Volei, Divizia A2 (seria de vest): In ultima etapa a turului, voleibalistii de la CSM Campia Turzii joaca acasa cu CSU Brasov!

Sursa: TurdaNews
Joi, 19 Noiembrie 2015, ora 20:06
37 citiri
In ultima etapa a turului campionatului din Divizia A2 (seria de vest) la volei masculin, voleibalistii de la CSM Campia Turzii vor juca sambata 21 noiembrie pe teren propriu cu cei de la CSU Brasov. Initial, aceasta partida ar fi trebuit sa se joace la Brasov, dar din cauza unor probleme pe care le-au avut cu sala in care s-ar fi desfasurat meciul, echipa brasoveana a solicitat acceptul federatiei si al formatiei CSM-ului, pentru ca acest meci sa se joace la Campia Turzii, urmand ca partida ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.