Volei, Divizia A2 (seria de vest): Victoria este obiectivul vizat de voleibalistii de la CSM Campia Turzii, in meciul de campionat cu CS Provolei Arad!

Sursa: TurdaNews
Joi, 27 Octombrie 2016, ora 10:30
47 citiri
Sambata, 29 octombrie, voleiballistii de la CSM Campia Turzii joaca in etapa a 3-a, din Divizia A2 (seria de vest), pe teren propriu cu cei de la CS Provolei Arad. Daca in primele doua etape jucate pana acum, au castigat tot de atatea ori, jucatorii din Campia Turzii vor sa se impuna in minim de seturi si in fata echipei aradene.

Desi meciul pare unul usor pentru voleibalistii CSM-ului, totusi adversarul de sambata nu trebuie subestimat si de aceea jucatorii antrenorului-jucator Dan Remes ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.