Rezultatele 1 - 30 din 544 (0.340 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Statul protejeaza mistretii cu PESTA AFRICANA din Delta si omoara 50.000 de porci domestici! Recomandat

Luni, 09 Iulie 2018, ora 15:52

Statul protejeaza mistretii cu PESTA AFRICANA din Delta si omoara 50.000 de porci domestici! RecomandatDupa ce au descoperit pesta porcina africana in Tulcea, autoritatile au decis sa sacrifice aproape 50.000 de porci din complexul zootehnic Carniprod si din curtile localnicilor.
Din primele investigatii a reiesit faptul ca boala a ajuns la noi din Ucraina, adusa de porcii mistreti care au trecut Dunarea spre Delta. Pe cale de consecinta, este foarte probabil ca un numar necunoscut de mistreti din Delta Dunarii sa fie purtatori ai bolii. Si vor ramane purtatorii ei, caci vanatoarea este, in fapt,

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Masuri luate de primaria Cernavoda dupa ploile torentiale din ultima vreme

Sambata, 07 Iulie 2018, ora 13:40

Masuri luate de primaria Cernavoda dupa ploile torentiale din ultima vremeLocuitorii orasului Cernavoda s-au confruntat cu doua reprize de ploi torentiale ce s-au abatut asupra orasului si regiunii.
"In urma ploilor abundente din noaptea de 26 spre 27 iunie 2018, patru din caminele de canalizare aflate la intersectia strada Nicolae Titulescu cu Mihai Eminescu au fost suprasolicitate din cauza debitului si a presiunii apei, fiind deteriorate in sensul ca peretii laterali ai caminelor din beton s-au spart iar apa a produs deteriorarea infrastructurii strazii Nicolae

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Noua distractie a tiganilor din Babadag: Blocheaza cu pietre un drum european. Autorul fotografiei, "certat" de politisti! Recomandat

Miercuri, 04 Iulie 2018, ora 11:54

Noua distractie a tiganilor din Babadag: Blocheaza cu pietre un drum european. Autorul fotografiei, "certat" de politisti! RecomandatUn cetatean din Babadag a postat pe contul de Facebook o fotografie in care se vad doi copii fugind, cupa ce au blocat o banda de Drumul European E 574, Constanta-Tulcea. Fotografia a starnit reactii de indignare pe grupurile de Facebook din Babadag, unde multi cetateni au relatat ca au vazut de mai multe ori astfel de manifestari ale unor membri ai comunitatii de romi care nu se sfiesc uneori chiar sa arunce cu pietre dupa masini.

Dupa ce a postat fotografia pe Facebook, cetateanul a fost

Actualitate / stiri Actualitate97 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Ziua Dunarii, sarbatorita in comuna Topalu prin actiuni de ecologizare

Marti, 03 Iulie 2018, ora 11:22

Ziua Dunarii, sarbatorita in comuna Topalu prin actiuni de ecologizareAsezata pe malul drept al fluviului, comuna constanteana Topalu a sarbatorit Ziua Internationala a Dunarii (29 iunie) prin actiuni de ecologizare, dar si prin activitati in care copiii au fost principalii actori implicati.

Proiectul intitulat "Dunare, Dunarea mea" s-a desfasurat sub sloganul "Fii activ!", constand in patru activitati derulate pe parcursul mai multor zile.
"La initiativa domnului primar Valentin Stanciu, in colaborare cu scoala, comunitatea, parintii elevilor si reprezentanti

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Portarul de la RADIONAV Constanta a ajuns jurist... pe hartie Recomandat

Marti, 03 Iulie 2018, ora 10:51

Portarul de la RADIONAV Constanta a ajuns jurist... pe hartie RecomandatCompania Nationala de Radiocomunicatii Navale RADIONAV S.A., unic operator de radiocomunicatii pentru zona maritima a Romaniei, aflata in subordinea Ministerului Transporturilor, sta departe de ochii lumii la propriu, sediul companiei fiind undeva, in camp. (Foto- George Bucur, directorul RADIONAV)
La figurat, insa, RADIONAV nu este ferita de multe informatii care apar in spatiul public despre fel de fel de nereguli care se petrec in aceasta institutie de stat.

Daca in perioada sarbatorilor de

Actualitate / stiri Actualitate62 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Cernavoda va avea o "Via Verde". S-a semnat contractul pentru executarea lucrarilor

Joi, 28 Iunie 2018, ora 16:14

Cernavoda va avea o "Via Verde". S-a semnat contractul pentru executarea lucrarilorAdministratia locala a orasului Cernavoda a semnat contractul privind executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii "VIA VERDE CERNAVODA".
Proiectul presupune "revitalizarea orasului prin refunctionalizarea terenurilor destructurate si crearea de spatii verzi pentru petrecerea timpului liber, investitie ce va fi realizata in proportie de 100% din bani de la Bugetul Local", spun reprezentantii primariei.

Terenul alocat investitiei este amplasat de o parte si de alta a strazii

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Traditia continua la Luncavita. "Sarbatoarea Teilor" ajunge duminica la cea de-a XVIII-a editie

Joi, 28 Iunie 2018, ora 10:03

Traditia continua la Luncavita. "Sarbatoarea Teilor" ajunge duminica la cea de-a XVIII-a editieDuminica, 1 iulie, sunteti asteptati sa fiti alaturi de locuitorii comunei tulcene Luncavita la cea de-a XVIII-a editie a "Sarbatorii Teilor". Din programul evenimentului nu lipsesc artisti locali, dar si nume consacrate care vor urca pe scena pentru a incanta spectatorii.

"Editie noua, a optsprezecea, Sarbatoarea Teilor se apropie, ca in fiecare an, de prima duminica de dupa Sfintii Apostoli Petru si Pavel, cand se incheie oficial sezonul melifer si se aduna atat de dulcea recolta a mierii

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Ministerul Sanatatii, garantul evaziunii si ilegalitatilor din jurul "capelelor mortuare" detinute de biserici Recomandat

Miercuri, 27 Iunie 2018, ora 20:42

Ministerul Sanatatii, garantul evaziunii si ilegalitatilor din jurul "capelelor mortuare" detinute de biserici RecomandatDin ce in ce mai des ies la iveala adevarate "afaceri cu moartea" in care unii reprezentanti ai bisericii se implica. De ce? Pentru ca este o afacere banoasa, care nu presupune nicio taxa la stat, facuta in completa ilegalitate si chiar ocrotita de catre Ministerul Sanatatii, institutia care prin intermediul Directiilor de Sanatate Publica ar trebui sa verifice astfel de afaceri.

Celebrele "capele mortuare" care au inceput sa impanzeasca locasurile de cult din toata tara sunt locuri

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

"Apararea impotriva inundatiilor a localitatii Babadag", un proiect blocat intre doua ministere

Miercuri, 27 Iunie 2018, ora 10:54

"Apararea impotriva inundatiilor a localitatii Babadag", un proiect blocat intre doua ministereConceput inainte de anul 1989, continuat in 1992, refacut in 1996 si abandonat in anul 2002, proiectul "Apararea impotriva inundatiilor a localitatii Babadag" este blocat in momentul de fata intre doua ministere, cel al Apelor si Padurilor si cel al Transporturilor, care are in subordine Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"In 2015, dupa ce doi ani la rand 2013 si 2014 ,am avut probleme cu inundatiile si mai multe strazi si case au fost afectate, am repus pe

Life Show / stiri Actualitate9 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Au inceput lucrarile la infrastructura noului cartier din Zona Sere, in orasul Cernavoda

Marti, 26 Iunie 2018, ora 09:51

Au inceput lucrarile la infrastructura noului cartier din Zona Sere, in orasul CernavodaPrimaria orasului Cernavoda a semnat recent contractele privind executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii "Cartier Zona Sere - Infrastructura". Terenul aferent obiectivului este in suprafata de 6 hectare si se afla in intravilanul orasului, in zona de iesire spre localitatea Seimeni.

"Reamintim pe aceasta cale faptul ca la inceputul acestui an, in data de 19.01.2018 a fost semnat contractul de finantare in valoare de 11.075.243,00 lei, suma alocata orasului Cernavoda de catre

Actualitate / stiri Actualitate47 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Saraiu a semnat contractele de finantare a investitiilor prin PNDL. Peste 18 milioane de lei, pentru modernizarea comunei

Joi, 21 Iunie 2018, ora 10:06

Primaria Saraiu a semnat contractele de finantare a investitiilor prin PNDL. Peste 18 milioane de lei, pentru modernizarea comuneiTrei proiecte de investitii de pe lista Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, alese in cadrul Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL), vor fi finantate pentru dezvoltarea comunei constantene Saraiu.
In acest sens, primarul Dorinela Irimia a semnat contractele cu reprezentantii ministerului, contracte prin care se vor aloca peste 18 milioane de lei.

Prima finantare prin PNDL este de 1,58 de milioane de lei, bani pentru realizarea obiectivului de investitii "

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Precizarile primariei Corbu despre statutul juridic al plajei din zona

Joi, 14 Iunie 2018, ora 20:13

Precizarile primariei Corbu despre statutul juridic al plajei din zonaZilele trecute, pe plaja Corbu valurile marii au scos la mal cadavrele a doua persoane, un copil de 14 ani si un militar. Incidentul a repus pe tapet problema asigurarii serviciului salvamar pe plajele Vadu-Corbu.

"Cerem in mod repetat, de aproximativ 7-8 ani, Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, initierea unui proiect legislativ de a prelua in administrare plaja aferenta comunei Corbu. Aceasta plaja este domeniul public al statului, administrat de catre ARBDD, plaja pentru care

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Pantelimon investeste in viitorul tinerilor din comuna. Costel Armasescu: "Trebuie sa-i facem sa ramana acasa"

Joi, 14 Iunie 2018, ora 11:08

Primaria Pantelimon investeste in viitorul tinerilor din comuna. Costel Armasescu: "Trebuie sa-i facem sa ramana acasa"Aproape toate primariile comunelor din Dobrogea se confrunta cu asa numitul fenomen al exodului tinerilor. Acestia aleg sa plece catre orase pentru a studia sau pentru un loc de munca mai bine platit.
Administratia comunei constantene Pantelimon trateaza cu seriozitate problema tinerilor, atat a celor care inca frecventeaza structuri de invatamant, cat si a celor care-si doresc sa aiba o familie in localitatea natala.

"Inca din campania electorala am avut solicitari din partea mai multor

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Imobilele de pe strada Ovidiu din Cernavoda vor fi bransate la o retea de canalizare noua

Miercuri, 13 Iunie 2018, ora 17:12

Imobilele de pe strada Ovidiu din Cernavoda vor fi bransate la o retea de canalizare nouaPrimaria orasului Cernavoda ii anunta pe locuitorii strazii Ovidiu ca de miercuri, 13 iunie, au inceput lucrarile de bransare a imobilelor la reteaua de canalizare menajera noua realizata in urma cu ceva timp. Lucrarile sunt efectuate de angajatii companiei RAJA SA.

"Proprietatile de pe aceasta strada sunt racordate in prezent la reteaua de canalizare veche, retea la care de-a lungul timpului pierderile mari de apa au condus la deteriorarea considerabila a partii carosabile.

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Dispensar medical, la standarde europene, inaugurat la Garvan, comuna Jijila

Marti, 12 Iunie 2018, ora 15:26

Dispensar medical, la standarde europene, inaugurat la Garvan, comuna JijilaAdministratia locala a comunei tulcene Jijila a inaugurat luni, 11 iunie, sediul noului dispensar uman construit in satul Garvan. Cei aproape 2.000 de locuitori pot beneficia de acum de servicii medicale intr-un spatiu dotat la standarde europene.

Primarul comunei, Costica Deacu, a declarat pentru "Dezvaluiri" ca investitia era necesara tinand cont ca vechiul dispensar era intr-un fost sediu CAP. "Doamna doctor a spus la inaugurare ca nu a avut niciodata conditii ca acestea. Este o investitie

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

S-au reluat lucrarile impotriva inundatiilor in zona centrala a orasului Cernavoda

Luni, 11 Iunie 2018, ora 17:49

S-au reluat lucrarile impotriva inundatiilor in zona centrala a orasului CernavodaPrimaria orasului Cernavoda anunta locuitorii ca au fost reluate lucrarile privind protectia impotriva inundatilor din zona centrala. "Intrucat cota Canalului Dunare-Marea Neagra a scazut suficient si implicit nivelul apei din panza freatica este coborat, acestea au permis reluarea lucrarilor la obiectivul de investitii Protectia impotriva inundatiilor a orasului Cernavoda, in zona centrala, marirea capacitatii de colectare si evacuare a apelor pluviale la care se executa sapaturi la adancimi

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Comuna Cemurlia de Jos a finalizat introducerea retelelor de canalizare si alimentare cu apa

Luni, 11 Iunie 2018, ora 10:58

Comuna Cemurlia de Jos a finalizat introducerea retelelor de canalizare si alimentare cu apaUna dintre putinele primarii din Dobrogea care se pot lauda ca au reusit sa introduca in totalitate retelele de alimentare cu apa si canalizare este Ceamurlia de Jos, judetul Tulcea.
Conform primarului Mihai Carciumaru, "alimentarea cu apa si canalizarea este realizata in procent de 100%. Fiecare gospodarie are bransament individual la canalizare si reteaua de alimentare cu apa."

Si la capitolul asfaltare a drumurilor comunale, administratia locala poate spune ca sta bine. In localitatea

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Comuna Aliman se pregateste de asfaltarea a 21 de strazi

Luni, 11 Iunie 2018, ora 10:18

Comuna Aliman se pregateste de asfaltarea a 21 de straziAdministratia publica locala a comunei Aliman este in etapa de licitatie publica a proiectului privind asfaltarea a 12,6 km de drumuri din comuna. Sunt pasi obligatorii ce trebuie parcursi pana in momentul in care primarul George Nicola va da ordinul de incepere a lucrarilor.
Proiectul, in valoare de peste 15 milioane de lei, este finantat de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, prin PNDL. In total, 21 de strazi din cele 3 localitati componente ale

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Proiecte finantate din bugetul local pentru modernizarea comunei Fantanele

Luni, 11 Iunie 2018, ora 09:14

Proiecte finantate din bugetul local pentru modernizarea comunei FantaneleDesi comuna constanteana Fantanele nu se incadreaza in criteriile de eligibilitate pentru a primi finantari europene din cauza numarului mic de locuitori, administratia publica locala modernizeaza localitatea cu resursele pe care bugetul local le are la dispozitie. Astfel, pe agenda primariei se afla o serie de proiecte care vor demara in perioada urmatoare.

"Pentru proiectul de extindere a canalizarii in comuna Fantanele s-a emis autorizatia de constructie, astfel incat lucrarile incep zilele

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Infrastructura educationala, pe agenda primariei comunei Gradina

Luni, 11 Iunie 2018, ora 09:07

Infrastructura educationala, pe agenda primariei comunei GradinaAdministratia locala a comunei constantene Gradina este permanent preocupata de imbunatatirea si modernizarea infrastructurii educationale din institutiile de invatamant din subordine. Atat cei mai mici copii care trec pragul gradinitei, cat si elevii scolilor din comuna, dar si dascalii acestora, sunt in atentia primarului Gabriela Iacobici.
Pentru a putea face un invatamant de calitatea trebuie sa ai si o infrastructura pe masura, adusa la standardele societatii actuale. In aceasta filozofie

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Continua modernizarea strazilor din Babadag

Luni, 11 Iunie 2018, ora 09:05

Continua modernizarea strazilor din BabadagLucrarile la infrastructura orasului Babadag sunt in plina desfasurare. Asa cum i-a obisnuit deja pe locuitori, primarul Georgian Caraman comunica permanent etapele acestor investitii
"Pe strada Stejarului, pe portiunea finala, aproape de Gara CFR se pun bordurile si, concomitent, se vine cu stratul de piatra pe carosabil. Am fost informati ca desi constructorul se confrunta cu o lipsa considerabila de muncitori undeva la sfarsitul lunii mai sau inceputul lui iunie, cele doua strazi, Stejarului

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Lucrari in desfasurare in orasul Cernavoda

Vineri, 08 Iunie 2018, ora 12:06

Lucrari in desfasurare in orasul CernavodaAdministratia publica locala a orasului Cernavoda continua lucrarile de modernizare a iluminatului public stradal si de extindere a retelei de joasa tensiune pe anumite artere din localitate.
Astfel, in momentul de fata, in orasul Cernavoda se deruleaza lucrari ce au drept scop extinderea retelei de alimentare cu energie de joasa tensiune pentru iluminatul public pe strada Salciei, Tabara ACH pana la limita de intravilan (intersectia cu drumul de Centura), strada Prelungirea Seimeni (pana

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Ziua comunei, moment de suflet pentru comunitatea din Saraiu. Oaspeti de seama au laudat harnicia locuitorilor

Luni, 04 Iunie 2018, ora 11:38

Ziua comunei, moment de suflet pentru comunitatea din Saraiu. Oaspeti de seama au laudat harnicia locuitorilorZiua comunei Saraiu a fost sarbatorita anul acesta in data de 2 iunie. Momentul a fost special ales de administratia locala pentru a marca si primirea unui dar deosebit din partea Rotary "Cetatea Tomis" si Rotary "Chablays" din Elvetia. Este vorba de o masina de pompieri, "un gest coplesitor si o apreciere pe masura; un moment memorabil in viata comunei Saraiu, moment a carui repetabilitate, omeneste, practic nu exista", a spus primarul Dorinela Irimia.

La sarbatoarea comunei au participat

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Un fost condamnat la 10 ani pentru viol si perversiuni sexuale, consilier personal al primarului din Ciobanu Recomandat

Miercuri, 30 Mai 2018, ora 09:29

Un fost condamnat la 10 ani pentru viol si perversiuni sexuale, consilier personal al primarului din Ciobanu RecomandatConform legii administratiei publice locale, primarul unei comune are dreptul de a-si numi un consilier personal care sa-l ajute si sfatuiasca in buna conducere a comunei. Acest consilier este platit din banii cetatenilor.

Primarul comunei constantene Ciobanu, Tudorel Gurgu, si-a numit de ceva vreme un consilier personal cu un trecut penal. Forte activ prin institutie, mai ales cand este vorba de sedintele de consiliu local la care participa, desi nu are nicio calitate, Dan Constantinescu,

Life Show / stiri Actualitate44 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Zece platforme subterane pentru deseuri, montate in Cernavoda

Marti, 29 Mai 2018, ora 09:24

Zece platforme subterane pentru deseuri, montate in Cernavoda"In orasul Cernavoda a inceput montarea celor 10 platforme subterane pentru colectarea deseurilor menajere. Lucrarile se vor finaliza in zilele urmatoare, iar ulterior se vor face ultimele verificari si probe la sistemele hidraulice cu care acestea sunt dotate dar si la sistemele hidraulice montate pe masinile ce vor asigura transportul deseurilor", anuntau in urma cu cateva zile reprezentantii primariei Cernavoda.

Totodata, locuitorii orasului erau rugati sa utilizeze in continuare

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Sarbatoarea comunei Saraiu se va desfasura pe 2 iunie. Comunitatea va primi un dar deosebit

Luni, 28 Mai 2018, ora 15:59

Sarbatoarea comunei Saraiu se va desfasura pe 2 iunie. Comunitatea va primi un dar deosebitTraditionala sarbatoare a comunei Saraiu se va desfasura anul acesta pe data de 2 iunie. Ziua de 14 octombrie, de Cuvioasa Parascheva, a fost schimbata pentru a celebra nu numai ziua comunitatii, ci si un moment de suflet. Anuntul a fost facut de primarul comunei, Dorinela Irimia, care a subliniat ca stabilirea acestei date este determinata de un dar pe care-l va primi comuna din partea Rotary "Cetatea Tomis" si Rotary "Chablays" din Elvetia sambata, pe 2 iunie.

Este vorba de o masina de

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Inca un plagiat la Teologia din Constanta? Achim Ciprian, staretul care a uitat ca furtul este un pacat Recomandat

Joi, 24 Mai 2018, ora 12:55

Inca un plagiat la Teologia din Constanta? Achim Ciprian, staretul care a uitat ca furtul este un pacat RecomandatScoala Doctorala de Teologie din Constanta continua sa dea lumii doctori specializati in furt intelectual. De data aceasta suspiciunea planeaza asupra staretului Achim Ciprian (Constantin Cosmin Achim, pe numele de mirean) de la manastirea Buna Vestire din judetul Constanta.
Parintele a sustinut teza de doctorat "Valente universale in opera Sfantului Dionisie Exiguul in lumina noilor cercetari" sub coordonarea profesorului Nechita Runcan, in 19 octombrie 2017. Comisia de doctorat a fost compusa

Actualitate / stiri Actualitate149 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Cum s-a "pensionat" judecatoarea Pelelunga ca sa poata participa la cheful PSD. CSM a prins-o cu minciuna Recomandat

Vineri, 18 Mai 2018, ora 16:46

Cum s-a "pensionat" judecatoarea Pelelunga ca sa poata participa la cheful PSD. CSM a prins-o cu minciuna RecomandatIn luna martie semnalam faptul ca judecatoarea Mariana Pelelunga, presedinta Judecatoriei Harsova, a participat la cheful 8 Martie organizat de Organizatia Judeteana a Femeilor PSD Constanta. Petrecerea s-a tinut in seara zilei de 3 martie la restaurantul Dorna din Mamaia, iar invitata speciala a fost Rovana Plumb una dintre femeile lider din partidul de guvernamant.

Imediat dupa publicarea acestui articol, judecatoarea Mariana Pelelunga a incercat sa disemineze informatia ca ea, la acea data

Actualitate / stiri Actualitate78 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Eroii Comunei Luncavita in 100 de ani: Prizonierul care a ajuns primarul comunei

Joi, 17 Mai 2018, ora 11:27

Eroii Comunei Luncavita in 100 de ani: Prizonierul care a ajuns primarul comuneiIn anul Centenarului, un proiect inedit a fost demarat in comuna tulceana Luncavita la initiativa primarului Stefan Ilie care este si profesor de istorie.
"Proiectul Eroii Comunei Luncavita in 100 de ani isi propune marcarea Centenarului Romaniei prin elogierea acelor personalitati locale, ale caror de fapte trebuie sa se pastreze in memoria colectivitatii", spune edilul.

Chiar daca proiectul depus in anul 2016 pentru finantare la Cancelaria Primului Ministru nu a gasit deschiderea la

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

VIDEO: Hotie ca in codru pe calea ferata! Un fost agent de paza vine cu intregistrari Recomandat

Marti, 15 Mai 2018, ora 16:36

VIDEO: Hotie ca in codru pe calea ferata! Un fost agent de paza vine cu intregistrari RecomandatUn fost agent al companiei de paza si protectie Axa Security vorbeste despre o adevarata retea de furturi din vagoanele de tren. Viorel Paraschiv s-a angajat in urma cu doi ani agent de paza al acestei firme pentru care, alaturi de alti colegi, a pazit garniturile ce transportau combustibil de la Constanta spre diverse destinatii.
In tot acest timp, Paraschiv a inregistrat audio-video mai mult discutii intre colegi, in care se vorbeste despre modul in care opereaza bandele de hoti,

Actualitate / stiri Actualitate55 vizite[ Dezvaluiri.ro ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
IMAGINI APOCALIPTICE, la CONSTANTA: Acoperis rupt de vant, stalpi si masini avariate!
Codul galben a venit cu ploi torentiale si viituri puternice la malul marii! In cursul zilei de ...
Fost director al Santierului Naval din Mangalia, accidentat MORTAL de un sofer beat, pe trecerea de pietoni
Paul Ilicenco, fost director al Santierului Naval din Mangalia, a fost ucis de un sofer beat, in ...
SENSUL GIRATORIU DE PE SOVEJA, COSMARUL CONSTANTENILOR! AUTORITATILE NU SUNT DE ACORD
Sensul giratoriu in forma de clepsidra, amplasat pe strada Soveja, intre Palatul Copiilor si ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor