Rezultatele 1 - 30 din 505 (0.328 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Locuinte pentru medici, un pas important pentru imbunatatirea sistemului de sanatate din Harsova

Marti, 20 Martie 2018, ora 09:33

Locuinte pentru medici, un pas important pentru imbunatatirea sistemului de sanatate din HarsovaConstruirea a 16 apartamente pentru specialistii din sanatate care vor activa in cadrul Spitalului orasenesc Harsova este un pas important pentru imbunatatirea sistemului de sanatate a orasului. Fiind unul dintre punctele aflate pe agenda primarului Viorel Ionescu, atragerea tinerilor medici care sa se stabileasca in orasul de pe malul drept al Dunarii, intra anul acesta in linie dreapta.

"Orasul Harsova siaEuroa propus in contextul nevoii generale de a asigura locuinte pentru specialistii din

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Un nou proiect pentru modernizarea comunei Topalu

Marti, 20 Martie 2018, ora 09:07

Un nou proiect pentru modernizarea comunei TopaluAdministratia locala a comunei Topalu, coordonata de primarul Valentin Stanciu, are pe agenda de anul acesta realizarea proiectului "Conducta de aductiune apa potabila de la Foraj la Rezervorul de inmagazinare a apei". Lungimea totala a conductei de apa este de aproximativ 1.535 m, intre putul (foraj) P2, situat pe malul Dunarii si Gospodaria de apa.

"In prezent reteaua existenta de alimentare cu apa nu poate asigura necesarul de apa pentru consumatorii care sunt situati in punctele

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

PMP-istul Palaz propune pentru comuna Crucea un consilier cu viziuni PSD-iste Recomandat

Joi, 08 Martie 2018, ora 16:47

PMP-istul Palaz propune pentru comuna Crucea un consilier cu viziuni PSD-iste RecomandatPresedintele organizatiei Judetene Constanta a PMP, Claudiu Palaz, a trimis pe 5 martie un comunicat in care anunta propunerea de validare in calitatea de consilier al comunei Crucea a doamnei Costea Elena, ca urmare a incetarii mandatului de consilier local a doamnei Craciun Florina.
"Am incredere deplina in doamna Costea Elena si sunt convins ca va reprezenta interesele Partidului Miscarea Populara si va pastra identitatea PMP, asa cum este firesc, si niciodata nu va fi altor

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Ziua Femeii, 8 Martie, sarbatorita in comuna Saraiu

Marti, 06 Martie 2018, ora 11:21

Ziua Femeii, 8 Martie, sarbatorita in comuna SaraiuZiua Internationala a Femeii, 8 Martie, va fi un prilej de sarbatoare pentru toate doamnele si domnisoarele din comuna constanteana Saraiu.
La initiativa primarului Dorinela Irimia, joi, 8 Martie, incepand cu ora 13.00, la caminul Cultural din Saraiu va avea loc un spectacol de muzica populara, etno, petrecere si dance. Pe scena vor urca artistii: Carmen Teodorascu, Alin Nica, Delice, Simona Solomon si Ionut Sirghe.
Cu aceasta ocazie, administratia publica locala a transmis tuturor femeilor un

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Curtea de Conturi "calareste" primariile, dar... iarta Biserica! Recomandat

Luni, 05 Martie 2018, ora 11:00

Curtea de Conturi "calareste" primariile, dar... iarta Biserica! RecomandatBanii Bisericii sunt un subiect tabu pentru societatea noastra. Nimeni nu stie exact cati bani publici primeste anual Biserica Ortodoxa Romana din diferite surse: Secretariatul de Stat pentru Culte, Primariii, Consilii Judetene, Compania Nationala de Investitii etc. Singura certitudine este ca BOR primeste bani publici si nimeni nu stie ce se intampla cu ei.
Curtea de Conturi a Romaniei, institutia care ar trebui sa verifice ce se intampla cu banii publici, a raspuns solicitarii ziarului

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Peste 20 de strazi din comuna Aliman vor fi asfaltate

Vineri, 02 Martie 2018, ora 14:18

Peste 20 de strazi din comuna Aliman vor fi asfaltateAdministratia locala a comunei constantene Aliman a depus toate documentele la Agentia pentru Protectia Mediului documentatia pentru implementarea proiectului de asfaltare strazi in comuna.
Proiectul, in valoare de peste 15 milioane de lei, este finantat de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, prin PNDL. In total, 21 de strazi din cele 3 localitati componente ale comunei vor fi asfaltate.

Reabilitarea si modernizarea drumurilor din comuna este

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Statul roman ar fi ajuns la un acord cu Damen (Olanda), pentru asocierea la Santierul Naval Mangalia Recomandat

Luni, 26 Februarie 2018, ora 12:44

Statul roman ar fi ajuns la un acord cu Damen (Olanda), pentru asocierea la Santierul Naval Mangalia RecomandatStarea de incertitudine privind soarta Santierului Naval Mangalia se apropie de sfarsit. Se pare ca statul roman (actionar cu 49 la suta) ar fi reusit sa ii convinga pe olandezii de la Damen Shipyards (care detin in Romania Santierul Naval Galati) sa intre intr-o asociere in care partea romana sa devina majoritara.

In ultimii ani, situatia economica a Daewoo-Mangalia Heavy Industries
(DMHI) s-a depreciat. Din cauza scaderii numarului de contracte, veniturile angajatilor au scazut (s-a diminuat

Actualitate / stiri Actualitate92 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primarul Babadagului: "In timp ce eu incerc rezolvarea problemelor, altii vor sa determine demiterea mea"

Luni, 26 Februarie 2018, ora 11:36

Primarul Babadagului: "In timp ce eu incerc rezolvarea problemelor, altii vor sa determine demiterea mea"Primarul orasului Babadag, Georgian Caraman, s-a aflat saptamana trecuta la Bucuresti pentru a semna contractul de finantare a 16 apartamente ANL destinate serviciilor publice. "Daca deja suntem aproape de inceperea lucrarilor la blocul destinat specialistilor, avem societatea de constructii care a castigat licitatia, iata ca exista certitudinea ca cel mai tarziu pana anul viitor va incepe constructia si la acest nou bloc, care nu va fi ultimul. Incepe sa se contureze, in zona centrala, un mic

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Lucrari de modernizare a Spitalul Orasenesc Macin, pe agenda administratiei locale

Luni, 26 Februarie 2018, ora 11:33

Lucrari de modernizare a Spitalul Orasenesc Macin, pe agenda administratiei localeSpitalul Orasenesc Macin este centrul regional care deserveste majoritatea pacientilor cu probleme medicale din zona orasului Macin pe o raza de 37 de kilometri, respectiv un numar de 14 comune (25 de localitati), institutia de sanatate fiind la dispozitia a 44.083 de locuitori.
Administratia publica a orasului are in vedere realizarea unor investitii de reabilitare a subsolului, parterului si etajelor 1-4 ale institutiei medicale. De asemenea, vor intra in reabilitare acoperisul, centrala

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Lucrari de modernizare la Spitalul Orasenesc Macin, pe agenda administratiei locale

Luni, 26 Februarie 2018, ora 11:33

Lucrari de modernizare la Spitalul Orasenesc Macin, pe agenda administratiei localeSpitalul Orasenesc Macin este centrul regional care deserveste majoritatea pacientilor cu probleme medicale din zona orasului Macin pe o raza de 37 de kilometri, respectiv un numar de 14 comune (25 de localitati), institutia de sanatate fiind la dispozitia a 44.083 de locuitori.
Administratia publica a orasului are in vedere realizarea unor investitii de reabilitare a subsolului, parterului si etajelor 1-4 ale institutiei medicale. De asemenea, vor intra in reabilitare acoperisul, centrala

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primarul comunei Gradina, premiat de ACOR Romania Recomandat

Luni, 19 Februarie 2018, ora 15:02

Primarul comunei Gradina, premiat de ACOR Romania RecomandatIn perioada 18 - 21 februarie 2018 are loc la Bucuresti la Hotel Rin Grand, cea de-a XXI-a sesiune ordinara a Adunarii generale a Asociatiei Comunelor din Romania (A.Co.R.). Evenimentul are un caracter aniversar, celebrand 100 de ani de la Marea Unire din 1918. In cadrul acestui eveniment primarul comunei Gradina, Gabriela Iacobici, a obtinut trofeul Dinu Sararu, in semn de recunostinta pentru dezvoltarea politicilor de sustinere a familiei.

Trofeul si diploma de Excelenta i-au fost inmanate

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Costel Armasescu, primarul comunei Pantelimon: "in 2018 avem multe proiecte care vor imbunatati viata oamenilor"

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 14:21

Costel Armasescu, primarul comunei Pantelimon: "in 2018 avem multe proiecte care vor imbunatati viata oamenilor"Administratia comunei constantene Pantelimon are pe agenda anului 2018 o serie de proiecte care se vor finaliza, dar si altele care vor fi depuse pentru obtinerea finantarii europene sau guvernamentale. Primarul Costel Armasescu a prezentat reporterilor "Dezvaluiri" situatia investitiilor ce vor moderniza comuna.
"In anul 2018 avem multe proiecte pe care le vom finaliza. Acestea vor imbunatati viata oamenilor, astfel speram ca putem stopa fenomenul migrational din mediul rural catre urban al

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Ce proiecte se vor derula in Harsova anul acesta. 14 investitii pentru modernizarea orasului

Marti, 06 Februarie 2018, ora 10:09

Ce proiecte se vor derula in Harsova anul acesta. 14 investitii pentru modernizarea orasuluiPentru administratia locala a orasului Harsova anul 2018 este unul bogat in proiecte menite sa dezvolte si modernizeze viata comunitatii. Pe agenda primariei conduse de edilul Viorel Ionescu se afla nu mai putin de 14 obiective de investitii care se vor implementa in cursul acestui an. Pe langa acestea, administratia locala mai are cateva proiecte pe care doreste sa le depuna in vederea finantarii.

Revenind la investitiile aflate in curs de implementare, acestea privesc atat infrastructura

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Georgian Caraman, primarul Babadagului, a prezentat lista celor 30 de proiecte ce se vor derula in localitate

Duminica, 04 Februarie 2018, ora 11:50

Georgian Caraman, primarul Babadagului, a prezentat lista celor 30 de proiecte ce se vor derula in localitatePrimarul orasului Babadag, Georgian Caraman, a prezentat in urma cu cateva zile un raport al stadiului de implementare al diferitelor proiecte ce se afla in derulare in localitate. "Sunt proiecte la realizarea carora au contribuit toate compartimentele primariei, asta ca o contrareplica la adresa celor care fac acuzatii aiurea. Nutresc speranta ca pana la finalizarea mandatului, in 2020, cat mai multe dintre aceste proiecte sa se materializeze sau sa fie in curs de realizare", declara edilul.

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Preotul plagiator de la Universitatea "Ovidius", in atentia CNATDCU. Rectorul Sorin Rugina e ocupat cu altceva Recomandat

Joi, 01 Februarie 2018, ora 13:05

Preotul plagiator de la Universitatea "Ovidius", in atentia CNATDCU. Rectorul Sorin Rugina e ocupat cu altceva RecomandatPublicatia "Dezvaluiri" scria in aprilie 2017 despre inca un plagiat produs sub cupola Universitatii "Ovidius" din Constanta. Este vorba despre teza de doctorat cu titlul "Repere Istorice in Dezvoltarea Relatiilor dintre Stat si Biserica la Romani", sustinuta de preotul Nicolae Rusu, sub indrumarea preotului Prof. Univ. Dr. Nechita Runcan, in cadrul Scolii Doctorale de Teologie.
Articolul despre plagiatul grosolan al parintelui Rusu il puteti citi aici: https://www.dezvaluiri.

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Proiecte de modernizare a comunei Fantanele: centura ocolitoare, canalizare in toata localitatea, asfaltari, un centru medical, sala de sport

Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 12:14

Proiecte de modernizare a comunei Fantanele: centura ocolitoare, canalizare in toata localitatea, asfaltari, un centru medical, sala de sportAgenda pe 2018 a administratiei publice locale Fantanele cuprinde implementarea unor proiecte de infrastructura (centura ocolitoare, trotuare, canalizare), dar si pregatirea unor investitii in sanatate si educatie. Prima lucrare ce va demara in cateva saptamani este centura ocolitoare a localitatii.

" In cazul centurii ocolitoare a comunei Fantanele urmeaza sa dau ordinul de incepere al lucrarilor. In luna martie se va lucra la ea", a declarat pentru "Dezvaluiri" primarul Gheorghe Popescu.

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Strategia de dezvoltare a orasului Macin cuprinde reabilitarea si dotarea scolilor din oras

Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 10:21

Strategia de dezvoltare a orasului Macin cuprinde reabilitarea si dotarea scolilor din orasReabilitarea, modernizarea si dotarea scolilor si gradinitelor din Macin este una dintre prioritatile aflate pe agenda 2018 a administratiei locale. Pe langa finantarea pe care 3 institutii de invatamant o vor primi prin intermediul Programului National de Dezvoltare Locala, si celelalte unitati scolare vor fi in centrul atentiei Primariei si Consiliului Local Macin.
Astfel, in strategia pe anul 2018, administratia locala a prevazut investitii pentru anveloparea Gradinitei numarul 2 din Strada

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Unirea Principatelor, sarbatorita in comuna Topalu

Vineri, 26 Ianuarie 2018, ora 09:21

Unirea Principatelor, sarbatorita in comuna TopaluUnirea Principatelor Romane, sarbatorita pe 24 ianuarie, nu a trecut neobservata in comuna constanteana, Topalu. Celebrarea momentelor importante din istoria neamului nostru este deja o traditie locala, Primaria Topalu, coordonata de primarul Valentin Stanciu, si Scoala Gimnaziala numarul 1 organizand de fiecare data evenimente publice menite sa marcheze aceste zile.
Asa s-a intamplat si miercuri, 24 ianuarie, cand oamenii din Topalu, de la cei mai mici, pana la batranii satului, si-au dat

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Ceamurlia de Jos primeste bani pentru reabilitarea drumurilor din localitatea Lunca

Joi, 25 Ianuarie 2018, ora 11:11

Primaria Ceamurlia de Jos primeste bani pentru reabilitarea drumurilor din localitatea LuncaAnul 2018 a inceput cum nu se poate mai bine pentru administratia locala a comunei Ceamurlia de Jos. Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a selectat vineri, 19 ianuarie, pentru finantare proiectul de reabilitare si modernizare strazi in localitatea Lunca depus pe submasura 7.2 ITI, Investitii in crearea si modernizarea infrastructurii de baza la scara mica.
Administratia locala va primi 925.746 de euro pentru modernizarea unor strazi care la ora actuala sunt doar pietruite.

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Comuna Saraiu va avea o platforma comunala pentru depozitarea gunoiului de grajd

Marti, 23 Ianuarie 2018, ora 13:01

Comuna Saraiu va avea o platforma comunala pentru depozitarea gunoiului de grajdComuna constanteana Saraiu a intrat in anul 2018 cu o agenda plina de proiecte ce urmeaza sa fie implementate. Nu mai putin de 11 astfel de investitii se vor efectua sau vor incepe anul acesta, banii venind din diferite axe cu finantare europeana. Vorbim aici de lucrari de infrastructura rutiera sau a retelelor de canalizare, de reabilitarea unor cladiri publice sau de construirea unei sali de sport.

Unul dintre proiectele depuse de administratia coordonata de primarul Dorinela Irimia este cel

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Soarta cailor din herghelii, de la campioni nationali la animale inchise in grajduri Recomandat

Vineri, 19 Ianuarie 2018, ora 10:46

Soarta cailor din herghelii, de la campioni nationali la animale inchise in grajduri RecomandatIn urma cu doua-trei decenii, Romania era recunoscuta in toata lumea pentru rasele de cai care erau crescute in hergheliile noastre si care performau in campionatele ecvestre. (Foto: Deputatul Antal Istvan, alaturi de Armasarul GHID, fost pepinier la Herghelia Mangalia. Premiul WAHO 2008 pentru cel mai frumos cal Pur Sange Arab din Romania)

Bineinteles, hergheliile au fost infiintate cu mult inainte de venirea comunistilor, acestia vazand in cai doar animale de munca, de tractiune, fara

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Drumul Judetean 223 Cernavoda - Rasova - Aliman - Ion Corvin va fi reabilitat cu 155 milioane de lei

Joi, 18 Ianuarie 2018, ora 09:41

Drumul Judetean 223 Cernavoda - Rasova - Aliman - Ion Corvin va fi reabilitat cu 155 milioane de leiReprezentantii Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) au semnat miercuri, 17 ianuarie, contractul de finantare pentru proiectul de modernizare a unui drum secundar din judetul Constanta, in valoare totala de peste 155 milioane lei.
"Locuitorii judetului Constanta vor avea in viitor sosele moderne si sigure, care vor asigura un transport de calitate, o mai buna mobilitate si implicit acces la locuri de munca mai bune", a declarat ministrul

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Pictorul Alexandru Ciucurencu, fiul comunei Ciucurova. Peisajele si portretele sale au cucerit lumea

Miercuri, 17 Ianuarie 2018, ora 10:35

Pictorul Alexandru Ciucurencu, fiul comunei Ciucurova. Peisajele si portretele sale au cucerit lumeaPutina lume cunoaste ca pictorul Alexandru Ciucurencu s-a nascut in localitatea tulceana Ciucurova in anul 1903. La numai 13 ani incepe sa picteze la Tulcea, ca ucenic la zugravul Mihail Paraschiv, apoi se inscrie la Scoala de Arte Frumoase din Bucuresti (1921-1928), unde ii are profesori pe G.D. Mirea si Camil Ressu. Isi aprofundeaza studiile in Paris, studiind la Academia Julian si in atelierul lui Andre Lhote.

In 1948, devine profesor, apoi rector (1957-1968) la Institutul de arte plastice

Life Show / stiri Actualitate8 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Tulcea primeste autobuze de la alte primarii din tara. Constantin Hogea: "Am primit personal oferte de sprijin din partea unor colegi primari de municipii" Recomandat

Marti, 16 Ianuarie 2018, ora 15:59

Tulcea primeste autobuze de la alte primarii din tara. Constantin Hogea: "Am primit personal oferte de sprijin din partea unor colegi primari de municipii" RecomandatTulcea primeste autobuze de la alte primarii din tara. Constantin Hogea: "Am primit personal oferte de sprijin din partea unor colegi primari de municipii"
In urma incendiului izbucnit in noaptea de 11-12 ianuarie, flota de autobuze a societatii de transport in comun a municipiului Tulcea s-a injumatatit. Nu mai putin de 14 masini au ars in totalitate.

Pentru a putea face fata nevoilor de transport a locuitorilor din Tulcea, Asociatia Municipiilor din Romania a facut un apel la solidaritate,

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Contracte de deszapezire semnate de administratia locala a Comunei Sarichioi

Luni, 15 Ianuarie 2018, ora 10:43

Contracte de deszapezire semnate de administratia locala a Comunei SarichioiCea mai mare comuna din judetul Tulcea, Sarichioi, este pregatita pentru interventiile de deszapezire in cazul in care conditiile meteorologice o vor impune. In acest sens, administratia locala, condusa de edilul Vitali-Cristian Finoghen, a incheiat patru contracte cu firme din judetele Tulcea si Constanta pentru inchirierea utilajelor care vor indeparta zapada de pe drumurile comunale.
Astfel, in cele 5 localitati ale comunei, Sarichioi, Zebil, Enisala, Sabangia si Visterna, se va interveni cu

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primarul Vrabie raspunde acuzatiilor legate de licitatia pentru reabilitarea strazilor din Medgidia Recomandat

Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 18:45

Primarul Vrabie raspunde acuzatiilor legate de licitatia pentru reabilitarea strazilor din Medgidia RecomandatPrimarul Municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a organizat alaturi de echipa de implementare a proiectelor, o conferinta de presa in care a raspuns unor atacuri mediatice legate de organizarea licitatiei pentru reabilitarea a 48 de strazi din oras.
"Am decis sa raspundem de azi inainte tuturor atacurilor la adresa echipei din Primarie. Eu sunt obisnuit cu atacurile, cred ca sunt obligat sa apar aceasta echipa de oameni care a lucrat asiduu la 35 de proiecte, in valoare de 98 de milioane euro.

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Noul sef de la Mediu, Tudorel Nadrag, a absolvit doua facultati LA ZI, in timp ce era primar la Harsova Recomandat

Miercuri, 10 Ianuarie 2018, ora 12:39

Noul sef de la Mediu, Tudorel Nadrag, a absolvit doua facultati LA ZI, in timp ce era primar la Harsova RecomandatAnul 2018 a debutat in forta la conducerea Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, acolo unde a fost instalat pentru o perioada de 60 de zile, prin detasare, Tudor Nadrag. Noul director executiv este fostul primar al orasului Harsova.

De la taxe si impozite locale Ciobanu, la fotoliul de director APM Constanta
Ca sa fie numit sef al Agentiei, Nadrag trebuia, printre altele, sa fie functionar public. Or, statutul acesta l-a obtinut la primaria comunei Ciobanu, unde a fost angajat la

Actualitate / stiri Actualitate104 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Reteaua de canalizare menajera a comunei Tuzla se va extinde

Marti, 09 Ianuarie 2018, ora 11:25

Reteaua de canalizare menajera a comunei Tuzla se va extindeReteaua de canalizare menajera a comunei constantene Tuzla se va extinde in perioada urmatoare, in acest sens administratia locala a depus toate documentele pentru obtinerea avizelor de la Agentia pentru Protectia Mediului Constanta.
Proiectul ce se va implementa in Tuzla are o valoare estimata de 13.245.211 lei, din care investitia Primariei va fi de 435.401. Perioada de executie propusa pentru efectuarea lucrarilor este de 12 luni.

Retelele de canalizare propuse prin prezentul proiect sunt

Actualitate / stiri Actualitate55 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Cernavoda, pasi importanti pentru realizarea noului cartier de locuinte in zona Sere

Marti, 09 Ianuarie 2018, ora 11:18

Primaria Cernavoda, pasi importanti pentru realizarea noului cartier de locuinte in zona SerePrimaria orasului Cernavoda a depus documentatia necesara obtinerii autorizatiilor de mediu pentru proiectul de realizare a infrastructurii pentru cartierul de locuinte din orasul Cernavoda, zona Sere. Aceasta va consta in realizarea sistematizarii pe verticala, a infrastructurii rutiere, a retelei de alimentare cu apa, a retelei de canalizare menajera, a retelei de canalizare pluviala, a retelei de conducte pentru energie termica, a retelei electrice de joasa tensiune si a retelei electrice de

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

"Mosoaiele", marca de identitate a comunei Luncavita. Cantecul lor se va auzi pana de Boboteaza

Luni, 01 Ianuarie 2018, ora 14:54

"Mosoaiele", marca de identitate a comunei Luncavita. Cantecul lor se va auzi pana de Boboteaza"Este una dintre cele doua mari sarbatori ale Comunei Luncavita, alaturi de Sarbatoarea Teilor si printre cele mai importante din punct de vedere etnocultural ale Dobrogei, unde mosoiul, marca de identitate, plaseaza teritoriul administrativ in unicitate.
Confectionarea si pregatirea mastilor, invatarea si repetarea colindelor, a dansului ritualic, organizarea paradei din ajunul Craciunului si ultima defilare de Boboteaza, reprezinta etapele principale acestei mari sarbatori", spune primarul

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Dezvaluiri.ro ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Mutare soc: un fost procuror militar, numit la sefia Portului Constanta
Dorina Danielescu (foto: Mediafax) Compania Nationala Administrarea Porturilor Maritime SA ...
NU SCAPAM DE FRIG! O NOUA INFORMARE METEO A FOST EMISA DE ANM
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua informare meteo de vreme rea pentru perioada ...
COD PORTOCALIU DE NINSORI ABUNDENTE SI VISCOL, IN DOBROGEA!
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in urma cu cateva minute, noi alerte de vreme rea in ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor