Înapoi la listarea arhivei

20 Decembrie 2011 - Bunuri contrafacute de 100.000 de lei, retinute de vamesi

Luni seara, la Punctul de Trecere a Frontierei Constanta Sud, politistii de frontiera si vamesii constanteni au efectuat controlul fizic asupra unui containar sosit din China, referitor la punerea in

20 Decembrie 2011 - Conducea un autoturism cu certificat de inmatriculare fals

Politistii de frontiera de la Negru Voda au descoperit la controlul efectuat autoturismelor care ies din tara un certificat auto susceptibil a fi fals prezentat de un cetatean roman.

20 Decembrie 2011 - Mistreti striviti sub rotile utilajelor

O forma de braconaj nemaiintalnita pana in prezent a fost descoperita, luni, in apropiere de localitatea constanteana Faclia.

20 Decembrie 2011 - Traiesc fara apa, lumina si caldura

Viata este plina de suisuri si coborasuri, iar un singur eveniment poate influenta in mod drastic destinul unui om.

20 Decembrie 2011 - CVM Tomis, favorita la calificarea in 16-imile Cupei Challenge

Ultimul meci oficial de volei masculin pe care il va gazdui anul acesta Sala Sporturilor din Constanta este programat marti, de la ora 18.00. CVM Tomis Constanta si MOK Jedinstvo Brcko

20 Decembrie 2011 - Targ de Craciun pentru constanteni

Constantenii sunt asteptati in fiecare zi, pana in 23 decembrie, la "Targul de Craciun" organizat la Pavilionul Expozitional Constanta, situat la intrare in statiunea Mamaia.

20 Decembrie 2011 - Concurs pentru sefia Sectiilor Rurale

Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Constanta a organizat, luni, concursuri pentru ocuparea functiei de sef in cadrul Sectiilor de Politie Rurala Constanta si Mihail Kogalniceanu.

20 Decembrie 2011 - Comert ilegal cu petarde

Politistii de frontiera au descoperit, in urma unor controale efectuate pe raza municipiului Constanta, mai multe persoane care ofereau spre vanzare cateva mii de obiecte pirotehnice.

20 Decembrie 2011 - Bataie la Gura Dobrogei

Doi barbati au ajuns, luni, in urgenta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta in urma unui conflict izbucnit intre cei doi pe islazul de la marginea localitatii. Antosica Gheorghe, in varsta

20 Decembrie 2011 - CV 2004 Tomis, lider provizoriu in DA1

CV 2004 Tomis Constanta a inregistrat luni, pe teren propriu, a saptea victorie consecutiva in campionat, 3:0 (25:10, 25:13, 25:7) cu ACS Penicilina Iasi.

20 Decembrie 2011 - Tacul de Aur, un concurs pentru... maratonisti

Prima editie a turneului Tacul de Aur la biliard, organizat si gazduit de Lake View Center din Constanta a luat sfarsit duminica seara.

20 Decembrie 2011 - Pachete pentru 1.200 de copii

Primaria Cobadin a acordat vineri pachete cu cadouri pentru toti copiii din comuna. Primarul comunei, Cristian Telehoi, a declarat ca administratia locala a alocat bani de la bugetul local pentru ca

20 Decembrie 2011 - Cadavrul unui bebelus, gasit la ghena

Politistii constanteni sunt in alerta, dupa ce luni dupa-amiaza, in jurul orelor 13.00, cadavrul unui bebelus a fost gasit intr-o ghena de gunoi din cartierul Km 4-5.

20 Decembrie 2011 - Adrian Stan, ajutorul lui Mos Craciun pentru o zi

Primarul localitatii Techirghiol, Adrian Stan, a impartit peste 800 de cadouri, ieri, ajutandu-l pe Mos Craciun sa-i rasplateasca pe copiii din localitate care au fost cuminti.

20 Decembrie 2011 - FC Farul ar putea avea antrenor constantean

Refuzati de Laurentiu Reghecampf, care a preluat echipa de Liga I Concordia Chiajna, conducatorii clubului FC Farul s-au reorientat rapid si ar putea instala pe banca tehnica un antrenor constantean.

20 Decembrie 2011 - Danut Epure - cotat cu sanse maxime la sefia Universitatii "Ovidius"

De doar trei ani decan al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii "Ovidius", prof. univ. dr. Danut Tiberius Epure se man-dreste cu un portofoliu de activitati care fac cinste

20 Decembrie 2011 - Premiera la Constanta: Peter Guth a umplut Casa de Cultura, pana la refuz

Week-end-ul ce tocmai s-a incheiat a insemnat pentru constantenii nostri trairea a doua zile de poveste, datorita bijuteriilor muzicale prezentate de Strauss Clasic Orchestra din Viena.

20 Decembrie 2011 - Prima captura a Garzii de Coasta la Constanta

Politistii de frontiera constanteni din cadrul proaspetei infiintate Garda de Coasta au depistat doi cetateni clandestini la bordul unei nave sub pavilion Insulele Cook sosita in portul Midia.

20 Decembrie 2011 - "Daca nu obtin 25%, plec din partid!"

Conducerea Organizatiei Judetene Constanta a Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) a organizat, luni, o conferinta de presa in cadrul careia a prezentat bilantul filialei de la malul marii pe

20 Decembrie 2011 - Locuri de munca vacante la Constanta

In perioada 16 - 23 decembrie, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca are disponibile 128 de locuri de munca.