Articole despre "dosare concurs profesori constanta"

Rezultatele 1 - 30 din 52 (0.508 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Nehotarare si sila, la anuntarea concursului pentru adjuncti la I.S.J.

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 05:36

Nehotarare si sila, la anuntarea concursului pentru adjuncti la I.S.J.Cele trei posturi de inspectori scolari generali adjuncti constanteni, ocupate, in prezent, cu delegatie de trei profesori, au fost scoase la concurs de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Eventualii candidati ne tin in suspans dupa experienta de anul trecut, cand s-a lasat cu acuzatii pentru incorectitudine si contestatii.
Mult-asteptatul concurs pentru ocuparea celor trei posturi de inspectori scolari generali adjuncti constanteni va aduce, cel mai probabil, din nou, in prima

Actualitate / stiri Actualitate50 vizite[ Observator de Constanta ]

La judecata cu Spitalul Judetean Constanta Mihai Onciu solicita reluarea concursului pentru sefia Serviciului Medicina Legala

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 05:14

La judecata cu Spitalul Judetean Constanta Mihai Onciu solicita reluarea concursului pentru sefia Serviciului Medicina LegalaSpitalul Judetean de Urgenta "Sfantul Apostol Andrei" Constanta a fost dat in judecata de fostul sef de la Serviciul de Medicina Legala Constanta, Mihai Onciu.

La Tribunalul Constanta a fost inregistrat, pe data de 18 aprilie, dosarul nr. 2619/118/2016, sectia de Contencios Administrativ si Fiscal, materia - contencios administrativ si fiscal, cu obiectul "anulare act administrativ". Partile dosarului sunt: reclamant - Mihai Onciu, parat - Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sfantul Apostol

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Condamnare definitiva in dosarul fraudei de la BAC!

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 06:02

Condamnare definitiva in dosarul fraudei de la BAC!Curtea de Apel Constanta, la data de 13.04.2016, a mentinut sentinta Tribunalului Tulcea de condamnare a lui Tirlogeanu Ovidiu Marius la pedeapsa de 5 ani si 8 luni de inchisoare cu executare si 2 ani interzicerea unor drepturi, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta, complicitate la dare de mita si luare de mita, in legatura cu examenul de bacalaureat 2014, sesiunile iunie - iulie si august - septembrie, desfasurat in municipiul Tulcea. Totodata, a fost dispusa plata sumei de

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Replica ]

Incepe judecata in dosarul UMC

Vineri, 18 Martie 2016, ora 05:15

Incepe judecata in dosarul UMCMagistratii Tribunalului Constanta au constatat legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta privindu-i "pe inculpatii trimisi in judecata
Costache Emilian Anatoli, pentru comiterea infractiunilor de luare de mita, in forma continuata, trafic de influenta;
Stefan Razvan Calin, pentru comiterea infractiunilor de trafic de influenta, dare de mita, complicitate la cumparare de influenta;
Burasan Ersin, pentru comiterea infractiunii de cumparare

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Asociatia elevilor din Constanta da in judecata Ministerul Educatiei

Joi, 11 Februarie 2016, ora 11:35

Asociatia elevilor din Constanta da in judecata Ministerul EducatieiIeri, 10 februarie a.c., Asociatia Elevilor din Constanta a depus la Curtea de Apel Constanta, Sectia a II-a civila, de contencios administrativ si fiscal, o actiune indreptata impotriva Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, cu scopul obligarii MENCS la demararea procedurii de achizitie publica, in vederea asigurarii manualelor scolare gratuite pentru elevii din clasele a XI-a si a XII-a. Actiunea a fost inregistrata la instanta si face obiectul dosarului nr. 85/36/2016.

Actualitate / stiri Actualitate54 vizite[ Observator de Constanta ]

Ministerul Educatiei, dat in judecata de Asociatia Elevilor din Constanta pe tema manualelor gratuite pentru clasele a XI-a si a XII-a

Joi, 11 Februarie 2016, ora 10:51

Ministerul Educatiei, dat in judecata de Asociatia Elevilor din Constanta pe tema manualelor gratuite pentru clasele a XI-a si a XII-aActiunea a fost inregistrata miercuri, 10 februarie, la instanta si face obiectul dosarului nr. 85/36/2016.

Asociatia Elevilor din Constanta arata ca Legea educatiei nationale prevede, la art. 69 alin. (4), faptul ca "Elevii si profesorii din invatamantul de stat si din invatamantul obligatoriu particular acreditat/autorizat beneficiaza de manuale scolare gratuite".
"Pana la inceputul acestui an scolar, Ministerul Educatiei a refuzat sa recunoasca dreptul elevilor din ciclul liceal superior la

Actualitate / stiri Actualitate62 vizite[ Adevarul ]

Candidatii la functia de inspector general scolar adjunct se lasa asteptati

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 11:35

Candidatii la functia de inspector general scolar adjunct se lasa asteptatiAstazi este ultima zi in care se mai pot depune dosarele de inscriere la concursul lansat de Ministerul Educatiei pentru cele trei posturi de inspector general scolar adjunct din cadrul Inspectoratului Judetean Scolar Constanta.
Ieri, niciun candidat nu s-a inscris, iar astazi este ultima zi in care acestia mai au posibilitatea sa isi anunte oficial candidaturile.
Dosarele de inscriere, care trebuie,

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Observator de Constanta ]

Plagiatorii de la Universitatea "Ovidius" scapa cu avertismente scrise!?

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 05:36

Plagiatorii de la Universitatea "Ovidius" scapa cu avertismente scrise!?Douasprezece reclamatii au fost analizate pe parcursul anului trecut, de catre Comisia de etica din cadrul Universitatii "Ovidius" Constanta, care si-a prezentat raportul de activitate. Numarul plangerilor aproape ca s-a triplat fata de 2014, cand s-au inregistrat doar cinci sesizari, fiind analizate, in cele mai multe cazuri, plagiate comise fie de studenti, fie chiar de unele cadre universitare si chiar de decani.
Desi era gata inca din luna ianuarie a acestui an, Universitatea "Ovidius" din

Actualitate / stiri Actualitate53 vizite[ Observator de Constanta ]

Tudorel Chesoi, cel mai activ consilier local. Iata dovada

Luni, 28 Martie 2016, ora 21:04

Tudorel Chesoi, cel mai activ consilier local. Iata dovadaConsilier local Tudorel Chesoi si-a depus astazi raportul de activitate pe anul 2015. Acesta a fost inregistrat la Primaria Constanta cu numarul 48.461. Asa cum am subliniat deseori, consilierii locali au obligatia LEGALA de a depune astfel de rapoarte. Din pacate, astfel de initiative sunt aproape singulare, pentru ca legea nu prevede sanctiuni. Poate numai bunul simt, dar cine mai tine cont de asa ceva?

Am scris de mai multe ori ca Tudorel Chesoi a fost cel mai activ consilier local, cel

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ Constanta 100% ]

"Dosarul Hidrotehnica". Sorin Busu, omul cu semnatura din partea DJST Constanta

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 05:03

"Dosarul Hidrotehnica". Sorin Busu, omul cu semnatura din partea DJST ConstantaContinuam serialul "Dosarul Hidrotehnica", articolele publicate anterior fiind primite cu foarte mult interes de catre Constanta sportiva. In editia de astazi, prezentam punctul de vedere al lui Sorin Busu, fost director executiv adjunct al DJST Constanta.

In urma cu trei ani si jumatate, Complexul Sportiv Hidrotehnica isi schimba ad-ministratorul, fiind preluat de catre Universitatea Maritima din Constanta, in conformitate cu H.G. nr. 385/02.05.2012, "cu un singur rol, acela de derulare a activitatilor sportive ale studentilor UMC", dupa cum se arata intr-un comunicat semnat de catre presedintele Consiliului de Administratie al UMC, prof. univ. dr. ing. Violeta Vali Ciucur.

Putina lume stie insa ca, din partea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta, in calitate de predator, pro-tocolul de predare-primire a fost semnat de Sorin Busu, pe atunci director executiv adjunct, Elena Frincu (fost director executiv al DJST Constanta), iesita la pensie cu putin timp inainte -

Sport / stiri Sport58 vizite[ Cuget Liber ]

Sute de catedre asteapta sa fie ocupate, la Constanta. Deficit de educatori si invatatori

Sambata, 29 August 2015, ora 07:57

Sute de catedre asteapta sa fie ocupate, la Constanta. Deficit de educatori si invatatoriZilele acestea, se fac pregatiri intense pentru inceperea anului scolar 2015-2016, Inspectoratul Scolar Judetean Constanta organizand ultimele etape pentru ocuparea posturilor didactice sau catedrelor vacante.

Vineri, in unitatile de invatamant constantene au fost avizate, in cadrul consiliilor de administratie, cererile de angajare in regim de plata cu ora a profesorilor titulari, asociati sau pensionari.

Dupa cum a declarat prof. Alina Codreanu, inspector general adjunct, s-au inregistrat 133 de solicitari la nivelul ISJ Constanta, cele care nu si-au gasit solutionarea la etapa de vineri urmand sa intre in sedinta publica din 31 august.

Vineri, inaintea actualizarii ce urmeaza a fi facuta duminica, 30 august, mai erau disponibile peste 1.100 de posturi didactice sau catedre, cele mai multe libere fiind cele de educator si invatator.

Luni, 31 august, la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanta, urmeaza sa aiba loc sedinta publica de repartizare pentru ocuparea posturilor didactice sau

Actualitate / stiri Actualitate149 vizite[ Cuget Liber ]

Premiera "cetoasa" la conducerea Inspectoratului Scolar Constanta

Joi, 30 Iulie 2015, ora 05:35

Premiera "cetoasa" la conducerea Inspectoratului Scolar ConstantaSindicalistii din invatamantul constantean sustin ca postul de inspector general scolar a fost castigat in mod corect de catre prof. Gabriela Bucovala. Semnele de intrebare apar cand vine vorba despre marirea organigramei care functioneaza in prezent cu trei adjuncti in loc de doi, o premiera pentru Inspectoratul Scolar Judetean Constanta.
In ciuda acuzatiilor si suspiciunilor venite din partea unor candidati care au pierdut in cursa pentru sefia Inspectoratului Scolar Judetean Constanta,

Actualitate / stiri Actualitate112 vizite[ Observator de Constanta ]

"Decat salariu de necalificat, mai bine vand chiloti in mall"

Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 08:02

"Decat salariu de necalificat, mai bine vand chiloti in mall"Cu doar doua zile inainte de inceperea anului scolar, in statisticile Inspectoratului Scolar Judetean Constanta inca mai exista catedre neocupate, semn ca elevii vor avea din nou parte de... substitute pe post de profesori la anumite materii.

Ieri, in aula mica a Liceului Teoretic "Ovidius", am asistat la o adevarata "vale a plangerii". Oameni in toata firea isi frangeau degetele in fata unui panou pe care erau afisate fractiuni de catedre din care trebuiau sa-si alcatuiasca o norma de cel putin 18 ore - in cazul profesorilor, 20 de ore - in cazul invatatorilor si 25 de ore - in cazul educatorilor. Si daca in ultimele doua situatii nu ar constitui o problema, important este sa existe catedre pliate pe dorinte, la profesori, aveam sa asistam la adevarate drame.

Spre exemplu, la franceza, o candidata nu a reusit sa intruneasca cele 18 ore care sa-i permita sa sustina Definitivatul, pentru ca nu a gasit decat doua posturi la Corbu si Sacele care totalizau - culmea! - 17 ore: "Ma duc

Actualitate / stiri Actualitate65 vizite[ Cuget Liber ]

Culmea naivitatii! Cu patru ani de invatamant, poti deveni director de scoala

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 07:59

Culmea naivitatii! Cu patru ani de invatamant, poti deveni director de scoalaZilele acestea, chiar daca directorii unitatilor de invatamant constantene sunt in toiul pregatirilor pentru primul clopotel al anului scolar 2015-2016, trebuie sa-si faca si propriile teme in ceea ce priveste viitorul concurs pentru ocuparea postului "de varf" din scoala.

Si cand spunem aceasta, ne referim la aparitia proiectului de metodologie pentru organizarea concursului de ocupare a functiilor de directori si directori adjuncti, ce se va afla, zilele acestea, in dezbatere si pe forumul oficial al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta.

Concursul este prevazut in perioada octombrie-noiembrie, respectiv martie-aprilie, iar metodologia este asemanatoare cu cea a ordinului din ianuarie 2006, pe baza caruia s-au organizat ultimele angajari "corecte" in sistem. Cum ar spune profesorii care au avut de suferit de pe urma numirilor politice care au urmat.

"Nici nu s-a obisnuit cu catedra!"

In opinia unora dintre directorii cu care am stat de vorba, proiectul este oarecum mult prea

Actualitate / stiri Actualitate73 vizite[ Cuget Liber ]

Ce s-a intamplat cu adevarat in batalia de la Bazargic, atunci cand o greseala de tactica a facut ca Romania sa piarda Cadrilaterul

Duminica, 06 Septembrie 2015, ora 06:12

Ce s-a intamplat cu adevarat in batalia de la Bazargic, atunci cand o greseala de tactica a facut ca Romania sa piarda CadrilaterulProfesorul de istorie Dragos Dragomir de la Liceul I.C. Bratianu din Nicolae Balcescu ne introduce in contextul anilor Primului Razboi Mondial, cand Romania a parasit neutralitatea pentru a se alatura Antantei formate din Marea Britanie, Franta si Rusia. Decizia luata de Consiliul de Coroana a tarii l-a indurerat pe Regele Carol I, care si-ar fi dorit sa sustina tara sa natala Germania si Austro-Ungaria.
"Primul Razboi Mondial a reprezentat apogeul confruntarii marilor puteri ale vremii pentru

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Adevarul ]

Ultimele zile pentru depunerea candidaturilor la sefia Inspectoratului Scolar Judetean Constanta

Sambata, 11 Iulie 2015, ora 05:35

Ultimele zile pentru depunerea candidaturilor la sefia Inspectoratului Scolar Judetean ConstantaCu doua zile inainte de expirarea termenului de depunere a dosarelor pentru functia de inspector general scolar, la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a fost depusa o singura candidatura.
Potrivit reprezentantilor institutiei, pentru concursul public si-a depus candidatura Isabela Marcu, profesor de stiinte economice la Liceul Tehnic "Virgil Madgearu" din Constanta.
O alta candidata care si-a anuntat intentia de a candida este Daniela Blaga, fost director adjunct la Liceul Teoretic

Actualitate / stiri Actualitate85 vizite[ Observator de Constanta ]

Prima candidata la sefia Inspectoratului Scolar Constanta este Isabela Marcu

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 14:35

Prima candidata la sefia Inspectoratului Scolar Constanta este Isabela MarcuIn aceste zile, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Constanta se pot depune candidaturile pentru functia de inspector scolar general.
Pana in prezent a fost depusa o singura candidatura, potrivit reprezentantilor institutiei. Este vorba despre Isabela Marcu, profesor de stiinte economice la Liceul Tehnic "Virgil Madgearu" din Constanta.
Aceasta a candidat si la concursul organizat in luna mai insa dosarul sau nu a

Actualitate / stiri Actualitate87 vizite[ Observator de Constanta ]

Un nou concurs pentru sefia Inspectoratului Scolar

Miercuri, 01 Iulie 2015, ora 05:35

Un nou concurs pentru sefia Inspectoratului ScolarReincep "miscarile de trupe" la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, unde va fi organizat un nou concurs pentru ocuparea celei mai inalte functii, cea de inspector general scolar, ocupata in prezent de catre conf.univ.dr. Raducu Popescu. Acesta nu se incadreaza in conditiile prevazute de metodologie, astfel ca postul poate fi ravnit de alti candidati. La primul concurs, din luna mai, niciun dosar nu a fost validat.
De mai bine de doua saptamani, organigrama de pe site-ul Inspectoratului

Actualitate / stiri Actualitate92 vizite[ Observator de Constanta ]

Dosarul "Elevii, Securitatea si Europa Libera". Spovedania unui "golan" exmatriculat, actual profesor renumit la Universitatea de Vest

Duminica, 21 Iunie 2015, ora 19:38

Dosarul "Elevii, Securitatea si Europa Libera". Spovedania unui "golan" exmatriculat, actual profesor renumit la Universitatea de VestPentru un elev din ziua de astazi este greu de crezut ca ascultarea unui post de radio de peste hotare se poate lasa cu sanctiuni, ca trimiterea unei scrisori te poate condamna in fata colegilor, ca pedeapsa pentru punerea unor intrebari despre drepturile constitutionale este exmatricularea. In anii '70, acestea erau cele mai blande sanctiuni pe care tinerii le puteau primi.
La inceputul anilor 70, mai multi elevi din Braila: Silviu Puiu Apostolescu, Marinica Odagiu, Constantin Vintila, Georgel

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ Adevarul ]

Sase profesori ravnesc functiile de inspector scolar adjunct si director al Casei Corpului Didactic din Constanta

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 06:00

Sase profesori ravnesc functiile de inspector scolar adjunct si director al Casei Corpului Didactic din ConstantaBataie pe doua posturi scoase la concurs de catre Ministerul Educatiei. Este vorba despre posturile de inspector scolar general adjunct al ISJ si cel de director al Casei Corpului Didactic (CCD) din Constanta. Astfel, in perioada 20 aprilie - 29 mai 2015, la Bucuresti, va avea loc concursul pentru ocuparea celor doua functii vacante. Pentru postul de inspector scolar general adjunct candideaza prof. Isabela Marcu de la Liceul Tehnologic "V. Madgearu", prof. Gabriela Bucovala de la Liceul

Actualitate / stiri Actualitate128 vizite[ Replica ]

Parintii platesc, copiii concureaza, "desteptii" se imbogatesc

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 05:35

Parintii platesc, copiii concureaza, "desteptii" se imbogatescDoua scoli private din Constanta, dar si alte unitati de invatamant si fundatii din alte sase judete si Bucuresti au fost vizate, ieri, de perchezitiile politistilor si procurorilor. Ancheta de proportii, cu un prejudiciu de peste trei milioane de euro, a plecat de la organizarea de concursuri scolare cu taxa, cele mai multe desfasurate cu ajutorul dascalilor.
Ani la rand au fost organizate concursuri scolare pe bani si desi au fost "hulite", mai ales, de parintii care trebuiau sa scoata bani

Actualitate / stiri Actualitate100 vizite[ Observator de Constanta ]

Patru profesori constanteni candideaza pentru postul de inspector scolar adjunct

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 05:06

Patru profesori constanteni candideaza pentru postul de inspector scolar adjunctJudetul nostru nu a avut candidat la concursul de ocupare a postului de inspector scolar general organizat de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice (MECS), intrucat niciun dosar nu a fost validat. Cu toate acestea, MECS a continuat desfasurarea concursului de ocupare a posturilor de inspector scolar general adjunct si director al Casei Corpului Didactic (CCD) Constanta. In perioada 20 aprilie - 29 mai 2015, la sediul ministerului, va avea loc concursul pentru ocuparea a doua functii

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Telegraf ]

Gradatie de merit cu probleme la Scoala "Dan Barbilian"

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 05:06

Gradatie de merit cu probleme la Scoala "Dan Barbilian"Dupa depunerea dosarelor de gradatie de merit ale cadrelor didactice, in martie 2015, la Constanta a fost semnalat si un incident. Profesor pentru invatamant primar la Scoala Gimnaziala nr. 28 "Dan Barbilian" din Constanta, Ecaterina Rupesac a reclamat, pe adresa redactiei, o situatie referitoare la depunerea dosarului pentru obtinerea gradatiei de merit pentru urmatorii cinci ani. "Am intocmit un alt dosar pe care l-am pregatit conform metodologiei. Dosarul trebuie avizat de catre directorul

Actualitate / stiri Actualitate177 vizite[ Telegraf ]

Scaunul de adjunct la I.S.J., greu de castigat

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 05:35

Scaunul de adjunct la I.S.J., greu de castigatPatru candidati au participat la concursul desfasurat luni, la sediul Ministerului Educatiei, pentru ocuparea celor doua posturi de inspectori generali adjuncti in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Constanta. Dintre acestia, doar Gabriela Bucovala, pana acum inspector pentru resurse umane, a primit calificativul "admis". Camelia Isabela Marcu, profesor de stiinte economice la Colegiul Tehnic "Virgil Madgearu", a fost declarata "respinsa", iar inspectorul de resurse umane prof. Alina

Actualitate / stiri Actualitate73 vizite[ Observator de Constanta ]

1887 august 27, Constanta - Regulament pentru concursul postului de medic al Comunei Constanta

Luni, 30 Martie 2015, ora 05:12

1887 august 27, Constanta - Regulament pentru concursul postului de medic al Comunei ConstantaArt. I. Postul de medic al Comunei Constanta se va da prin concurs.
Art. II. Concursul este public si se face numai in limba romana.
Art. III. Nu pot fi admisi la concurs decat numai doctori in medicina romani, care au dreptul de libera practica in tara.
Art. IV. Concursul se va tine in Bucuresti in localul Directiei Generale a Serviciului Sanitar, in urma publicatiunei ce se va face prin Monitorul Oficial cu doua luni inainte de ziua fixata pentru tinerea concursului.
Art. V. Concurentii vor

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Constanta ar putea avea candidat la concursul pentru sefia ISJ

Marti, 10 Martie 2015, ora 05:07

Constanta ar putea avea candidat la concursul pentru sefia ISJProf. Daniela Blaga, singurul candidat pentru sefia Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Constanta care a depus contestatie la Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice pentru reevaluarea dosarului de candidatura, asteapta raspunsul din partea ministerului. Daca ii va fi admisa contestatia, prof. Daniela Blaga va fi singurul candidat din judetul Constanta intrat in concursul pentru functia de inspector scolar general. Profesorul a ales sa se adreseze direct ministerului dupa ce dosarul a

Actualitate / stiri Actualitate75 vizite[ Telegraf ]

Fostul inspector scolar din Constanta, Petre Purcarea, trimis in judecata de DNA

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 17:35

Fostul inspector scolar din Constanta, Petre Purcarea, trimis in judecata de DNAProcurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Galati au dispus trimiterea in judecata:
sub control judiciar, a inculpatului SIMION ADRIAN, inspector scolar la disciplina limba romana din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Braila, la data savarsirii faptelor, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunilor de:
- instigare la abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit (3 infractiuni),
- abuz in

Actualitate / stiri Actualitate315 vizite[ Observator de Constanta ]

Lector UMC, la un pas de a scapa de controlul judiciar

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 05:07

Lector UMC, la un pas de a scapa de controlul judiciarTribunalul Constanta a constatat ca nu se mai impune prelungirea masurii controlului judiciar dispuse, in urma cu aproape doi ani, fata de lectorul universitar Emilian Anatoli Costache, din cadrul Universitatii Maritime Constanta (UMC), anchetat pentru ca le-a cerut studentilor bani pentru promovarea unor examene. Decizia instantei nu este definitiva. Precizam ca dosarul lectorului UMC se afla inca pe masa Parchetului Curtii de Apel Constanta, urmarirea penala fiind aproape de final. In acest

Actualitate / stiri Actualitate116 vizite[ Telegraf ]

Rasturnare de situatie: Inspectoratul Scolar are un candidat la functia de inspector general?!

Sambata, 07 Martie 2015, ora 05:35

Rasturnare de situatie: Inspectoratul Scolar are un candidat la functia de inspector general?!Prezent ieri la Constanta, ministrul Educatiei, prof.univ. Sorin Cimpeanu a laudat activitatea actualului inspector general scolar, Raducu Popescu. Acest lucru in conditiile in care reprezentantii Ministerului Educatiei se afla in plin proces de evaluare a dosarelor depuse de candidatii aspiranti la functia de inspectori sefi din toata tara. La Constanta, trei dosare au fost depuse pana la termenul limita de pe 23 februarie si initial toate cele trei dosare au fost invalidate pe motiv ca nu

Actualitate / stiri Actualitate108 vizite[ Observator de Constanta ]

Sute de copii participa la ECOlimpiada Elevilor

Marti, 20 Ianuarie 2015, ora 23:32

In judetul Constanta s-au inscris in competitie peste 273 de elevi de clasa a III-a si au solicitat auxiliarul curricular "Invatam sa reciclam ambalajele".

Manualul educational este oferit gratuit in scoli de catre initiatorii proiectului, Eco-Rom Ambalaje si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, cu scopul de a intampina elevii cu noi informatii esentiale privind colectarea separata si reciclarea deseurilor de ambalaje.

Astfel, prima etapa a competitiei ECOlimpiada Elevilor are

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Liderul de opinie ]


Prima   1   2   Ultima
Cele mai citite stiri
Cine l-a denuntat pe managerul Spitalului Judetean Constanta, Danut Capatana
Denuntatorul fostului manager al Spitalului Judetean de Urgenta Constanta, Danut Capatana, este, ...
Sondaj: Fagadau il are pe Chitac in coasta; pe ce locuri sunt Palaz si Chiru
In momentul agitatiei pentru desemnarea candidatilor si chiar si in precampania electorala, ...
Constantinescu, SALTAT de jandarmi de la spital: "Sunt luat ca infractorii!"
Jandarmii au ajuns la spital, in cursul zilei de vineri, 20 mai, pentru a pune in executare mandatul ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor