Înapoi la listarea arhivei

22 Ianuarie 2017 - FC Viitorul a disputat al patrulea meci de verificare in Cipru

Formatia pregatita de Gheorghe Hagi a intalnit echipa rusa de prima liga FC Ural Ekaterinburg, partida disputandu-se in localitatea Parekklisia.

22 Ianuarie 2017 - Uite numerele norocoase S-a castigat premiul de categoria I la tragerea Loto 6/49

La tragerea Loto 6/49 de astazi, 22 ianuarie, s-a castigat premiul de categoria I in valoare de 16.693.565,48 lei, transmite Loteria Romana.

22 Ianuarie 2017 - Protestele din Romania, in presa internationala

Sub numele de "Mii de oameni se alatura protestelor antiguvernamentale din Romania impotriva unor proiecte de reforme legislative", Reuters a publicat, astazi, un reportaj semnat de Luiza Ilie si

22 Ianuarie 2017 - SRI reactioneaza - Afirmatiile privind implicarea Serviciului in protestul de duminica, denigratoare

Serviciul Roman de Informatii (SRI), intr-un comunicat de presa, transmite ca afirmatiile cu referire la implicarea SRI in organizarea protestului de duminica, 22 ianuarie, sunt "denigratoare". "In

22 Ianuarie 2017 - Ce spune Dacian Ciolos despre proteste

Fostul premier Dacian Ciolos a reactionat dupa protestele de duminica, 22 ianuarie.

22 Ianuarie 2017 - UPDATE 3. Batran, gasit carbonizat Incendiu in Murfatlar, pe strada Mihai Eminescu. Intervin pompierii (video)

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au fost solicitati in localitatea Murfatlar, pe strada Mihai Eminescu. Potrivit primelor date, a izbucnit un incendiu la o casa.

22 Ianuarie 2017 - Tragedie in Romania. Trei copii au murit intr-un incendiu

Trei copii cu varste pana la doi ani au murit, in aceasta seara, in urma unui incendiu produs in casa in care locuiau din comuna Parava, judetul Bacau.

22 Ianuarie 2017 - Focuri de arma intr-un bar din Romania! O tanara a murit la spital, un barbat e ranit

Continua sa aiba loc tragedii in Romania. In aceasta seara, o tanara, in varsta de 28 de ani, si un barbat au fost impuscati de o persoana inarmata cu o pusca de vanatoare cu alice, transmite

22 Ianuarie 2017 - Romanii s-au adunat in Londra, Paris, Roma

Astazi, 22 ianuarie, manifestatii impotriva initiativelor privind amnistia si gratierea au fost organizate si in mai multe capitale europene. Romanii s-au adunat la Londra, Copenhaga, Paris, Roma.

22 Ianuarie 2017 - Deputat de Constanta, la protestul din Bucuresti (video)

Robert Turcescu, deputat PMP Constanta, a anuntat, intr-un mesaj video postat pe Facebook, ca va participa la protestul din Bucuresti. "Am plecat spre Universitate. Ne vedem acolo! Dragnea, ai curaj

22 Ianuarie 2017 - Proteste la Baia Mare, Pitesti, Sibiu. "Noua ne pasa, nu vom sta acasa!"

Peste 400 de persoane s-au adunat, in aceasta seara, in fata Institutiei Prefectului-Judetul Maramures din municipiul Baia Mare, nemultumite de o posibila modificare a legislatiei penale.

22 Ianuarie 2017 - Intalnire Sorin Grindeanu, Sevil Shhaideh si ministrul Afacerilor Interne

Prim-ministrul Sorin Grindeanu s-a intalnit astazi, 22 ianuarie, in incinta Aeroportului International Henri Coanda cu vicepremierul Sevil Shhaideh si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru

22 Ianuarie 2017 - UPDATE 3 Mobilizare in Bucuresti. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la protestul de la Universitate! (video)

In Bucuresti, numarul protestatarilor a ajuns la 10.000, potrivit HotNews.ro. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a venit la protestul de la Universitate.

22 Ianuarie 2017 - Cantaretul Tudor Chirila si-a anuntat prezenta la protestul din Piata Universitatii

Cantaretul Tudor Chirila si-a anuntat prezenta la protestul din Piata Universitatii de astazi.

22 Ianuarie 2017 - Baisan da semnalul luptelor interne care incep in PNL pentru desemnarea noii conduceri

Remus Cristy Baisan a transmis, in aceasta seara, un comunicat de presa, prin care da semnalul luptelor interne care incep in PNL pentru desemnarea noii conduceri.

22 Ianuarie 2017 - Nicusor Dan, USR - "Vom semna motiunea de cenzura a PNL, daca va fi initiata"

Uniunea Salvati Romania (USR) va semna motiunea de cenzura a PNL, daca aceasta va fi initiata. Anuntul a fost facut astazi de catre liderul formatiunii, Nicusor Dan. "Am spus in campania electorala

22 Ianuarie 2017 - Jandarmii din Bucuresti, mobilizati sa asigure ordinea publica la protest

Astazi, jandarmii au fost mobilizati sa asigure ordinea publica pe parcursul protestului organizat in Piata Universitatii.

22 Ianuarie 2017 - UPDATE Barbat din Limanu, gasit decedat

In cursul acestei dimineti, un barbat din localitatea Limanu a fost gasit decedat.

22 Ianuarie 2017 - Iata bonurile fiscale castigatoare la extragerea de astazi

Bonurile fiscale emise pe 7 decembrie 2016, cu o valoare de 706 lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de astazi.

22 Ianuarie 2017 - Delfini surprinsi inainte de primele ninsori (video)

Inainte de primele ninsori, luna trecuta, in Marea Neagra au fost surprinsi delfini de catre angajati de la Fortele Navale Romane.

22 Ianuarie 2017 - Cristina Foisor, mare maestra internationala de sah, a murit

Cristina Foisor, mare maestra internationala de sah, s-a stins din viata astazi, dupa mai multe zile de coma, la Spitalul judetean din Timisoara.

22 Ianuarie 2017 - Diseara, constantenii protesteaza in fata Prefecturii

In urma unui apel facut pe o retea de socializare, constantenii sunt invitati, diseara, de la ora 18.00, la un protest, care va avea loc pe platoul din fata sediului Prefecturii.

22 Ianuarie 2017 - CSU Neptun a castigat meciul cu HCF Piatra Neamt (galerie foto)

Echipa feminina de handbal CSU Neptun Constanta a debutat cu dreptul in noul an, castigand cu 28-27 (14-11) meciul de pe teren propriu cu HCF Piatra Neamt, contand pentru etapa a 12-a a Diviziei A.

22 Ianuarie 2017 - EXPLOZIE LA MEDGIDIA! Tavanul unei case s-a prabusit! O femeie, scoasa de sub daramaturi

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitati sa intervina duminica, 22 ianuarie, a.c., in jurul orelor 12:40 la o explozie in Medgidia, la o casa de pe strada Romana nr.51. Pompierii au scos

22 Ianuarie 2017 - BC Athletic a pierdut la Iasi

In etapa a 12-a din Liga 1 la baschet masculin, BC Athletic a pierdut, scor 94-53 (24-13, 22-20, 21-5, 27-13), partida disputata in deplasare cu Politehnica Iasi. Pentru constanteni a fost a saptea

22 Ianuarie 2017 - romanialibera.ro Cum se incalca legea fumatului sub ochii ingaduitori ai autoritatilor

In timp ce mai multi patroni de cafenele s-au plans din cauza legii anti-fumat, spunand ca au mai putini clienti, altii nu mai fac fata clientilor. Asa se intampla in cel putin doua locuri din

22 Ianuarie 2017 - Sute de controale in cluburi, dupa incendiul de la "Bamboo"

Dupa devastatorul incendiu care a distrus "Bamboo", autoritatile au declansat ample controale in intreaga tara la cluburi si discoteci. Astfel de verificari au avut loc si la Constanta, unde

22 Ianuarie 2017 - Suspiciuni de crima in localitatea Limanu!

Politistii si procurorii constanteni au pornit o ampla ancheta in cazul unui barbat gasit decedat in localitatea Limanu. Conform unor surse judiciare, cadavrul a fost descoperit duminica dimineata.

22 Ianuarie 2017 - Real Madrid, primul loc in La Liga la finalul turului

Real Madrid a castigat ultimul meci din turul campionatului, 2-1 cu Malaga, si a incheiat pe primul loc prima parte a campionatului din Spania. Ambele goluri ale echipei pregatite de Zinedine Zidane

22 Ianuarie 2017 - Horia Tecau paraseste proba de dublu masculin de la Australian Open

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au pierdut, in aceasta dimineata, proba de dublu masculin din cadrul optimilor de finala de la Australian Open. Cei doi au cedat in doua seturi in fata perechii M.