Înapoi la listarea arhivei

06 Martie 2012 - Debut la 14 ani si jumatate in prima liga de volei masculin

Extrema Adrian Aciobanitei, component al lotului national de cadeti, a debutat la 14 ani si jumatate in prima liga de volei, luni, pentru CVM Tomis, in partida de la Dej cu Unirea.

06 Martie 2012 - Zeci de suspiciuni de rubeola, depistate in liceele constantene

In prezent, in judetul Constanta 76 de elevi de la diferite licee sunt suspectati clinic de rubeola, au anuntat reprezentantii Directiei Judetene de Sanatate Publica din Constanta.

06 Martie 2012 - Cristian Radu intra in lupta pentru Primaria Mangalia

Comisarul sef sectie autosuspendat Cristian Radu a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber, ca va candida pentru functia de primar al municipiului Mangalia.

06 Martie 2012 - Mihai Ovidiu preia "carma" Garzii Financiare Constanta

Incepand din data de 7 martie 2012, comisarul sef de divizie Mihai Ovidiu preia conducerea Garzii Financiare - Sectia Constanta.

06 Martie 2012 - Alegerile de la UMC sunt o afacere privata?

Ieri, in sala Senatului de la Universitatea Maritima din Constanta a fost invitata si mass media sa participe la sedinta in care s-a votat decalarea alegerilor pentru Senat si consilii profesorale.

06 Martie 2012 - Asistentii medicali isi pot ridica adeverintele de la examenul de anul trecut

Persoanele care au sustinut, in toamna anului trecut, examenul de grad principal pentru asistenti medicali mai au la dispozitie trei luni pentru a-si lua adeverintele.

06 Martie 2012 - CV 2004 Tomis s-a impus si la Cluj

Ieri, intr-o partida restanta contand pentru etapa a 18-a din Divizia A1 la volei feminin, CV 2004 Tomis Constanta a jucat in deplasare cu Universitatea Cluj.

06 Martie 2012 - Campioana HCM, fara patru jucatori la Turda

Astazi, de la ora 17.00, in direct la Digi Sport 2, in ultimul meci al etapei a 18-a a Ligii Nationale de handbal masculin, HCM Constanta evolueaza in deplasare cu Potaissa Turda.

06 Martie 2012 - 8 Martie, la malul marii

Primavara a debutat cu numeroase evenimente de divertisment, prilejuite de sarbatorile lunii martie, insa apogeul acestora va fi atins la sfarsitul saptamanii, cand doamnele si domnisoarele au

06 Martie 2012 - Martisor muzical-coregrafic, la Teatrul "Oleg Danovski"

La Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski", primele evenimente artistice ale lunii martie reprezinta un omagiu adus primaverii si eternului feminin.

06 Martie 2012 - Inscrierile la clasa pregatitoare au inceput cu stangul

Ieri dimineata ar fi trebuit sa inceapa inscrierile pentru clasa pregatitoare, dar parintii care s-au prezentat cu cereri au fost rugati sa revina intrucat baza de date nu a functionat timp de doua

06 Martie 2012 - Marcel Lica: "Trebuie sa batem tot in retur"

Presedintele executiv al FC Farul, Marcel Lica, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", ca nu intelege decizia Comitetului Executiv, de a amana din nou campionatul, mai ales ca ultimele avertismente

06 Martie 2012 - 31 de muncitori la negru, depistati de inspectorii ITM

Inspectorii de munca au luat la puricat, in luna februarie, societatile comerciale din judetul Constanta in cautare de angajati care muncesc ilegal.

06 Martie 2012 - Una dintre vestitele atractii ale Romaniei, o gaura neagra pentru Constanta

Herghelia Mangalia nu mai este, clar, ceea ce era in urma cu zeci de ani. Pepiniera de pur sange arabi, odata una dintre cele mai mari, cunoscute si apreciate din sud - estul Europei, a devenit o

06 Martie 2012 - Viata de constantean, vecin cu hoti si cocalari

Considerat de ani buni printre cele mai rau famate zone ale municipiului Constanta, cartierul CET face, si astazi, "cinste" renumelui. "Nu mai este ce a fost odata, dar si acum sunt batai la orice

06 Martie 2012 - Miscarea Populara la Constanta: ce partide isi dau mana pentru a-l inlatura pe Mazare

PDL nu va incheia la nivel national niciun fel de alianta pentru alegerile locale, dar organizatiile judetene pot decide sa incheie aliante pe plan local, sub denumirea "Miscarea Populara", cu sigla

06 Martie 2012 - Vrei sa pazesti puscariasii de la Poarta Alba? Iata ce trebuie sa faci

O echipa formata din cadre ale Penitenciarului Poarta Alba a prezentat, saptamana trecuta, liceenilor din judetul Constanta oferta educationala de scolarizare a Administratiei Nationale a

06 Martie 2012 - A dat iama in magazinele din Franta

Procurorii constanteni au cerut arestarea lui Ion Petreanu, de 29 de ani, din Tulcea, pe numele caruia autoritatile franceze au emis un mandat european de arestare.

06 Martie 2012 - Se opreste curentul la Agigea si Navodari

O parte din locuitorii comunei Agigea si o parte din locuitorii orasului Navodari nu vor beneficia astazi de curent electric, timp de cateva ore. Pentru lucrarile anuale de reparatii si intretinere

06 Martie 2012 - Din cauza datoriilor, 26 de asociatii risca sa ramana fara apa

Pentru perioada 6 - 9 martie, 26 asociatii de locatari ori proprietari din Constanta si Navodari sunt avizate pentru debransare din cauza datoriilor de peste 175.000 lei catre S.C. RAJA S.A.