Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Jimmy Jump a incercat sa fure Cupa Mondiala (Video)

Luni, 12 Iulie 2010, ora 08:35
4818 citiri
Jimmy Jump a incercat sa fure Cupa Mondiala (Video)

Un lucru mai putin obisnuit s-a petrecut cu putin timp inainte de finala Cupei Mondiale. Jimmy Jump, celebrul exhibitionist, a intrat pe teren si a incercat sa puna mana pe marele trofeu.

Avand o experienta bogata in furisatul pe suprafetele de joc, Jimmy a reusit sa se strecoare pana la soclul pe care era asezata Cupa Mondiala, inercand sa puna pe trofeu o caciulita.

Oamenii de ordine au intervenit in forta, doi agenti de paza si mai multi stewarzi punandu-l pe exhibitionist la pamant si escortandu-l apoi in afara stadionului din Johannesburg.

Spania a invins in prelungiri Olanda si a castigat Cupa Mondiala (Video)

De altfel, omul care a perturbat in acest an si concursul Eurovision, a anuntat inainte de a incepe turneul din Africa de Sud ca planuieste o excursie la aceasta competitie.

Jimmy Jump, pe numele sau real Jaume Marquet i Cot, este un suporter al Barcelonei in varsta de 36 de ani cunoscut pentru perturbarea diverselor evenimente sportive. Catalanul si-a facut "debutul" in 2004, cand a intrat pe gazon in timpul finalei Campionatului European dintre Grecia si Portugalia, el avand o "rafuiala" cu Luis Figo.

A urmat apoi o nou incursiune in semifinala de Liga a Campionilor dintre Villareal si Arsenal, cand i-a facut cadou lui Thierry Henry un trucou al Barcelonei. Ulterior, atacantul francez avea sa se transfere la cea mai cunoscuta grupare catalana.

In timpul semifinalei Campionatului European din 2008 dintre Germania si Turcia, Jimmy a "lovit" din nou, el intrand pe teren purtand un tricou pe care scria "Tibetul nu este China".

Alte evenimente marca Jimmy Jump sunt intreruperile finalei Cupei Mondiale de rugby din 2007 sau a semifinalei masculine de la Rolland Garros din 2009.

Spania a castigat primul titlu mondial din istorie dupa ce a invins Olanda in finala turneului din Africa de Sud, scor 1-0.

Vezi mai jos video cu incursiunea lui Jimmy Jump in finala Cupei Mondiale:

M.D.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Jimmy Jump fura Cupa Mondiala, #finala Cupa Mondiala, #Jimmy Jump video Cupa Mondiala, #Spania campioana mondiala , #stiri CM 2010