Înapoi la listarea arhivei

27 Februarie 2014 - GIGI BECALI A FOST DUS DE URGENTA LA SPITAL. Patronul echipei Steaua a fost TRANSPORTAT DIRECT LA NEUROCHIRURGIE

Gigi Becali traverseaza cele mai grele momente din viata sa, fiind inchis si avand probleme grave de sanatate, din cauza carora a ajuns astazi la spital.

27 Februarie 2014 - Tanarul, dar celebrul dirijor DANIEL ENASESCU invita constantenii la un concert simfonic la Teatrul "Oleg Danovski"

La sfarsitul saptamanii, vineri, 28 februarie, incepand cu ora 18:30, constantenii sunt asteptati la concert simfonic. In program vor fi lucrari precum uvertura la opera "Scara de matase" de

27 Februarie 2014 - Handbal masculin. Un alt derby!

Campionii de la HCM Constanta au parte de un alt joc dificil in aceasta serie de jocuri oficiale din trei in trei zile.

27 Februarie 2014 - Partizan vine cu "Manualul" la Constanta

Partizan, una dintre trupele 100% romanesti, cu un repertoriu pe gustul publicului autohton si o componenta pe masura, formata din fosti membri ai grupului Timpuri Noi, se intalneste cu fanii

27 Februarie 2014 - "Emotii" de la... 3rei Sud Est

Faimoasa trupa constanteana 3rei Sud Est, care s-a destramat in anul 2008, se reuneste!

27 Februarie 2014 - Iuzeir Raim a ajuns dupa gratii!

Dupa ce a petrecut o noapte in arest si apoi s-a bucurat de cinci zile de libertate, Iuzeir Raim a ajuns din nou dupa gratii.

27 Februarie 2014 - Au platit cate 6.000 de euro pentru a ajunge in Germania

Cei doi barbati din Medgidia acuzati ca au ajutat 15 cetateni sirieni sa treaca ilegal granita, din Bulgaria in Romania, au ajuns in spatele gratiilor.

27 Februarie 2014 - Doua accidente in trei minute

Doua femei din Constanta au ajuns, ieri, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, dupa ce au fost victimele unor accidente rutiere petrecute in decurs de doar trei minute.

27 Februarie 2014 - Prinsi in flagrant

Magistratii Judecatoriei Constanta au dispus masura arestului la domiciliu fata de doi indivizi din municipiu, prinsi in flagrant la furat.

27 Februarie 2014 - Acuzat ca a furat apa de peste 9.000 de lei

Politistii din Mircea Voda au descoperit, in urma unei actiuni, un barbat care se bransase ilegal la reteaua de transport al apei potabile.

27 Februarie 2014 - Constantean acuzat de crima in Spania, extradat

A fost de acord cu extradarea sa in Spania, unde este cercetat intr-un dosar de crima. Stefan Tudoran, de 22 de ani, din Navodari, va fi preluat de escorta spaniola in urmatoarele zece zile.

27 Februarie 2014 - Pieton lovit de doua masini

Politistii de la Rutiera fac cercetari pentru a afla identitatea unui barbat ranit grav, miercuri seara, intr-un accident rutier petrecut in apropierea stadionului "Portul", din municipiul Constanta.

27 Februarie 2014 - Docher accidentat in Port

Un barbat, in varsta de 24 de ani, din Constanta, a ajuns la spital ieri dimineata, in jurul orei 11.00, dupa ce a fost victima unui accident de munca petrecut in dana 93 a Portului Constanta.

27 Februarie 2014 - Hoti de componente CFR

Jandarmii din cadrul Gruparii Mobile "Tomis", care patrulau, marti dupa-amiaza, in zona Portului Constanta, au observat trei persoane care demontau sistemele de franare ale unor vagoane de marfa

27 Februarie 2014 - Turism transfrontalier la Marea Neagra

Partenerii din cadrul proiectului "Crearea unei retele pentru dezvoltarea durabila a turismului la Marea Neagra in Bulgaria, Romania, Ucraina, Moldova si Georgia" s-au reunit la Chisinau, in

27 Februarie 2014 - Inca 30 de zile de arest pentru proxenetii de la "Pink Cats"

Claudiu-Giorsan Belecciu, considerat liderul retelei de proxeneti de la salonul de masaj erotic "Pink Cats", si patru dintre complicii lui raman dupa gratii.

27 Februarie 2014 - Descinderi cu scandal la contrabandistii din Piata Grivitei

Mascatii au descins, ieri de dimineata, la locuintele unor persoane suspectate de contrabanda cu tigarete. In timpul cercetarilor, unii dintre cei vizati de ancheta au acuzat politistii ca au gresit

27 Februarie 2014 - Nanu a inceput treaba la FC Farul

Stefan Nanu a condus ieri primul antrenament la FC Farul, la mai putin de 12 ore dupa ce a fost instalat in functia de antrenor principal.