Înapoi la listarea arhivei

27 Noiembrie 2014 - Seful US Navy, in vizita la Constanta

Seful Statului Major al Fortelor Navale Romane, contraamiralul dr. Alexandru Mirsu a primit luni, 24 noiembrie, vizita omologului sau american, amiralul Jonathan W. Greenert, seful Operatiilor Navale

27 Noiembrie 2014 - Brutalizata si violata de propriul parinte

Caz terifiant la Cernavoda! O tanara a cerut ajutorul politistilor, carora le-a marturisit ca, timp de aproape patru ani, propriul tata i-a transformat viata intr-un infern, violand-o si batand-o cu

27 Noiembrie 2014 - Alimentau piata neagra cu tigari de contrabanda

Politistii de frontiera cerceteaza patru persoane din Constanta care au fost prinse, marti dupa-amiaza, in flagrant, in timp ce transportau 40.000 de tigarete de contrabanda.

27 Noiembrie 2014 - Jucarii contrafacute

Politistii de frontiera si vamesii constanteni au confiscat, marti dupa-amiaza, in Portul Constanta-Sud Agigea, marfuri estimate la suma de 78.000 de lei. Autoritatile au facut captura dupa ce au

27 Noiembrie 2014 - Mitsubishi furat din Italia

Un tanar, de 24 de ani, s-a ales cu dosar penal, dupa ce a fost prins de politistii de frontiera constanteni in timp ce conducea o masina furata.

27 Noiembrie 2014 - Condamnat pentru ca a aruncat camionul in prapastie

Un barbat, de 56 de ani, din localitatea Cetatea, care a vrut sa se razbune pe seful sau, a fost condamnat, ieri, de Judecatoria Medgidia la sase luni de inchisoare cu suspendare.

27 Noiembrie 2014 - S-a rasturnat cu masina

O femeie, de 32 de ani, din Constanta, a fost ranita marti, intr-un accident rutier care a avut loc pe soseaua ce leaga Constanta de Tulcea.

27 Noiembrie 2014 - Descoperire macabra

Politistii din Navodari au intrat in alerta, marti dupa-amiaza, dupa ce un barbat a sunat terifiat la 112 si a anuntat ca a descoperit cadavrul unei femei, intr-o canalizare.

27 Noiembrie 2014 - Talhari la puscarie

Judecatoria Constanta a decis, ieri, ca Ibram Amet, un adolescent, in varsta de 16 ani, din Harsova, care a jefuit o batrana, sa fie internat intr-un centru de detentie pentru un an si patru luni.

27 Noiembrie 2014 - CVM Tomis se antreneaza cu Unirea pentru duelul cu belgienii

Sambata, CVM Tomis primeste vizita echipei Unirea Dej, in meciul din etapa a opta a Diviziei A1 la volei masculin. Partida este programata la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Constanta.

27 Noiembrie 2014 - S-a frant Sageata! Echipa din Navodari se retrage din campionat

La inceputul campionatului, Sageata Navodari avea ca si obiectiv promovarea, insa incet-incet, din cauza problemelor financiare, acest obiectiv a fost inlaturat.

27 Noiembrie 2014 - Sageata se apropie de faliment

Criza financiara prin care trece Sageata Navodari se apropie de final, dar deznodamanul nu este cel asteptat de jucatori, staff-ul tehnic si de iubitorii fotbalului din Navodari.

27 Noiembrie 2014 - FC Farul, la doua puncte de "lanterna rosie"

Dupa patru esecuri consecutive, FC Farul Constanta a ajuns la doar doua puncte de ultimul loc in clasamentul Seriei 1 a Ligii a II-a la fotbal, dar risca sa incheie acest an din postura de "lanterna

27 Noiembrie 2014 - Cine mai face bisnita cu tigari in Constanta? Politia s-a pus cu parul pe bisnitari

Una din prioritatile politistilor de frontiera din Constanta este combaterea bisnitei de tigari, care a luat amploare in zonele aglomerate ale municipiului si in piete.

27 Noiembrie 2014 - Tractor rasturnat pe camp. Cinci zilieri au ajuns la spital

Accident grav in judetul Constanta: remorca unui tractor, in care se aflau 18 persoane s-a rasturnat pe camp. In urma incidentului, cinci persoane au ajuns la spital.

27 Noiembrie 2014 - Socant: a facut un copil cu tatal vitreg care a violat-o ani buni!

Caz cutremurator in judetul Constanta: o tanara din Cernavoda a trait un calvar mai bine de trei ani, timp in care tatal vitreg a batut-o si a violat-o.

27 Noiembrie 2014 - Mircea Basescu, plasat in arest la domiciliu

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a fost eliberat din arest preventiv. Ieri, dupa cinci luni petrecute in spatele gratiile, in Arestul Politiei Capitalei, magistratii Curtii de

27 Noiembrie 2014 - Nicusor Constantinescu a scapat de un mandat de arestare preventiva

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au anulat, ieri, unul dintre mandatele de arestare preventiva emise pe numele lui Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta

27 Noiembrie 2014 - Invitatie la o seara de chitara clasica

Vineri, ora 21, La Historia invita constantenii la o seara de chitara clasica, in compania Madalinei Petre, care studiaza muzica de la varsta de 9 ani.

27 Noiembrie 2014 - Unde se pot angaja somerii constanteni

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (A.J.O.F.M.) Constanta propune, pentru saptamana aceasta, peste 200 de posturi in diferite domenii, atat pentru persoanele care cunosc o meserie si