CM 2010: Zece lucruri pe care nu le stiati despre caracatita clarvazatoare

Sambata, 10 Iulie 2010, ora 17:33
4275 citiri
CM 2010: Zece lucruri pe care nu le stiati despre caracatita clarvazatoare

Pronosticurile caracatitei clarvazatoare Paul au facut inconjurul lumii. Site-ul ziare.com va prezinta decalii inedite din viata caracatitei pe care spaniolii vor sa o cumpere cu 30 de mii de euro pentru a o face mascota.

1. Este originar din Weymouth. Chiar daca acum locuieste in Oberhausen (Germania), Paul este originar din (Anglia). Paul s-a mutat in Germania in urma cu patru ani. Fiona Smith, persoana care a avut grija de Paul in Anglia, spune ca acesta nu era pasionat de pronosticuri. "Nu a facut nici o predictie cat timp a fost la noi, dar poate a asteptat o competitie de rang inalt pentru a-si arata calitatile", a spus Fiona Smith.

2. Are multi dusmani. Simpatizat de multa lume pentru calitatea pronosticurilor sale, Paul si-a facut si multi dusmani. Primii care au vrut sa il omoare au fost argentinienii, iar acum nemtii au venit cu ideea de a-l da "pe mana" rechinilor.

3. Este o celebritate. Paul a devenit atat de popular incat televiziunile din Germania si Spania si-au intrerupt programul obisnuit pentru a transmite in direct ritualul sau.

4. Este cel mai mare star din Oberhausen. Paul a pus Oberhausen pe harta turistica mondiala. Foarte multa lume si-a manifestat interesul de a vizita Oberhausen dupa aparitia lui Paul.

5. Nu este la prima incercare. Paul si-a inceput munca de clarvazator in urma cu doi ani. Atunci a avut un parcurs bun, ghicind toate pronosticurile cu exceptia finalei.

6. Te-ar fi putut imbogati. In cazul in care ai fi pariat 1 euro pe pronosticurile lui Paul de la Cupa Mondiala, acum ai fi avut 131 de euro.

7. Este o creatura inteligenta. Caracatitele au o inteligenta extrem de ridicata, principalul punct forte fiind memoria pe termen lung. "Caracatitele sunt foarte inteligente", garanteaza Fiona Smith.

8. Face senzatie pe Twitter si Facebook. Paul este deja un superstar in cele doua medii de comunicare online. "Paul the Octopus" si "Pulpo" (traducerea in spaniola) sunt in top 10 cautari pe Facebook si Twitter.

9. Nu triseaza. Procentajul incredibil pe care Paul il are a dat nastere unor suspiciuni conform carora pronosticurile ar fi masluite. "Nu e nici un trucaj, mancarea este aceeasi in ambele containere", a replicat Tanja Munzig de la Acvariul din Oberhausen.

10. Nu se teme de moarte. Paul a primit numeroase amenintari cu moartea, insa isi vede linistit de viata sa. "Sunt multi oameni care vor sa il manance, dar nu se teme. Suntem aici sa il aparam", a spus Oliver Walenciak, ingrijitorul sau.

C.M.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#caracatita Paul , #stiri CM 2010
Comentarii
Poza tudor65
tudor65
rank 5
Poza bum
bum
rank 5
CARACATITA CLAR-VAZATOARE SA FIE PUSA FATA-N TATA CU VANGHELIE