Înapoi la listarea arhivei

02 Iulie 2013 - SEFUL POLITIEI MUNICIPIULUI CONSTANTA, EMILIAN PARVU, raspunde intrebarilor tale! Afla cum poti intra in dialog

Miercuri, incepand cu ora 14.00, seful Politiei Municipiului Constanta, comisarul sef Emilian Parvu va fi prezent in redactia Cuget Liber pentru un dialog live cu cititorii.

02 Iulie 2013 - Furtuna a facut prima victima: o femeie a ajuns la spital ranita de o bucata de tencuiala!

O femeie a ajuns la spital dupa ce o bucata din tencuiala unei cladiri s-a prabusit peste ea.

02 Iulie 2013 - Accident rutier pe bulevardul Mamaia

Un sofer a provocat un accident rutier pentru ca nu a oprit la semafor.

02 Iulie 2013 - FC Farul s-a despartit de trei jucatori si ar putea ramane si fara antrenor

In timp ce alte echipe si-au reluat pregatirea, isi achizitioneaza jucatori si pun la punct planul de bataie pentru urmatorul sezon al Ligii a II-a, FC Farul se scalda in aceleasi ape tulburi.

02 Iulie 2013 - Sageata Navodari a plecat in Austria

Ieri dupa-amiaza, echipa de fotbal Sageata Navodari a plecat spre Austria, unde are programat cantonamentul de vara, pana pe 14 iulie.

02 Iulie 2013 - Maratonul competitiilor pentru sportivii ASM Callatis Mangalia

Luna iunie a fost una plina de evenimente pentru sportivii care isi desfasoara activitatea in cadrul Asociatiei Sportive Municipale Callatis mg.

02 Iulie 2013 - Trei medalii pentru kaiacistii constanteni la Europenele din Polonia

Week-end-ul trecut, sportivii constanteni au obtinut trei medalii la Campionatele Europene de Kaiac-Canoe pentru juniori si tineret, organizate la Poznan (Polonia).

02 Iulie 2013 - Academia Hagi "naste" campioni an de an

Cel mai frumos vis al Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" s-a conturat la finalul sezonului 2012-2013. Principalul scop al scolii de fotbal, de a forma jucatori si de a le oferi apoi sansa de a face

02 Iulie 2013 - Omorata in bataie

Un barbat de 65 de ani, din localitatea constanteana Aliman, este anchetat de politisti pentru ca si-a ucis concubina de 48 de ani.

02 Iulie 2013 - Constanta, in topul national la candidati eliminati la Bac

Prima proba scrisa a examenului de Bac - limba si literatura romana - a adus si primii elevi constanteni eliminati, unii pentru tentativa de frauda, altii pentru frauda.

02 Iulie 2013 - Eoliana care ar putea reduce cheltuielile

In vederea reducerii cheltuielilor, Primaria Limanu considera ca alimentarea cu energie a institutiilor publice si chiar iluminatul public se pot face cu ajutorul unei turbine eoliene.

02 Iulie 2013 - Sageata Navodari s-a mutat in Austria

Nou-promovata in Liga 1 la fotbal, Sageata Navodari pregateste debutul pe prima scena a fotbalului romanesc intr-un stagiu de pregatire in Austria. Navodarenii au ajuns ieri in Eichgraben, o micuta

02 Iulie 2013 - Suie Paparude, in concert la malul marii

Cunoscuta formatie Suie Paparude va sustine vineri, incepand cu ora 23.00, un concert in statiunea Mamaia. Gazda show-ului va fi Doors Beach, intrarea fiind libera.Suie Paparude

02 Iulie 2013 - Constructorii certati cu legea, amendati de ITM

Munca la negru a devenit un fenomen greu de stopat de catre angajatii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM).

02 Iulie 2013 - Amenzi pentru patronii care nu declara locurile de munca vacante

Cu toate ca ne aflam in plin sezon estival, cand se fac sute de angajari pe litoral, Constanta este unul dintre judetele cu cele mai putine locuri de munca vacante, declarate la Agentia Judeteana de