Sanmartean, pe lista "feroviarilor" in campania de transferuri din iarna. Muresan: "Experienta si talentul sau ne-ar ajuta oricand"

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 16:05
55 citiri
Vasile Miriuta si Iuliu Muresan s-au aratat interesati in aceasta saptamana de serviciile fostului international roman. Mijlocasul de 36 ani va evolua impotriva "feroviarilor" luni seara, in meciul dintre CFR Cluj si Pandurii Targu-Jiu.

"Lucian Sanmartean se afla in acest moment sub contract cu Pandurii si nu vreau sa vorbesc despre fotbalistii care joaca la alte echipe. Dar este un jucator foarte bun si trebuie sa fim atenti la el in meciul de luni. Cu siguranta nu voi pune pe nimeni sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.