Înapoi la listarea arhivei

27 August 2014 - Doi proxeneti din Constanta, retinuti dupa ce au fost prinsi cu droguri in casa

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (D.I.I.C.O.T.) - Serviciul Teritorial Constanta au retinut cateva persoane suspectate de trafic de minori,

27 August 2014 - Suspect prins in timp ce fugea in Mamaia sa cheltuiasca prada

Clipe de cosmar traite de o batrana de 84 de ani, din Lipnita, dupa ce a fost atacata de un individ si jefuita. Cazul a ajuns in atentia oamenilor legii vinerea trecuta, in jurul orei 16.00, cand

27 August 2014 - Impact in intersectie

Un apel la 112 anunta luni, in jurul orei 22.30, ca in zona Pod Butelii, din municipiul Constanta, a avut loc un accident rutier. Un echipaj de Politie si o ambulanta s-au deplasat, in scurt timp, la

27 August 2014 - Judecati pentru rapirea si violarea unei adolescente

Procurorii constanteni au finalizat ancheta si i-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Laurentiu Maxim Olteanu, de 17 ani, pe cumnatul acestuia, Levent Memis, dar si pe matusa lui,

27 August 2014 - Pieton accidentat

Un barbat de 53 de ani a ajuns ieri pe patul de spital, dupa ce a fost victima unui accident rutier petrecut in jurul orei 14.30, in localitatea Eforie Sud.

27 August 2014 - Crampeie de istorie la Festivalul Antic Tomis

Au mai ramas doua zile pana la debutul celei de-a III-a editii a Festivalului Antic Tomis, care se va desfasura de vineri pana duminica, in parcul Tabacarie si in statiunea Mamaia.

27 August 2014 - Festival turco-tatar, in weekend

Cea de-a XX-a editie a Festivalului International al Dansului, Cantecului si Portului Popular Turco-Tatar se pregateste de start.

27 August 2014 - Oil Terminal, in pragul dezastrului: "Se urmareste falimentarea"

Directorul general al Oil Terminal a declarat, ieri, ca somatia emisa de ANAF este abuziva si nu este legala.

27 August 2014 - Hotelurile si plajele de pe litoral, clasificate si autorizate de primarii

Clasificarea hotelurilor, autorizarea plajelor, emiterea brevetelor de tu-rism si omologarea partiilor de schi ar putea fi facute de autoritatile locale.

27 August 2014 - Cel mai mare vapor RoRo din UE, construit la Mangalia

Poate nu excelam la multe lucruri, dar la capitolul constructie de nave nu putem sa ne plangem.

27 August 2014 - Sapuneala pe noul pod de la Agigea

Constructia noului pod de la Agigea, care face legatura intre Autostrada A4 si Portul Constanta Sud - Agigea, a starnit o serie de nemultumiri de-a lungul timpului.

27 August 2014 - Sase suspecti de trafic de droguri, ridicati de mascati!

Descinderi in forta ale mascatilor, ieri dimineata, la trei imobile situate in municipiul Constanta, pentru retinerea unor persoane suspectate de trafic de droguri, trafic de minori si proxenetism.

27 August 2014 - Radu Mazare a luat lectii de kyokushin!

In statiunea Mamaia se desfasoara, pana duminica, un important seminar pentru practicantii de karate kyokushin, kickbox si MMA din Romania, la care participa aproximativ 150 de sportivi.

27 August 2014 - HCM a castigat, din nou, Supercupa Romaniei

Handbal Club Municipal Constanta a cucerit ieri, la Brasov, a patra Supercupa a Romaniei din istoria clubului, invingand, cu 24-21 (13-11), vicecampioana Romaniei, Stiinta Bacau.

27 August 2014 - Deratizare la Medgidia

Primaria Medgidia va derula, in perioada 28 august - 5 septembrie, o operatiune de deratizare pe domeniul public, in special in zona platformelor de depozitare a gunoiului din jurul blocurilor, in

27 August 2014 - Pregatiri pentru cel mai spectaculos Carnaval din 2014

Ieri au inceput pregatirile pentru spectacolul de scena care va avea loc, sambata seara, la incheierea Carnavalului Mamaia 2014.

27 August 2014 - Nicusor Constantinescu, "bolnav" in SUA, surprins la cumparaturi in Queens | FOTO

Baronul PSD Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost surprins din nou intr-o alta ipostaza decat cea de om bolnav, ipoteza pe care a invocat-o pentru a-si justifica sederea in Statele Unite ale

27 August 2014 - Cat pierde statul din distractia in cluburile de lux din Mamaia

Cluburile din Mamaia au fost centrul distractiei de pe litoral in acest sezon estival.