Rezultatele 1 - 30 din 382 (0.284 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Mirela Matichescu a castigat concursul de Administrator public al judetului Constanta Recomandat

Marti, 20 Iunie 2017, ora 15:26

Mirela Matichescu a castigat concursul de Administrator public al judetului Constanta RecomandatSefa de cabinet a presedintelui Consiliului Judetean Constanta Horia Tutuianu, Mirela Matichescu, este noul administrator public al judetului. Pe data de 19 iunie, Matichescu a trecut examenul, cu 89 de puncte la proba scrisa si 95 la proba orala, obtinand acest post. Pana in prezent, la Consiliul Judetean Constanta nu a existat aceasta functie.

Necesitatea crearii ei este explicata prin oportunitatea eficientizarii managementului in administratia publica locala prin organizarea, coordonarea

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Cernavoda: Premianti in drum spre vacanta

Marti, 20 Iunie 2017, ora 10:06

Cernavoda: Premianti in drum spre vacantaEmotii, cantec, flori si veselie. In aceasta atmosfera a avut loc festivitatea de sfarsit de an scolar de la Scoala Gimnaziala Nr.1 din orasul Cernavoda.
Parinti, profesori, bunici, prieteni, cu totii emotionati, au venit sa fie alaturi de elevii ce au fost premiati pentru munca depusa in acest an scolar, dar si pentru rezultatele obtinute la olimpiade. Cu gandul la vacanta, emotionati si fericiti, elevii si-au etalat victoriosi diplomele de merit in curtea scolii.

Cea de-a doua casa a lor,

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Caminul Cultural din Ciucurova va fi reabilitat cu bani europeni

Luni, 19 Iunie 2017, ora 09:18

Nu mai putin de 1,4 milioane de lei vor fi investiti in reabilitarea si dotarea la standarde moderne a Caminului Cultural din localitatea tulceana Ciucurova. Finantarea va fi asigurata de Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) prin Programul National de Dezvoltare Rurala, submasura 7.6 - Investitii asociate cu protejarea patrimoniului cultural. Recent, proiectul de reabilitare a caminului depus de catre administratia locala din Ciucurova a fost selectat in vederea implementarii.

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Puiu Spiru, compozitorul melodiei "La Chilia-n port", a revenit acasa, la Luncavita

Joi, 15 Iunie 2017, ora 19:55

Puiu Spiru, compozitorul melodiei "La Chilia-n port", a revenit acasa, la LuncavitaAnul acesta se implinesc sapte ani de cand Puiu Spiru, pe numele lui adevarat Traian, a trecut la cele vesnice, fiind inmormantat in cimitirul "Sf. Lazar" din Galati. Asa cum au promis, autoritatile locale ale comunei Luncavita (locul nasterii lui Puiu Spiru) l-au readus acasa, finalizand procedurile legale pentru deshumarea din Galati si reinhumarea la Luncavita. Isi va dormi somnul vesnic in padurea de tei a Luncavitei, acolo unde rapsodul si-a dorit mereu, intr-un loc special amenajat, in

Life Show / stiri Actualitate5 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Prima editie a Campionatului National de AquaBike - Cucereste cetatea Enisala!

Joi, 15 Iunie 2017, ora 08:40

Prima editie a Campionatului National de AquaBike - Cucereste cetatea Enisala!Timp de doua zile (9 si 10 iunie), circa 120 de tineri s-au intrecut la ciclism si inot in prima editie a Campionatului National de AquaBike. Sub sloganul "Cucereste Cetatea Enisala", competitia s-a adresat cadetilor (14-16 ani), juniorilor (17-19 ani), seniori open si amatorilor cu varsta de peste 20 de ani.
Startul s-a dat din doua locatii diferite, Jurilovca si Sarichioi, iar punctul final al campionatului a fost Cetatea Enisala. Sportivii au avut de parcurs mai multe probe individuale sau

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Modernizarea scolilor si gradinitelor, in atentia administratiei comunei Pantelimon

Marti, 13 Iunie 2017, ora 11:36

Modernizarea scolilor si gradinitelor, in atentia administratiei comunei PantelimonAnul 2017 este un an in care locuitorii comunei constantene Pantelimon se vor bucura de finalizarea unor ample proiecte de infrastructura. Totodata, reprezentantii administratiei locale au agenda plina de noi proiecte depuse spre finantare la institutiile centrale cu atributii in domeniu.
Un astfel de proiect care asteapta sa fie declarat eligibil priveste modernizarea institutiilor de invatamant din Pantelimon. "Avem depuse la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice mai

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Pregatirile pentru Festivalul Dakini au intrat in linie dreapta. 20.000 de oameni, asteptati la Tuzla

Luni, 12 Iunie 2017, ora 11:15

Pregatirile pentru Festivalul Dakini au intrat in linie dreapta. 20.000 de oameni, asteptati la TuzlaPeste 100 de artisti, 3 scene, 15 ha de plaja salbatica, 20.000 de oameni si multa distractie sunt ingredientele cu care Festivalul Dakini se inscrie in circuitul evenimentelor de anvergura internationala. Timp de 4 zile (29 iunie - 2 iulie), comuna constanteana Tuzla va fi polul muzicii de calitate, a spiritului liber si a aventurii deoarece aici se vor intalni muzica chill, psy-trance si micro-house, dansul, peste 100 DJ, speakeri si artisti celebri, workshop-uri si cel mai mare "yoga

Actualitate / stiri Actualitate44 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Orasul Babadag, in plin proces de modernizare

Vineri, 09 Iunie 2017, ora 10:48

Orasul Babadag, in plin proces de modernizareDevenind deja o traditie in domeniul comunicarii cu cetatenii orasului Babadag, Georgian Caraman -edilul localitatii - aduce lunar la cunostinta locuitorilor diferitele stadii in care se afla proiectele de modernizare a urbei. Si nu sunt putine deloc lucrarile ce se afla in derulare, fie ca vorbim de finalizarea unor blocuri de locuinte, pietruirea de strazi sau modernizarea centrului civic.
La blocurile ANL s-au continuat lucrarile, in acest sens cladirea care va adaposti centrala termica a

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Zile de sarbatoare in comuna Casimcea

Miercuri, 07 Iunie 2017, ora 10:07

Zile de sarbatoare in comuna CasimceaIn fiecare an, sarbatoarea Pogorarii Duhului Sfant (Rusaliile) reprezinta un moment deosebit in viata comunitatii din Casimcea deoarece, pe langa hramul bisericii, se sarbatoreste si Ziua Comunei.
Evenimentele care au marcat aceste clipe festive au inceput inca de sambata, 3 iunie, cand in centrul atentiei au fost actualii si fostii dascali ai comunei. "Anul trecut s-au implinit 130 de ani de la infiintarea scolii in localitatea noastra. Din pacate, nu am putut sa marcam evenimentul atunci, asa

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Locuitorii din Fantanele au sarbatorit Ziua Comunei

Marti, 06 Iunie 2017, ora 08:44

Locuitorii din Fantanele au sarbatorit Ziua ComuneiDuminica, 4 iunie, locuitorii comunei constantene Fantanele au iesit cu mic, cu mare sa serbeze Ziua Comunei. Evenimentul, organizat de Primaria si Consiliul Local Fantanele, a adus in fata publicului artisti consacrati, trupe de copii, dar si traditionalul foc de artificii.
Pe scena amenajata pe stadionul din localitate au urcat, incantand audienta, Gelu Voicu, Maria Dragomiroiu, Cornelia Rednic, Anda Adam, Corina, Mirela Pana, Formatia Acropolis, Mircea Cozma Band, precum si grupurile Unison

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Continua lucrarile de modernizare a strazilor din comuna Cumpana

Miercuri, 31 Mai 2017, ora 10:55

Continua lucrarile de modernizare a strazilor din comuna CumpanaAdministratia publica locala a comunei constantene Cumpana a anuntat reluarea lucrarilor de executie a proiectului de modernizare drumuri. Este vorba de lucrari pe 12,7 km de drumuri intravilane, in total 36 de strazi vor fi amenajate la standarde europene.
Proiectul are o valoare de 9,45 milioane de lei (fara TVA), fiind finantat prin Programul National de Dezvoltare Locala. Lucrarile au demarat in luna martie 2016.

Concret, sunt vizate strazile Ciocarliei, Papadiei, Lujerului, T. Maiorescu,

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

S-a semnat finantarea pentru Reabilitarea Ansamblului "Vasile Cotovu" din Harsova

Marti, 23 Mai 2017, ora 10:36

S-a semnat finantarea pentru Reabilitarea Ansamblului "Vasile Cotovu" din HarsovaZilele acestea, administratia locala a orasului Harsova a semnat contractul de finantare pentru proiectul de restaurare, conservare si punere in valoare a Ansamblului Scoala Veche "Vasile Cotovu". UAT (Unitatea Administrativ-Teritoriala) Harsova ii are ca parteneri in acest proiect pe Municipalitatea Krushari, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta si Muzeul de Istorie din Dobrich.

Valoarea investitiei este de 3,19 milioane de euro, dintre care 2,88 milioane de euro sunt destinati

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Lui Rugina ii cade Universitatea in cap. La propriu si la figurat! Recomandat

Marti, 23 Mai 2017, ora 10:17

Lui Rugina ii cade Universitatea in cap. La propriu si la figurat! RecomandatLa Universitatea Ovidius, totul pare sa ii fie potrivnic rectorului Sorin Rugina, care parca atrage nenorocirile. Mandatul sau a marcat cateva notabile recorduri negative: Raportul extrem de critic al Corpului de Control al Ministrului Educatiei Nationale din 2014, evaluarea ARACIS in urma careia Universitatea Ovidius a fost retrogradata de la calificativul "grad de incredere ridicat" la "incredere" (merita aici reamintit ca echipa de evaluare a dat calificativul "grad de incredere limitat"

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Sarichioi: Proiecte de peste 22 milioane de lei, asteapta finantarea

Luni, 15 Mai 2017, ora 10:16

Sarichioi: Proiecte de peste 22 milioane de lei, asteapta finantareaConform Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in luna mai se vor anunta proiectele ce vor primi finantare europeana prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL). Majoritatea administratiilor locale au deja depuse proiecte in acest sens, asteptand doar publicarea selectiei.
Aceasta este si situatia comunei tulcene Sarichioi care, la initiativa primarului Finoghen Vitali Cristian, are depuse, printre altele, trei proiecte cu finantare PNDL,

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Orasul Macin, reguli importante pentru autorizarea lucrarilor pe domeniul public

Luni, 15 Mai 2017, ora 10:15

Orasul Macin, reguli importante pentru autorizarea lucrarilor pe domeniul publicPrimaria Orasului Macin a publicat recent Regulamentul privind aprobarea metodologiei de refacere a infrastructurii domeniului public si/sau privat din localitate. Astfel, orice locuitor sau persoana juridica ce doreste sa efectueze vreo interventie pe domeniul public trebuie sa respecte cu strictete prevederile acestui document.
Inca de la inceput, se mentioneaza ca "orice interventie pe domeniul public in scopul refacerii intregului sistem rutier va fi realizata in baza unei autorizatii de

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Comuna Fantanele, proiecte in derulare

Luni, 15 Mai 2017, ora 10:13

Comuna Fantanele, proiecte in derulareAsa cum anunta inca de anul trecut, administratia publica locala a comunei constantene Fantanele, a demarat lucrarile de construire a unei case mortuare care sa indeplineasca cerintele Uniunii Europene privind regulile de inhumare. Sustinuta cu bani de la bugetul local, investitia va veni in sprijinul locuitorilor deoarece este prevazuta, pe langa camera mortuara, cu un spatiu de 180 de locuri pentru mese sau alte obiceiuri ce tin de slujba inmormantarii. In acest sens se va amenaja si o

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Parcurile din comuna Ceamurlia de Jos vor fi modernizate

Luni, 15 Mai 2017, ora 10:11

Parcurile din comuna Ceamurlia de Jos vor fi modernizatePe linga proiectele de infrastructura depuse spre finantare sau aflate in stadiul de implementare, administratia locala a comunei Ceamurlia de Jos (judetul Tulcea), va finanta de la bugetul local propriile proiecte necesare dezvoltarii celor doua localitati apartinatoare - Lunca si Ceamurlia de Jos.
Dupa cum ne-a declarat primarul comunei, Mihai Carciumaru, "avem prevazut in bugetul local un proiect de modernizare a parcurilor in ambele localitati. Vom realiza si imprejmuirea acestora pentru a

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Dispensarele din Comuna Nicolae Balcescu au fost finalizate

Luni, 15 Mai 2017, ora 10:09

Dispensarele din Comuna Nicolae Balcescu au fost finalizateAdministratia locala a comunei Nicolae Balcescu are o veste buna pentru locuitori: cele doua dispensare (Dorobantu si Nicolae Balcescu) sunt finalizate, iar medicii urmeaza sa se instaleze in noile cabinete. Astfel, oamenii vor avea parte de servicii de sanatate in conditii moderne, iar cadrele medicale vor putea oferi consultatii in spatii optime pentru desfasurarea actului medical. Dupa cum ne-a marturisit viceprimarul comunei, Nicolae Ciocanete, "dispensarele vechi, erau in imobile in care

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

O ultima sansa pentru chiriasii rau-platnici ai Primariei Cernavoda

Miercuri, 03 Mai 2017, ora 08:37

O ultima sansa pentru chiriasii rau-platnici ai Primariei CernavodaConsiliul Local al orasului Cernavoda a luat in discutie, la ultima sedinta de lucru, problema sumelor restante pe care unii chiriasi care locuiesc in imobilele Primariei le au catre administratia locala. La momentul actual, rau-platnicii au restante totale de peste 318.000 lei, din care 202.000 la chirii, iar diferenta la incalzire, apa calda si servicii de apa si canalizare. In plus, contractele de inchiriere ale acestora au ajuns la termen.

Desi angajatii Primariei au notificat in scris

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Incepe festivalul Dapyx de la Medgidia. Iata programul Recomandat

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 14:21

Incepe festivalul Dapyx de la Medgidia. Iata programul RecomandatPrimaria Municipiului Medgidia are deosebita onoare de a va invita in perioada 28 aprilie - 1 mai 2017, pe Stadionul Municipal "Iftimie Ilisei", la prima editie a ineditului Festival International de Jocuri si Reconstituiri Istorice "Dapyx" - Medgidia.
Municipiul Medgidia este situat pe legendarele meleaguri din inima Dobrogei, locuite de geti, in urma cu mai bine de doua milenii. Impresionanta amprenta istorica purtata de poporul roman a inspirat administratia publica locala sa organizeze un

Actualitate / stiri Actualitate61 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Serbare campeneasca, de 1 Mai, la Cumpana

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 12:44

Serbare campeneasca, de 1 Mai, la CumpanaA devenit o traditie ca de 1 Mai, Comuna Cumpana sa organizeze pe malul stang al Canalului Dunare-Marea Neagra o serbare campeneasca. Evenimentul va incepe de la ora 11, la el fiind asteptata sa participe atat locuitorii comunei, cat si oaspeti din Constanta sau alte localitati. Primarul comunei, Mariana Gaju, impreuna cu reprezentantii Consiliului Local au pregatit un spectacol in cadrul caruia vor urca pe scena artisti din Cumpana, membrii ansamblurilor foclorice "Mugurasii Cumpenei",

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Al treilea stadion din Romania, reinviat dupa 31 de ani de Festivalul Dapyx Medgidia! Recomandat

Joi, 27 Aprilie 2017, ora 11:07

Al treilea stadion din Romania, reinviat dupa 31 de ani de Festivalul Dapyx Medgidia! RecomandatUnul dintre cele mai mari stadioane din Romania, Municipal Medgidia, va gazdui din nou un eveniment de amploare, dupa mai bine de 30 de ani.
Conform informatiilor de pe Wikipedia, aceasta arena se afla si astazi pe locul trei la nivel national, in ceea ce priveste numarul de locuri in tribune, 32.700 (dupa Arena Nationala, cu 55.634 locuri si stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, cu 32.972). Stadionul din Medgidia este mai mare decat Cluj Arena, Ion Oblemenco din Craiova si stadionul Steaua

Actualitate / stiri Actualitate82 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Cu binecuvantarea lui Teodosie, Manastirea Costinesti a luat bani de la Stat pentru a amenaja camere de hotel! Recomandat

Joi, 27 Aprilie 2017, ora 10:50

Cu binecuvantarea lui Teodosie, Manastirea Costinesti a luat bani de la Stat pentru a amenaja camere de hotel! RecomandatDesi bisericile constantene afiseaza pe usi faptul ca sunt proprietati private, aceleasi locasuri beneficiaza in fiecare an de nenumarate fonduri publice date pentru diferite cheltuieli de Secretariatul de Stat pentru Culte (SSC). Este si cazul Manastirii Sf. Elena de la Mare - Costinesti care a beneficiat de aproape 350.000 de lei, fonduri publice, pe care i-a cheltuit pentru a facilita afacerile private in spatele carora sta arhiepiscopul Teodosie Petrescu.

"Sfantul" profit asigurat cu bani

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

INCREDIBIL! Minciuni si incompetenta in Comisia de Etica a Universitatii "Ovidius"! Recomandat

Joi, 20 Aprilie 2017, ora 11:19

INCREDIBIL! Minciuni si incompetenta in Comisia de Etica a Universitatii "Ovidius"! RecomandatContinuand sa cautam explicatii de ce la Universitatea "Ovidius" din Constanta (UOC) plagiatul este "binecuvantat" de Comisia de Etica, am cerut oficial conducerii acestui for (dar si conducerii universitatii), cateva explicatii. Va reamintim ca totul a plecat de la articolul publicat in Dezvaluiri in care demonstram ca Bogdan Chiriluta, conferentiar universitar la Teologie, a plagiat ordinar una dintre cartile pe care le-a inserat in lista de lucrari publicate. Apoi, aceasta lista a fost

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Babadag a facut publice stadiul lucrarilor din oras

Marti, 18 Aprilie 2017, ora 09:33

Primaria Babadag a facut publice stadiul lucrarilor din orasAsa cum deja i-a obisnuit pe locuitorii orasului Babadag, primarul Georgian Caraman a postat pe o retea de socializare starea actuala a lucrarilor pe care administratia locala le desfasoara in localitate. Deoarece zilele acestea crestinii au sarbatorit Invierea Domnului, in Babadag au fost demarate ample lucrari de curatenie de primavara, prin toaletarea copacilor, amenajarea fantanii arteziene, instalarea unor lumini festive in zona centrala a orasului, "doar pentru bucuria copiilor si ca o

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Babadag a facut public stadiul lucrarilor din oras

Marti, 18 Aprilie 2017, ora 09:33

Primaria Babadag a facut public stadiul lucrarilor din orasAsa cum deja i-a obisnuit pe locuitorii orasului Babadag, primarul Georgian Caraman a postat pe o retea de socializare starea actuala a lucrarilor pe care administratia locala le desfasoara in localitate. Deoarece zilele acestea crestinii au sarbatorit Invierea Domnului, in Babadag au fost demarate ample lucrari de curatenie de primavara, prin toaletarea copacilor, amenajarea fantanii arteziene, instalarea unor lumini festive in zona centrala a orasului, "doar pentru bucuria copiilor si ca o

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Cernavoda, pregatiri pentru proiecte transfrontaliere romano-bulgare!

Sambata, 15 Aprilie 2017, ora 10:16

Primaria Cernavoda, pregatiri pentru proiecte transfrontaliere romano-bulgare!In vederea restartarii parteneriatelor Romano-Bulgare, a relatiilor traditionale si respectiv pentru realizarea de noi parteneriate intre Cernavoda si comunitatile locale asemanatoare din nordul Bulgariei, primaria orasului de la malul Dunarii a fost gazda a doua intalniri deosebit de importante.

Prima intanire, la care au fost prezenti reprezentantii primariei Shabla si ai Fundatiei PROJECTA, s-a axat pe continuarea parteneriatului existent, stiind ca INTERREG RO-BG (Programul de Cooperare

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Campanie umanitara in prag de Pasti, la Cumpana

Marti, 11 Aprilie 2017, ora 11:04

Campanie umanitara in prag de Pasti, la CumpanaCa in fiecare an, inaintea sarbatorii Invierii Domnului, administratia publica locala a comunei Cumpana vine in sprijinul celor aflati in nevoi. Anul acesta, sub sloganul "dar din dar se face rai", Primaria si Consiliul Local Cumpana, reprezentate de primarul Mariana Gaju, vor ajuta peste 250 de persoane varstnice cu venituri reduse si persoane cu dizabilitati de gradul I (copii si adulti).
Concret, toate aceste persoane vor primi pachete continand produse alimentare necesare hranei zilnice

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

"Tuzla living" - un proiect pentru toata comunitatea din localitate!

Marti, 11 Aprilie 2017, ora 08:49

"Tuzla living" - un proiect pentru toata comunitatea din localitate!La Centrul pentru Tineret "Ion Creanga" din Tuzla s-a lansat de curand proiectul "Tuzla Living", un proiect ce inseamna educatie, cultura sau cursuri destinate locuitorilor din localitate. Beneficiind de sprijinul Primariei si al Consiliului Local care a aprobat un buget destinat diferitelor activitati, centrul isi propune sa implementeze proiecte sociale cu mare impact la nivelul comunitar. Aici vorbim chiar si de sanatatea psiho-somatica a oamenilor sau de prevenirea violentei domestice.

Actualitate / stiri Actualitate65 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Centrul After School din comuna Pantelimon, a primit finantare europeana!

Luni, 10 Aprilie 2017, ora 10:10

Centrul After School din comuna Pantelimon, a primit finantare europeana!Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a publicat recent o noua lista de proiecte selectate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), submasura 7.2 - infrastructura educationala. Din judetul Constanta, singurul proiect ales pentru finantare este cel depus inca de anul trecut de administratia comunei Pantelimon - infiintarea unui Centru Afret School. Valoarea eligibila a investitiei este de 238.586 mii euro.

Conform lui Vasile Neicu, primarul comunei Pantelimon, "banii

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Dezvaluiri.ro ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Patronul mai multor firme capusa de la santierul DMHI isi cere falimentul, desi merge pe profit
O firma infiintata in martie 2016 isi cere falimentul in instanta, dupa doar un an de activitate. ...
Control la Cuptorul cu Placinte: conditii GROAZNICE! Administratorul a FUGIT!
Inspectorii OPC continua seria controalelor la malul marii! Dupa ce au gasit, in mai multe locatii, ...
Jumbo Constanta s-a deschis oficial. Ce program are (galerie foto + video)
Cel mai mare retailer de jucarii din Grecia si-a deschis oficial portile la Constanta. Acesta este ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor