Rezultatele 1 - 30 din 481 (0.385 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Contracte de deszapezire semnate de administratia locala a Comunei Sarichioi

Luni, 15 Ianuarie 2018, ora 10:43

Contracte de deszapezire semnate de administratia locala a Comunei SarichioiCea mai mare comuna din judetul Tulcea, Sarichioi, este pregatita pentru interventiile de deszapezire in cazul in care conditiile meteorologice o vor impune. In acest sens, administratia locala, condusa de edilul Vitali-Cristian Finoghen, a incheiat patru contracte cu firme din judetele Tulcea si Constanta pentru inchirierea utilajelor care vor indeparta zapada de pe drumurile comunale.
Astfel, in cele 5 localitati ale comunei, Sarichioi, Zebil, Enisala, Sabangia si Visterna, se va interveni cu

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primarul Vrabie raspunde acuzatiilor legate de licitatia pentru reabilitarea strazilor din Medgidia Recomandat

Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 18:45

Primarul Vrabie raspunde acuzatiilor legate de licitatia pentru reabilitarea strazilor din Medgidia RecomandatPrimarul Municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a organizat alaturi de echipa de implementare a proiectelor, o conferinta de presa in care a raspuns unor atacuri mediatice legate de organizarea licitatiei pentru reabilitarea a 48 de strazi din oras.
"Am decis sa raspundem de azi inainte tuturor atacurilor la adresa echipei din Primarie. Eu sunt obisnuit cu atacurile, cred ca sunt obligat sa apar aceasta echipa de oameni care a lucrat asiduu la 35 de proiecte, in valoare de 98 de milioane euro.

Actualitate / stiri Actualitate2 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Noul sef de la Mediu, Tudorel Nadrag, a absolvit doua facultati LA ZI, in timp ce era primar la Harsova Recomandat

Miercuri, 10 Ianuarie 2018, ora 12:39

Noul sef de la Mediu, Tudorel Nadrag, a absolvit doua facultati LA ZI, in timp ce era primar la Harsova RecomandatAnul 2018 a debutat in forta la conducerea Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, acolo unde a fost instalat pentru o perioada de 60 de zile, prin detasare, Tudor Nadrag. Noul director executiv este fostul primar al orasului Harsova.

De la taxe si impozite locale Ciobanu, la fotoliul de director APM Constanta
Ca sa fie numit sef al Agentiei, Nadrag trebuia, printre altele, sa fie functionar public. Or, statutul acesta l-a obtinut la primaria comunei Ciobanu, unde a fost angajat la

Actualitate / stiri Actualitate90 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Reteaua de canalizare menajera a comunei Tuzla se va extinde

Marti, 09 Ianuarie 2018, ora 11:25

Reteaua de canalizare menajera a comunei Tuzla se va extindeReteaua de canalizare menajera a comunei constantene Tuzla se va extinde in perioada urmatoare, in acest sens administratia locala a depus toate documentele pentru obtinerea avizelor de la Agentia pentru Protectia Mediului Constanta.
Proiectul ce se va implementa in Tuzla are o valoare estimata de 13.245.211 lei, din care investitia Primariei va fi de 435.401. Perioada de executie propusa pentru efectuarea lucrarilor este de 12 luni.

Retelele de canalizare propuse prin prezentul proiect sunt

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Cernavoda, pasi importanti pentru realizarea noului cartier de locuinte in zona Sere

Marti, 09 Ianuarie 2018, ora 11:18

Primaria Cernavoda, pasi importanti pentru realizarea noului cartier de locuinte in zona SerePrimaria orasului Cernavoda a depus documentatia necesara obtinerii autorizatiilor de mediu pentru proiectul de realizare a infrastructurii pentru cartierul de locuinte din orasul Cernavoda, zona Sere. Aceasta va consta in realizarea sistematizarii pe verticala, a infrastructurii rutiere, a retelei de alimentare cu apa, a retelei de canalizare menajera, a retelei de canalizare pluviala, a retelei de conducte pentru energie termica, a retelei electrice de joasa tensiune si a retelei electrice de

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

"Mosoaiele", marca de identitate a comunei Luncavita. Cantecul lor se va auzi pana de Boboteaza

Luni, 01 Ianuarie 2018, ora 14:54

"Mosoaiele", marca de identitate a comunei Luncavita. Cantecul lor se va auzi pana de Boboteaza"Este una dintre cele doua mari sarbatori ale Comunei Luncavita, alaturi de Sarbatoarea Teilor si printre cele mai importante din punct de vedere etnocultural ale Dobrogei, unde mosoiul, marca de identitate, plaseaza teritoriul administrativ in unicitate.
Confectionarea si pregatirea mastilor, invatarea si repetarea colindelor, a dansului ritualic, organizarea paradei din ajunul Craciunului si ultima defilare de Boboteaza, reprezinta etapele principale acestei mari sarbatori", spune primarul

Actualitate / stiri Actualitate3 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

ADER Constanta daruieste speranta si iubire batranilor si copiilor aflati in dificultate

Marti, 19 Decembrie 2017, ora 10:42

ADER Constanta daruieste speranta si iubire batranilor si copiilor aflati in dificultateIn aceste zile in care conceptul de familie are cea mai inalta vibratie Asociatia pentru Democratie, Educatie si Reconstructie (ADER), filiala Constanta, se afla alaturi de cei carora viata le-a dat o alta semnificatie a celui de alaturi. Astfel atentia este canalizata asupra batranilor institutionalizati la Centrul de Ingrijire si Asistenta Sociala Poarta Alba si asupra copiilor de la Centrul de Plasament Ovidiu.
Marti, 19 octombrie, ora 18.00, Membrii Asociatiei, prezenti la Centrul de

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

La primaria Ciobanu, taxele si impozitele se platesc de doua ori?! Recomandat

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 14:05

La primaria Ciobanu, taxele si impozitele se platesc de doua ori?! RecomandatPrimaria comunei constantene Ciobanu revine in atentia opiniei publice cu alte probleme. De data aceasta oamenii se plang ca administratia locala a inceput sa transmita instiintari de plata pe care se regasesc sume achitate deja.
Instiintarile emise de primarie privesc sume generale, nespecificandu-se clar pentru ce perioada sunt cerute taxele respective. Oamenii spun ca totul se intampla din cauza ca primaria nu a pastrat chitantierele din anii precedenti, nu tine un registru al taxelor si

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

"Iubitul" episcopului Corneliu al Husilor, student bursier la Facultatea de Teologie din Constanta Recomandat

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 12:16

"Iubitul" episcopului Corneliu al Husilor, student bursier la Facultatea de Teologie din Constanta RecomandatPartenerul de sex al episcopului Corneliu al Husilor, preotul Ursac Mihai Ionut din parohia Deleni, judetul Vaslui, este, pe langa protagonist in filme porno pe vremea cand era elev la seminar, si student eminent la Facultatea de Teologie din Constanta din cadrul Universitatii "Ovidius". Marturie in acest sens este un tabel afisat la avizierul Facultatii in care, la pozitia 6, Ursac M. Ionut Mihai apare ca bursier pentru anul universitar 2016/2017 la sectia Teologie Didactica, anul II.

De ce a

Life Show / stiri Actualitate12 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

VIDEO: Lucrari la misto - "Podul lui Tariceanu" de la Agigea s-a stricat la trei ani de la inaugurare! Recomandat

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 16:25

VIDEO: Lucrari la misto - "Podul lui Tariceanu" de la Agigea s-a stricat la trei ani de la inaugurare! RecomandatZiarul Dezvaluiri publica recent un articol legat de starea bretelei de legatura care leaga noul pod de la Agigea de intrarea in portul Agigea Sud. Dupa nici doi ani de la inaugurarea acestui drum, breteaua de legatura a fost inchisa pentru reparatii. Puteti citi acest material la http://www.dezvaluiri.ro/investigatii/ancheta/512230-video-bataie-de-joc-breteaua-podului-de-la-agigea-s-a-stricat-dupa-nici-doi-ani.
La nici doua saptamani de la inchiderea bretelei rutiere respective pentru

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Comuna Sarichioi va avea o noua gradinita. Peste 1,85 de milioane de lei primiti pentru proiect

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 11:42

Comuna Sarichioi va avea o noua gradinita. Peste 1,85 de milioane de lei primiti pentru proiectAdministratia comunei tulcene Sarichioi va implementa prin Proiectul national de Dezvoltare Locala (PNDL) o noua investitie. Este vorba despre construirea, dotarea si imprejmuirea unei gradinite in resedinta de comuna, in acest sens, Ministerul Dezvoltarii Regionale asigurand o finantare de 1,85 milioane de lei.
Scopul noului proiect este de a imbunatatii conditiile de trai pentru populatia rurala si stoparea fenomenului de depopulare din mediul rural prin reducerea decalajelor rural-urban.
In

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Proiectul extinderii canalizarii in satul Lunca, mai aproape de executare. Peste 8.000 de metri de conducta vor fi instalati

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 11:34

Proiectul extinderii canalizarii in satul Lunca, mai aproape de executare. Peste 8.000 de metri de conducta vor fi instalatiProiectul extinderii canalizarii in satul Lunca, comuna Ceamurlia de Jos, a ajuns in etapa licitatiei publice, dupa ce in luna septembrie Mihai Carciumaru, edilul comunei, a semnat contractul de finantare.
Pentru aceasta investitie, Ceamurlia de Jos va primi 4,9 milioane de lei prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) derulat de Ministerul dezvoltarii Regionale.
Conform Studiului de fezabilitate (parte integranta a Caietului de sarcini), lucrarea ce face obiectul serviciilor de

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Lucrarile de modernizare ale orasului Babadag, continua si in luna decembrie

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 09:40

Lucrarile de modernizare ale orasului Babadag, continua si in luna decembrie"Desi ne apropiem de sfarsitul anului, de sarbatorile de iarna, inca se mai lucreaza in diferite puncte din oras", anunta primarul georgian Caraman. Totodata, edilul Babadagului, a prezentat o lista de 6 proiecte la care se lucreaza in acest moment, continuand politica sa de informare a cetatenilor cu privire la stadiul de implementare a diferitelor proiecte.
Astfel, pe strada Stejarului se lucreaza la canalizare si racordurile individuale. Pe strada Rahovei mai sunt trotuarele de finalizat ca

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Asfaltari de strazi, sistem de canalizare, infiintare sala de sport, reabilitare gradinita si camin cultural, cateva dintre cele 13 proiecte aflate pe agenda Primariei Saraiu

Miercuri, 29 Noiembrie 2017, ora 13:08

Asfaltari de strazi, sistem de canalizare, infiintare sala de sport, reabilitare gradinita si camin cultural, cateva dintre cele 13 proiecte aflate pe agenda Primariei SaraiuFinalul anului 2017 prinde administratia publica a comunei constantene Saraiu in plin proces de accesare a fondurilor europene sau guvernamentale destinate finantarii a nu mai putin de 13 proiecte. Astfel, cele doua sate apartinatoare, Dulgheru si Saraiu, vor trece in perioada urmatoare printr-un plin proces de modernizare.
Cele 13 proiecte depuse spre finantare de primaria Saraiu, coordonata de edilul Dorinela Irimia, privesc atat infrastructura rutiera din cele doua localitati, cat si

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Comuna Luncavita, gazda primei editii a "Cupei Zilei Nationale" la fotbal

Miercuri, 29 Noiembrie 2017, ora 09:00

Comuna Luncavita, gazda primei editii a "Cupei Zilei Nationale" la fotbalUn nou proiect inedit este lansat de administratia comunei tulcene Luncavita. Este vorba de organizarea primei editii a Cupei Zilei Nationale la fotbal, o competitie destinata tinerilor din Luncavita, Rachelu si Vacareni. Evenimentul se va desfasura sambata, 2 decembrie, de la ora 12.00.
In competitie se vor intra tinerii din Luncavita, Rachelu si Vacareni, inscrisi in concursurile de fotbal organizate in anul 2017 de Asociatia Judeteana de Fotbal, Inspectoratul Scolar Judetean, Directia

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Guvernatorul Deltei porneste JIHADUL impotriva pescarilor amatori Recomandat

Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 12:16

Guvernatorul Deltei porneste JIHADUL impotriva pescarilor amatori RecomandatOrdinul pe prohibitie pentru anul 2018 incinge spiritele in Delta Dunarii. In premiera absoluta, pescarii sportivi de pe teritoriul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) vor fi obligati sa elibereze toti pestii prinsi din speciile: crap, stiuca, salau si somn. Aceasta initiativa ii apartine noului guvernator al Deltei, Malin-Matei Musatescu, care a trimis propunerea catre Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (emitentul ordinului de pescuit). Aceasta initiativa a

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Burse de merit si sociale pentru elevii comunei Ciucurova

Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 12:07

Burse de merit si sociale pentru elevii comunei CiucurovaSedinta Consiliului Local al comunei tulcene Ciucurova a avut pe ordinea de zi, printre altele, si doua hotarari care privesc sistemul de invatamant local. Este vorba despre acordarea burselor pentru elevi si decontarea transportului cadrelor didactice.

Astfel, la propunerea primarului Marin Serban, tinand cont si de prevederile Legii Educatiei Nationale numarul 1/2011, precum si a Ordinului numarul 5576 din 7 octombrie 2011 privind criteriile generale de acordare a burselor elevilor din

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Planul de actiune pe timpul iernii 2017/2018 in orasul Macin a fost aprobat de consilierii locali

Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 11:29

Planul de actiune pe timpul iernii 2017/2018 in orasul Macin a fost aprobat de consilierii localiCei 15 consilieri locali prezenti la sedinta Consiliului Local al Orasului Macin, din data de 30 octombrie, au aprobat in unanimitate "Planul de actiune pe timpul iernii 2017-2018".
Conform documentului, masurile organizatorice si pregatitoare pentru perioada in care se va actiona, cuprind, printre altele, incheierea unor contracte de deszapezire cu anumite societati comerciale care impreuna cu utilajele administratiei publice locale sa asigure debarasarea zapezii sau poleiului de pe suprafata

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Proiecte de modernizare a comunei, aflate pe agenda Primariei Topalu

Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 11:29

Proiecte de modernizare a comunei, aflate pe agenda Primariei TopaluAdministratia publica a comunei constantene Topalu lucreaza de zor in aceasta perioada la finalizarea si depunerea unor noi proiecte menite sa modernizeze si imbunatateasca viata locuitorilor. De asemenea, pe agenda primariei condusa de edilul Valentin Stanciu se afla si ultimele pregatiri pentru perioada de iarna.
Conform primarului, administratia locala pregateste un proiect pentru realizarea unei retele de canalizare in Topalu. Pentru aceasta investitie sunt necesari bani europeni, de aceea

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Comuna Fantanele se poate mandri cu campioni nationali la arte martiale

Miercuri, 22 Noiembrie 2017, ora 09:16

Comuna Fantanele se poate mandri cu campioni nationali la arte martialeInvestitia in sportul de performanta din ultimii ani din partea administratiei locale a comunei Fantanele da roade. Pe langa echipa de fotbal care anul acesta a castigat Cupa Nationala-etapa judeteana, a venit randul sportivilor CS Viitorul Fantanele sa aduca medalii acasa.
Campionatul National de Budokai, desfasurat in data de 19 noiembrie la Galati de catre Federatia Romana de Budokai a confirmat valoarea sportivilor comunei Fantanele. Este vorba de Florin Dogaru (18 ani) care a cucerit

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Groapa de gunoi de la Costinesti, pericol pentru SIGURANEsA NAEsIONALA? Recomandat

Luni, 20 Noiembrie 2017, ora 20:07

Groapa de gunoi de la Costinesti, pericol pentru SIGURANEsA NAEsIONALA? RecomandatScandalul in jurul gropii de gunoi de la Costinesti este departe de a se finaliza. Daca in urma cu cateva luni Agentia de Protectia Mediului Constanta a emis o autorizatie integrata de mediu investitiei firmei Iridex Group Salubrizare SRL pentru groapa de gunoi (act care a nascut numeroase controverse), acum vine randul Armatei sa fie deranjata de aceasta "rampa ecologica".

Intr-o adresa transmisa de Ministerul Apararii Nationale - Statul Major al Fortelor Aeriene - catre un petitionar se

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Groapa de gunoi de la Costinesti, pericol pentru SIGURANEsA NAEsIONALA?

Luni, 20 Noiembrie 2017, ora 20:07

Groapa de gunoi de la Costinesti, pericol pentru SIGURANEsA NAEsIONALA?Scandalul in jurul gropii de gunoi de la Costinesti este departe de a se finaliza. Daca in urma cu cateva luni Agentia de Protectia Mediului Constanta a emis o autorizatie integrata de mediu investitiei firmei Iridex Group Salubrizare SRL pentru groapa de gunoi (act care a nascut numeroase controverse), acum vine randul Armatei sa fie deranjata de aceasta "rampa ecologica".

Intr-o adresa transmisa de Ministerul Apararii Nationale - Statul Major al Fortelor Aeriene - catre un petitionar se

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

VIDEO: Cum vrea un primar sa intre in legalitate cu terasa carciumii sale, folosindu-se de o... ilegalitate Recomandat

Duminica, 19 Noiembrie 2017, ora 14:25

VIDEO: Cum vrea un primar sa intre in legalitate cu terasa carciumii sale, folosindu-se de o... ilegalitate RecomandatDesi au jurat la investitura sa respecte legile tarii si sa faca tot ce le sta in putere pentru binele locuitorilor, majoritatea consilierilor comunei constantene Ciobanu nu fac altceva decat sa apere anumite interese private ale primarului Tudorel Gurgu. Asa au stat lucrurile si la sedinta de Consiliu Local din data de 7 noiembrie cand, printre alte probleme, majoritatea consilierilor PSD au decis sa treaca in inventarul comunei si in proprietatea privata a acesteia o bucata de teren "libera"

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Cernavoda, gazda celei de-a XXXVI-a editii a Festivalului international de muzica corala I. D. Chirescu

Sambata, 18 Noiembrie 2017, ora 17:17

Cernavoda, gazda celei de-a XXXVI-a editii a Festivalului international de muzica corala I. D. ChirescuTimp de doua zile, in perioada 18-19 noiembrie, Cernavoda este gazda traditionalului "Festival international de muzica corala I. D. Chirescu", aflat la cea de-a XXXVI-a editie. Este un festival cu traditie, organizat in memoria maestrului muzicii corale, a dirijorului si compozitorului Ioan Dumitru Chirescu si reuneste an de an ansambluri corale cunoscute din tara si strainatate.

Festivalul se desfasoara pe doua sectiuni: cea laica si cea religioasa. Sectiunea laica se va desfasura la sala de

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Administratia locala a comunei Aliman face ultimele pregatiri pentru iarna

Sambata, 18 Noiembrie 2017, ora 14:05

Administratia locala a comunei Aliman face ultimele pregatiri pentru iarnaIarna bate la usa, iar administratiile publice locale fac ultimele pregatiri pentru ca frigul si zapada sa nu le ia prin surprindere. Este si cazul Primariei comunei constantene Aliman, unde, pe agenda publica figureaza dotarea cu combustibil sau material lemnos necesar incalzirii unor institutii.
"In ceea ce priveste apropierea iernii, scolile din comuna noastra sunt aprovizionate cu material lemnos, pentru primarie suntem in curs de achizitionare a lemnului necesar pentru incalzire", a

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

VIDEO: Smerenie de PREOT: De la Trabant la Jaguar, Audi, Mercedes si casa de 1 milion euro pe malul marii Recomandat

Joi, 16 Noiembrie 2017, ora 10:52

VIDEO: Smerenie de PREOT: De la Trabant la Jaguar, Audi, Mercedes si casa de 1 milion euro pe malul marii Recomandat"Sa nu credeti acuma ca daca bogatia este asa de blamata, saracia ar fi vreun merit. Nu, pentru ca de multe ori saracia incurca mai mult. Incurca mai mult pentru ca te face invidios, te face irascibil, te face neingaduitor, te face imposibil, iti trimite niste frustrari ca ai da, dar nu ai de unde. Asa ca nici nu stiu ce e mai rau: sa fii bogat sau sa fii sarac?!", spunea parintele Marius Mosteanu intr-o predica.

Cand s-a trasferat de la Cumpana la Constanta in 1996, conducea un Trabant si era

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

VIDEO:. "Atacul asupra Scheiului Brasovului nu se opreste". Proiect imobiliar controversat la poalele Tampei Recomandat

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 14:52

VIDEO:. "Atacul asupra Scheiului Brasovului nu se opreste". Proiect imobiliar controversat la poalele Tampei RecomandatUn proiect imobiliar nou pune pe jar locuitorii din cartierul Schei, apartinand municipiului Brasov. Este vorba despre construirea unui complex alcatuit din 11 imobile, demisol, parter, doua etaje si mansarda, realizat de trei societati comerciale: Sapphire Towers, Emerald Towers si Victory Towers.
In momentul de fata, proiectul a primit certificatul de urbanism din partea Primariei, iar pasul urmator este realizarea PUZ-ului (Planul Urbanistic Zonal). Deoarece locul in care se doreste

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Sportul national se intoarce acasa. Harsova, gazda primei editii a Cupei Dobrogei la Oina

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 10:52

Sportul national se intoarce acasa. Harsova, gazda primei editii a Cupei Dobrogei la OinaPrima editie a Cupei Dobrogei la Oina in sala a fost organizata de Asociatia Judeteana de Oina Constanta, in colaborare cu Federatia Romana de Oina, ISJ Constanta, ISJ Tulcea, DJST Constanta si Primaria Harsova, care a fost si gazda evenimentului desfasurat marti, 14 noiembrie.
Competitia sportiva a facut parte din ansamblul activitatilor dedicate sarbatoririi Zilei Dobrogei. Astfel, au participat 11 echipe din judetele Constanta si Tulcea, 8 echipe de baieti si 3 de fete, toti sportivii avand

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Prietenului lui Mazare, Elan Schwartzenberg, construieste un bloc la Constanta in timp ce e URMARIT international Recomandat

Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 18:34

Prietenului lui Mazare, Elan Schwartzenberg, construieste un bloc la Constanta in timp ce e URMARIT international RecomandatDe mai bine de un an, Politia Romana il cauta pe Elan Schwartzenberg pentru a pune in aplicare un mandat de arestare preventiva emis pe numele omului de afaceri de Tribunalul Bucuresti, la data de 9.06.2016. Acesta este, bineinteles, intr-o tara de unde extradarea se face mai greu, Israel, astfel incat tragerea lui la raspundere de catre autoritatile noastre sa fie aproape imposibila.
Nu imposibil este insa ca Elan Schwartzenberg sa-si continue afacerile linistit in tara care-l cauta pentru a-l

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Furt de piese din aur de la muzeul de istorie, tinut la secret! Recomandat

Joi, 09 Noiembrie 2017, ora 19:05

In aceasta vara, din Muzeul de Arheologie din Mangalia au fost furate 6 piese din aur, in greutate de 10 grame. Conform IPJ Constanta, furtul nu s-a desfasurat prin efractie. Acest lucru duce la concluzia ca furtul putea fi realizat de angajati ai institutiei sau de catre vizitatori. Acestia din urma ar fi putut sustrage acele piese in timp ce faceau un tur al muzeului. In astfel de situatii, hotii sunt "specialisti" in domeniu si fura la comanda, caci este complicat sa cauti cumparator pentru

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Dezvaluiri.ro ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
VISCOL SI NINSORI LA CONSTANTA! Meteorologii au emis o INFORMARE DE VREME REA
Administratia Nationala de Meteorologie a emis in urma cu putin timp o informare meteo de vreme rea ...
Dubla catastrofa Doua avioane subsonice, infipte in malul Dunarii
Era intr-o zi de vineri, zi de iarna, cu temperaturi putin peste zero grade, cerul senin si ...
OFICIAL, despre 5 localuri din Constanta in care toata lumea spune ca se fumeaza!
Provocare: se fumeaza sau nu in localurile din Constanta? Exista o lege, indiferent ca o consideram ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor