Înapoi la listarea arhivei

12 Aprilie 2012 - Fostul deputat Metin Cerchez, condamnat pentru profanare de morminte

Fostul deputat constantean Metin Cerchez a fost condamnat miercuri de catre Judecatoria Braila la 1 an de inchisoare, cu suspendare, pentru profanare de morminte, informeaza replicaonline.ro.

12 Aprilie 2012 - Sampon de contrabanda, confiscat de Garda de Coasta

Politistii de frontiera si comisarii Garzii Financiare au realizat o actiune pe linia prevenirii si combaterii infractiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuala, ocazie cu care au

12 Aprilie 2012 - A intrat cu masina in copac

Un tanar de 27 de ani a fost implicat, in aceasta dimineata, intr-un accident rutier petrecut in zona telegondolei din statiunea Mamaia. Se pare ca din cauza vitezei, soferul a pierdut controlul

12 Aprilie 2012 - Alexandra Stan a castigat primii bani lucrand ca ospatarita

Chiar daca acum este o cantareta cu mult succes in strainatate, Alexandra Stan castiga bani in tinerete servind mese la o carciuma de la periferia Constantei, scrie "Cancan".

12 Aprilie 2012 - Ei sunt noii decani de la "Ovidius"

A mai ramas doar un pas pana la aflarea noilor decani ai celor 16 facultati din cadrul Universitatii "Ovidius" din Constanta.

12 Aprilie 2012 - Pretul corect, mielul pe alese

Constantenii mai pot profita de programul Primariei Constanta "Pretul corect la carnea de miel" pana sambata, 14 aprilie 2012, pretul maxim agreat impreuna cu producatorii fiind de 21,9 lei/kg.

12 Aprilie 2012 - "Magazinele pensionarului" pentru varstnicii constanteni

"MAGAZINUL PENSIONARULUI" Primaria Constanta acorda o atentie deosebita persoanelor de varsta a treia care locuiesc pe raza municipiului, prin diferite programe destinate lor.

12 Aprilie 2012 - Directorul Portului Constanta, atacat cu oua

A treia zi de greva in Portul Constanta! Ieri, pentru a treia zi consecutiv, activitatea portuara a fost din nou blocata.

12 Aprilie 2012 - Proiecte in derulare pentru Sanatatea constantenilor

Sistemul sanitar din Romania se confrunta de ceva ani cu grave probleme financiare, insa autoritatile centrale par sa fie total dezinteresate.

12 Aprilie 2012 - Plajele castigate la licitatie, predate operatorilor

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral (ABADL) a demarat de la inceputul lunii aprilie predarea plajelor catre operatori pentru sezonul estival 2012. Suprafata predata catre operatorii de

12 Aprilie 2012 - Directorul Scolii "Nicolae Tonitza", deferit instantei

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta l-au trimis, ieri, in judecata pe Gelu Dimaca, directorul Scolii cu clasele I-VIII "Nicolae Tonitza", din Constanta, sub aspectul comiterii

12 Aprilie 2012 - Politisti de la Rutiera condamnati

Trei agenti ai Serviciului Politiei Rutiere Constanta, acuzati de implicare in scandalul de coruptie din vara anului 2009, au fost condamnati, ieri, de magistratii Tribunalului Constanta. Daniel

12 Aprilie 2012 - Arestat pentru trafic de canabis

Un barbat de 44 ani, din Constanta, a fost arestat preventiv, ieri, pentru trafic de droguri. Conform Directiei pentru Investigarea Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT)

12 Aprilie 2012 - Mobilizare generala la CSU Neptun

Esecul cu HCM Baia Mare din etapa a 19-a, 26-27 pe teren propriu, a aruncat din nou formatia CSU Neptun Constanta in zona retrogradarii.

12 Aprilie 2012 - "Campionatul a fost o mare farsa, inca de la inceputul sau"

Marti, la finalul partidei CV 2004 Tomis Constanta - Penicilina Iasi 3:0, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei la volei feminin, antrenorul principal al gazdelor, Darko Zakoc, a atacat dur

12 Aprilie 2012 - Cioti lupta pentru un loc la Londra

Dupa Eliza Samara, sportiva legitimata la CS Farul, tenisul de masa constantean incearca sa mai trimita un reprezentant la Jocurile Olimpice de la Londra.

12 Aprilie 2012 - Sedinta de consiliu local cu tachinari si glumite cu iz politic

Sedinta Consiliului Local Municipal Constanta de miercuri s-a desfasurat intr-o atmosfera mult prea relaxata, ar spune unii.

12 Aprilie 2012 - Meniu special de Paste pentru pacientii Spitalului Judetean

In perioada sarbatorilor de Paste, spitalele din Constanta vor functiona cu linii de garda de profil si vor acorda asistenta medicala de urgenta in regim de week-end. Dr. Dan Capatana, managerul

12 Aprilie 2012 - Accident rutier spectaculos la Doraly Mall

Un autoturism Dacia Logan a ajuns, ieri dimineata, pe calea ferata din dreptul Doraly Mall, dupa un impact cu o autoutilitara marca Iveco.

12 Aprilie 2012 - Ce datorii au firmele constantene catre Inspectoratul de Munca

Peste 1.000 de agenti economici din judetul Constanta au datorii catre Inspectoratul Teritorial de Munca vechi de mai bine de un an.

12 Aprilie 2012 - PNG si PRM raman impreuna la Constanta

Presedintele PRM Constanta, Radu Comanici, a declarat, ieri, in cadrul unei confe-rinte de presa, ca desi la nivel central au existat dispute intre conducerea PRM si cea a PNG, la nivel local

12 Aprilie 2012 - Ce spune Danut Epure despre desemnarea noilor decani

Rectorul Universitatii "Ovidius", prof.univ.dr. Danut Epure, s-a declarat multumit de modalitatea in care a decurs concursul pentru desemnarea decanilor.

12 Aprilie 2012 - Administratia portului Constanta a ramas fara... cap

Andrei Aurelian Popa va intra in istorie ca fiind primul director general al administratiei portului Constanta care a fost alungat de la lucru.

12 Aprilie 2012 - Ucigasul cu BMW a adus CSM-ul pe capul Judecatoriei Constanta

In aceste zile, doi angajati ai Inspectiei Judiciare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii se afla la Judecatoria Constanta pentru a verifica in ce conditii s-a produs eroarea din cauza

12 Aprilie 2012 - Ce surprize a pregatit Sanatoriul Balnear Mangalia pacientilor sai

Oaspetii Sanatoriului Balnear si de Recuperare din Mangalia dispun, pe langa tratamentele pentru relaxare, si de posibilitatea de a avea un meniu creat de specialisti in nutritie, astfel incat

12 Aprilie 2012 - Elevii de la "Mircea" au cucerit "NASA"

Elevii de la "Mircea" au cucerit "NASA" Mare agitatie, miercuri, la Colegiul National "Mircea cel Batran".

12 Aprilie 2012 - 21 de ani de puscarie pentru crima de la Navodari

Magistratii de la Tribunalul Con-stanta au dispus, ieri, condamnarea la pedeapsa de 21 de ani de inchisoare a lui George Donciu, de 29 de ani, pentru o crima comisa, anul trecut, la Navodari.

12 Aprilie 2012 - Nivelul radiatiilor la Cernavoda

Conducerea Centralei Nuclear-Electrica Cernavoda a anuntat ca puterea electrica la borne din data de 11 aprilie 2012, la Unitatea 1, a fost de 713,5 MWe si la Unitatea 2 - 709,1 MWe.

12 Aprilie 2012 - Au revenit iepurasii la Prefectura Constanta

Ca si anul trecut, Prefectura Constanta a dispus amenajarea a doua tarcuri in care au fost "cazati" peste 20 de iepurasi, meniti sa aduca bucurie in sufletele constan-tenilor de toate varstele.

12 Aprilie 2012 - Navodari: 4.000 de pachete distribuite in doar doua zile

In doar doua zile, aproape 4.000 de persoane din Navodari s-au prezentat la punctele de distribuire a pachetelor acordate de Primarie cu ocazia sarbatorilor pascale.