Lupte de strada in Brazilia dupa macelul cu Germania

Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 07:50
15685 citiri
Lupte de strada in Brazilia dupa macelul cu Germania
Foto: Terra

Brazilienii si-au dat in petec dupa ce nationala lor a parasit in genunchi Cupa Mondiala 2014, umilita de reprezentativa Germaniei.

Sute de tineri au iesit pe strazile marilor orase si s-au luptat cu fortele de ordine. Politia Militara a folosit gazele lacrimogene pentru a-i controla pe "ultrasii" furiosi.

Cele mai grave incidente au avut loc in Sao Paulo, acolo unde opt autobuze au fost incendiate. De asemenea, mai multe magazine au fost sparte si jefuite.

Autoritatile braziliene au anuntat ca zeci de manifestanti au fost retinuti dupa meciul Brazilia - Germania.

In "tara cafelei" exista un profund sentiment de frustrare in privinta Cupei Mondiale, nu putini fiind cei care sustin ca tara lor a cheltuit mult prea multi bani cu organizarea turneului final.

Acum, eliminarea rusinoasa a nationalei lor a facut ca sentimentul de revolta sa cuprinda mult mai multi brazilieni, care au protestat asa cum au stiut.

Dispozitive impresionante ale Politiei Militare au fost desfasurate in Belo Horizonte, acolo unde s-a disputat meciul, inca de la pauza, cand tabela de marcaj indica "doar" 0-5, autoritatile asteptandu-se la manifestari violente.

CM 2014: Germania invinge Brazilia cu 7-1 si se califica in finala Cupei Mondiale

Germania s-a calificat en fanfare in finala Cupei Mondiale 2014, zdrobind reprezentativa Braziliei cu un incredibil 7-1.

Nemtii conduceau cu scorul de 5-0 dupa o jumatate de ora de joc si au ratat alte ocazii importante in prima repriza.

David Luiz a plans in hohote dupa umilinta cu Germania

In marea finala, programata duminica, Germania va intalni invingatoarea celei de-a doua semifinale, dintre Argentina si Olanda.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Brazilia Germania CM 2014, #lupte strada brazilia, #Brazilia Germania incidente , #Brazilia