isj constanta

vezi toate articolele pe aceeasi tema
71,2% procent de promovare la definitivat, la Constanta

71,2% procent de promovare la definitivat, la Constanta

Ieri, profesorii care au sustinut examenul de definitivare in invatamantul preuniversitar au aflat rezultatele finale dupa solutionarea contestatiilor, dupa ce acestea au fost postate pe site-ul definitivat.edu.ro si afisate la Colegiul Comercial "Carol I" Constanta. Potrivit Inspectoratului Scolar mai mult


Joi, 24 Iulie 2014, ora 07:30

47,11% - promovabilitatea la Bac la Constanta

47,11% - promovabilitatea la Bac la Constanta

Au ras, au plans, s-au strans in brate, au tipat, si-au pus mainile in cap - asa au reactionat, ieri seara, dupa ora 21.00, absolventii claselor a XII-a, atunci cand au vazut rezultatele de la Bac. 47,11% este promovabilitatea la nivelul judetului Constanta, anuntau, tot ieri seara, reprezentantii mai mult


Luni, 07 Iulie 2014, ora 07:30

Adjuncta de la ISJ, inlocuita

Adjuncta de la ISJ, inlocuita

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Constanta are, de vineri, un nou inspector scolar general adjunct, in persoana prof. Irinela Nicolae. Postul a devenit vacant dupa ce inspectorul Adriana-Cristina Oprea a fost demis prin ordin de ministru.

Fostul inspector scolar general adjunct a spus ca mai mult


Sambata, 05 Iulie 2014, ora 07:31

Bac-ul in pericol, dar nu la Constanta!

Bac-ul in pericol, dar nu la Constanta!

Examenul de Bac este in pericol pentru ca tot mai multe cadre didactice refuza sa faca parte din comisiile de examen, deoarece sunt platite cu sume derizorii, sustin reprezentantii Federatiei Sindicale Libere din Invatamant (FSLI).

Conducerea FSLI a aratat ieri, intr-un comunicat de presa, ca mai mult


Joi, 05 Iunie 2014, ora 07:34

Demiteri in scolile constantene

Demiteri in scolile constantene

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Constanta au fost nevoiti sa demita noi directori de scoli. Astfel, incepand cu 5 mai, directorul Scolii Generale "23 August", Erol Nurla, a fost demis din functie din cauza neindeplinirii atributiilor. In locul lui a fost numit, prin detasare, mai mult


Miercuri, 07 Mai 2014, ora 07:30

Profesori constanteni de nota 2

Profesori constanteni de nota 2

Niciun concurs national destinat profesorilor fara note de 2, 3 si 4! Asa cum se intampla de cativa ani, si de data aceasta, unele cadre didactice constantene s-au prezentat la concursul de titularizare fara sa puna mana pe carte.

Din pacate, gradul slab de pregatire a profesorilor se reflecta mai mult


Sambata, 26 Iulie 2014, ora 07:31

Licee desfiintate sau pe cale de a fi inchise

Dupa ce ani de zile niciun elev nu a promovat examenul de bacalaureat, mai multe licee din judetul Constanta sunt pe punctul de a fi desfiintate. La aceasta masura s-a recurs deja in cazul Liceului Tehnologic "Radu Priscu" din localitatea Dobromir.

In anul scolar 2014 - 2015, la acesta unitate mai mult


Vineri, 11 Iulie 2014, ora 13:18

Au facut praf bacul! Mai bine de jumatate dintre elevi au picat!

Doar 47,11% dintre absolventii de liceu din judetul Constanta au reusit sa promoveze examenul de bacalaureat. Potrivit infomatiilor oferite de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, niciun elev de la noi nu a reusit sa obtina media 10 la acest examen.

In tara doar 62 de elevi au reusit sa ia 10 mai mult


Luni, 07 Iulie 2014, ora 06:20

Ultima proba la Bac: manele si haine de fite!

Ultima proba la Bac: manele si haine de fite!

Elevii care au sustinut vineri ultima proba scrisa a Bac-ului au fost mai preocupati de stilul vestimentar decat de examenul propriu-zis. Baietii au avut parul atent aranjat, iar hainele au fost alese cu grija pentru ca imaginea in fata colegilor sa fie perfecta.

S-au trezit mai devreme pentru a mai mult


Sambata, 05 Iulie 2014, ora 07:31

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook