(P) PariuriX.com pune la bataie un iPhone7: Joaca acum!

Advertorial
Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 13:16
9791 citiri
(P) PariuriX.com pune la bataie un iPhone7: Joaca acum!

Vesti bune pentru pariori in noul an: PariuriX.com organizeaza un concurs cu extrageri zilnice, la care pot participa toate persoanele domiciliate in Romania care au implinit varsta de 18 ani, pentru a avea sansa de a castiga un iPhone 7 Gold.

Doritorii trebuie sa se inregistreze pe site-ul PariuriX.com sau sa se autentifice in contul de utilizator existent, sa raspunda la cele doua intrebari si sa finalizeze inscrierea.

Toti participantii intra zilnic la tragerea la sorti, care le poate aduce un exemplar ar primei carti dedicate pariurilor care se tipareste in Romania: "PARIURI SPORTIVE FARA SECRETE", publicatie a insusi fondatorului celei mai mari si mai active comunitati de pariori de la noi din tara, Cadar Marius, si un iPhone 7 Gold.

Castigatorii vor fi contactati prin mesageria interna a platformei PariuriX.com, pentru a li se solicita datele de livrare.

TREBUIE SA ACCESATI ACEASTA PAGINA PENTRU A VA INSCRIE IN CONCURS: https://pariurix.com/iphone7

ACESTEA SUNT AGENTIILE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE CATRE ECHIPA PARIURIX.COM, LA CARE PARIORII ROMANI POT JUCA 100% LEGAL SI FARA NICI UN RISC:

Netbet - L1160651W000195

Netbet este una dintre primele case de pariuri online din Romania care a primit licenta de functionare definitiva (pentru urmatorii 10 ani). Operatorul lansat in 2001 in Malta dispune de o oferta extrem de competitiva de pariuri live, bogata atat in ceea ce priveste numarul evenimentelor disponibile in orice moment, cat si cu privire la diversitatea de optiuni de pariuri si transmisiuni live video pe care le ofera.

Sportingbet - L1160656W000327

Sportingbet este una dintre primele agentii de pariuri lansate in spatiul virtual, fiind lansata inca din 1997. Operatorul britanic si-a lansat o noua platforma la finele anului trecut, care a venit a pachet cu multe imbunatatiri, dintre care merita remarcata valoarea sporita a cotelor oferite si Predictorul Fotbalului, un concurs de tip Pronosport organizat de Sportingbet, la care utilizatorii activi pot participa gratuit.

Unibet - L1160657W000330

Unibet este una dintre cele mai cunoscute agentii de pariuri online la nivel mondial. Operatorul anului 2016 conform EGR Magazine are peste 14 milioane de jucatori inregistrati. Pariorii romani au acces la camere virtual de poker si de bingo, pot juca jocuri de cazinou virtual sau live si bineinteles, se pot bucura de o oferta vasta de pariuri sportive, care include numeroase tipuri de pariuri speciale si cote pe masura.

Betfair - L1160655W000329

Pe langa faptul ca Betfair dispune de cea mai importanta agentie de Sports Betting Exchange din lume, operatorul ofera si o sectiune de Sportsbook, acolo unde jucatorii pot plasa pariuri in cota fixa ca la orice alta agentie. Betfair le permite jucatorilor sa-si asigure biletele pentru a evita pierderile la limita, include functia de Cash Out variabil (partial/total) si include un generator de bilete care alege aleatoriu pariuri populare.

Betano - D. 3311/18.12.2015

Betano este o agentie de pariuri online care a facut o buna impresie in randul pariorilor romani, inca de la intrarea sa in piata locala de jocuri de noroc. Jucatorii pot paria prin comanda vocala cu ajutorul aplicatiei dedicate pentru dispozitivele mobile ce ruleaza sistemul de operare iOs (iPhone si iPad). De asemenea, acest operator furnizeaza zilnic cotele maxime posibile pentru cateva partide din fotbal, volei, baschet si tenis.

AICI GASITI RECENZIILE DETALIATE ALE CASELOR DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE SPECIALISTI: https://pariurix.com/agentii

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor - Licenta Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#pariurix, #cote pariuri, #agentii pariuri, #concurs pariuri , #stiri concurs