Înapoi la listarea arhivei

30 Aprilie 2012 - Dupa Ilinca Vandici, Ciprian Marica a facut o noua cucerire! Vezi cu ce mare diva s-a distrat tot weekend-ul pe litoral, de 1 Mai! Vei ramane mut de uimire

Ciprian Marica a sarbatorit si el cum se cuvine 1 Mai: a fost pe plajele din Mamaia unde s-a distrat noapte de noapte in club. Nu a ratat ocazia de a se poza alaturi de noua lui "cucerire".

30 Aprilie 2012 - I s-a aflat secretul! Pozitia preferata a lui Radu Mazare este pe masa si in picioare! Vezi cum s-a distrat edilul in club

Primarul Constantei a petrecut intreg weekend-ul la serviciu in club! Radu Mazare s-a distrat si a muncit in acelasi timp, ajutat numai de domnisoare frumoase.

30 Aprilie 2012 - Presedintele PDL Constanta, Gigi Chiru, intra in cursa pentru primarie

Liderul PDL Constanta, Gigi Chiru, a intrat oficial in cursa pentru Primaria Constanta, ieri, dupa ce si-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal Constanta, anunta mediafax.ro.

30 Aprilie 2012 - Connect-R a cantat de 52 de ori intr-o discoteca din Costinesti

Connect-R, un obisnuit al discotecilor de pe litoral, se afla zilele acestea la Costinesti, unde va sustine mai multe concerte cu ocazia zilei de 1 mai.

30 Aprilie 2012 - Distractia de 1 Mai, debutul sezonului estival

Dupa ce, vineri seara, primarul Radu Mazare a dat startul distractiei pe litoral, sambata, tot in Mamaia, s-a declarat deschis sezonul estival.

30 Aprilie 2012 - PDL Constanta ramane doar cu numele

Caderea Guvernului Ungureanu si desemnarea lui Victor Ponta ca premier au fost semnalul pentru primarii PDL, care abia asteptau sa paraseasca barca esuata a portocaliilor.

30 Aprilie 2012 - HCM, pentru a saptea oara campioana nationala!

Handbal Club Municipal Constanta a invins, duminica, la Sala Sporturilor, scor 40-36 (23-17), pe Bucovina Suceava, asigurandu-si matematic un nou titlu de campioana a Romaniei la handbal masculin.

30 Aprilie 2012 - "Promovam litoralul pe pietele internationale cu distractii si fete frumoase"

Primarul Constantei, Radu Mazare, a dat oficial startul distractiei pe litoral, vineri seara, odata cu lansarea proiectului "Tourism Summer Festival 2012", in clubul Office din Mamaia.

30 Aprilie 2012 - Muzica de fanfara in Mamaia

Turistii care s-au plimbat sambata pe faleza din Mamaia si au ajuns in dreptul Hotelului Iaki s-au putut delecta cu muzica de calitate.

30 Aprilie 2012 - "Primavara Retro"

Pasionatii de autoturisme de epoca au avut parte de un adevarat spectacol sambata, cand strazile Constantei au fost luate cu asalt de numeroase bijuterii pe patru roti.

30 Aprilie 2012 - Concerte, filme, show-uri de stand-up comedy

Au mai ramas doua zile din mini-vacanta de 1 Mai, iar distractia de la malul marii este in toi.

30 Aprilie 2012 - Festival de zmeie

Timp de patru zile, cerul din statiunea Mamaia Nord este acoperit de zmeie colorate, clasice sau chiar 3D. Scafandri, pesti, caracatite uriase, OZN-uri, broaste, ursi, personaje din desenele animate

30 Aprilie 2012 - Kenan Omer, noul presedinte al UDTTMR Constanta

Dupa numeroase scandaluri si nemultumiri venite din randul membrilor UDTTMR, tatarii din municipiul Constanta si-au ales, in cele din urma, presedintele.

30 Aprilie 2012 - Petreceri campenesti la Murfatlar si Nicolae Balcescu

VREME BUNA SI DISTRACTIE CAT CUPRINDE Profitand de vremea buna si de minivacanta de 1 Mai, romanii au iesit, cu mic, cu mare, la picnicuri. In fiece localitate au fost organizare serbari campenesti

30 Aprilie 2012 - Referendum pentru rezilierea contractului cu SC Callatis Therm SA

REZILIERE Consilierii locali din Mangalia au hotarat, vineri, in cadrul unei sedinte, la initiativa primarului Claudiu Tusac, organizarea unui referendum local pentru consultarea directa a populatiei

30 Aprilie 2012 - A doua infrangere pentru RCJ Farul

Rugby Club Judetean Farul Constanta a suferit, duminica, la Bucuresti, al doilea esec din acest sezon. Faristii au fost invinsi de Steaua, scor 29-19 (16-12), la capatul unei partide in care

30 Aprilie 2012 - Pas important pentru CSU Neptun

Echipa feminina de handbal CSU Neptun Constanta a reusit, sambata, la Sala Sporturilor, sa obtina o pretioasa victorie, 26-23 (14-10) cu HCM Roman, care ii permite sa priveasca mai increzatoare

30 Aprilie 2012 - Minivacanta de pomina, cu plaja, muzica si o mare de alcool

Litoralul colcaie de lume, aproape 30.000 de turisti au invadat statiunile de la mare pentru "a o face lata" in minivacanta prelungita de 1 Mai.

30 Aprilie 2012 - "Batalie navala" in Marea Neagra

Dupa trei saptamani de manevre militare in comun cu nave bulgaresti, rusesti, ucrainene si turcesti, corveta Contraamiral Eustatiu Sebastian s-a intors acasa.