizitatoare si a stabilit scorul pauzei, dar dupa reluare gazdele au revenit gratie reusitelor lui Kiesz si Kopandy. Ariesul Mihai Viteazu a bifat a 10-a victorie si cu un total de 33 puncte ocupa locul 5 in clasamentul Ligii a IV-a.

"A ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.