SENZAEsIONAL: Atletul turdean Samuel Bucsa (17 ani) medalie de bronz la seniori si medalie de aur la tineret (varsta pana in 22 ani)!

Sursa: TurdaNews
Luni, 05 Februarie 2018, ora 00:06
44 citiri
Atletul turdean Samuel Bucsa a reusit o performanta extraordinara, reusind sa castige medalia de bronz in cadrul Campionatelor Nationale de seniori, la saritura in lungime si locul 1 (medalie de aur, campion national!) la Campionatul National de tineret, in aceeasi proba! De precizat ca Samuel Bucsa are doar 17 ani, fiind inca la varsta junioratului!

Performanta tanarului sportiv turdean, antrenat de sotii Nadina si Virgil Costache, a fost reusita in conditiile in care Samuel Bucsa a stabilit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.