Tragedie sfasietoare la Eforie: s-a inecat dupa ce si-a salvat iubita si fiul vitreg. In urma cu ceva timp, i-au murit sotia si fiica

Sursa: Replica
Miercuri, 25 Iunie 2014, ora 06:19
201 citiri
Tragedie absolut sfasietoare la Eforie, unde un barbat in varsta de 44 de ani, din Mioveni, a murit luni seara in apele marii, dupa ce si-a salvat de la inec viitoarea sotie si fiul vitreg, de 13 ani.

Barbatul s-a zbatut cu ultimele sale puteri sa-si salveze familia, dar el nu a mai putut fi scos viu din apa. Si asta pentru ca pe plajele din Eforie nu exista nici un salvamar.

Femeia si copilul au fost salvati in extremis de un barman curajos, care si-a riscat viata dupa ce a lasat totul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.