Rezultatele 1 - 30 din 416 (0.358 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Primaria Luncavita va invita sa participati la doua evenimente: Tabara de Astronomie Deep-Sky si Motodelta 2017

Joi, 17 August 2017, ora 14:03

Primaria Luncavita va invita sa participati la doua evenimente: Tabara de Astronomie Deep-Sky si Motodelta 2017In perioada 23-28 august 2017, pe Dealul Pietrisului din comuna tulceana Luncavita, va avea loc a XII-a editie a "Taberei de Astronomie Deep-Sky", organizata de Complexul Muzeal de Stiintele Naturii "Rasvan Angheluta" Galati - Astroclubul "Calin Popovici" si Comuna Luncavita.
In fiecare seara, intre orele 22.00 - 3.00, publicul este asteptat sa participe la observatii astronomice, iar marti, 29 august, la a IX-a conferinta "Priviti cerul Dobrogei", care va avea loc in Caminul Cultural al

Actualitate / stiri Actualitate3 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Incep zilele orasului Cernavoda. Vezi programul complet al evenimentelor

Luni, 14 August 2017, ora 12:44

Incep zilele orasului Cernavoda. Vezi programul complet al evenimentelorTimp de cinci zile, in perioada 15-20 august, Orasul Cernavoda imbraca haine de sarbatoare, aici fiind celebrate Zilele Orasului Cernavoda. Evenimentul a ajuns la cea de-a XVI-a editie si cuprinde o serie de manifestari cultural-artistice aflate sub moto-ul "Podul Sfanta Maria - punte peste inimi si suflete".
Organizatorii, Primaria si Consiliul Local Cernavoda, anunta zile pline de evenimente, presarate cu spectacole de dans, expozitie de pictura, lansare de carte, spectacole de teatru,

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

9,2 milioane de lei investite in extinderea retelei de canalizare a orasului Harsova

Sambata, 12 August 2017, ora 10:17

9,2 milioane de lei investite in extinderea retelei de canalizare a orasului HarsovaIn cadrul Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL), printre proiectele noi pe care Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene le va finanta se afla si cinci investitii ale orasului Harsova. Astfel, in perioada urmatoare, dupa semnarea contractelor de finantare si scoaterea la licitatie publica a proiectelor, vor fi demarate lucrari de infrastructura.

Cele cinci proiecte selectate prin PNDL sunt: extindere retea canalizare (9,2 milioane de lei),

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Elevii premianti din Comuna Cumpana beneficiaza de tabere gratuite

Sambata, 12 August 2017, ora 10:15

Elevii premianti din Comuna Cumpana beneficiaza de tabere gratuitePrimaria comunei Cumpana nu-i uita pe cei mai merituosi elevi cu care se mandreste comunitatea nici cand acestia sunt in vacanta. Astfel, administratia locala in parteneriat cu mai multe localitati din tara deruleaza pentru al doilea an consecutiv proiectul intitulat "Cel mai bun dintre cei buni".
Proiectul consta in organizarea unor tabere de vara, in perioada iulie-august, pentru elevii cu rezultate deosebite la invatatura in anul scolar 2016 - 2017. Astfel cei mai buni elevi ai Liceului

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Babadag pregateste 16 proiecte pentru modernizarea orasului prin ITI Delta Dunarii

Joi, 10 August 2017, ora 09:25

Primaria Babadag pregateste 16 proiecte pentru modernizarea orasului prin ITI Delta DunariiPromovarea si dezvoltarea potentialului turistic de neegalat al Deltei Dunarii, dar si implementarea unor masuri de modernizare a vietii celor care locuiesc in acest areal, sunt doar cateva dintre masurile cuprinse in Strategia de Dezvoltare Durabila a Deltei Dunarii. Nu mai putin de 1,11 miliarde de euro vor fi investite prin intermediul ITI - Investitii Teritoriale Integrate in localitatile vizate de acest proiect. Ziarul DEZVALUIRI va prezenta principalele proiecte ce se vor implementa in

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

"Toate Panzele Sus" la Medgidia! S-a dat startul Concursului International de Navomodele si Arta Vizuala pentru copii

Miercuri, 09 August 2017, ora 10:40

"Toate Panzele Sus" la Medgidia! S-a dat startul Concursului International de Navomodele si Arta Vizuala pentru copiiClubul Copiilor Medgidia in colaborare cu Primaria Municipiului Medgidia, Federatia Romana de Modelism si Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, organizeaza in perioada 06-12 august 2017, o inedita competitie cu specific marinaresc. Proiectul Concursului International "Toate Panzele Sus", aflat la cea de-a VI-a editie, este prilejuit de Ziua Marinei Romane si consta in organizarea unei expozitii de machete de nave, concurs de navigatie pentru copii si o sesiune de comunicari si referate

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Bestepe, comuna in continua transformare

Miercuri, 02 August 2017, ora 12:35

Bestepe, comuna in continua transformareAgenda administratiei publice locale a comunei tulcene Bestepe cuprinde multe proiecte de dezvoltare a celor trei sate apartinatoare: Baltenii de Sus, Baltenii de Jos si resedinta Bestepe. Echipa coordonata de primarul Dumitru Esipirigan intentioneaza atragerea de fonduri europene si guvernamentale pentru implementarea unor investitii menite sa transforme viata locuitorilor.

Un milion de lei pentru extinderea retelei de apa

Unul dintre proiectele care au trecut de etapa selectiei, fiind

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

4,9 milioane de lei pentru extinderea retelei de canalizare in Lunca, comuna Ceamurlia de Jos

Marti, 01 August 2017, ora 11:47

4,9 milioane de lei pentru extinderea retelei de canalizare in Lunca, comuna Ceamurlia de JosMinisterului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a publicat recent lista proiectelor de investitii care vor fi finantate prin intermediul Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL 2). Pe aceasta lista, comuna tulceana Ceamurlia de Jos apare ca beneficiara finantarii proiectului de extindere a retelei de canalizare in satul Lunca.
Valoarea investitiei este de 4.910.973,00 de lei. Intr-o prima etapa se va semna contractul de finantare intre UAT (Unitatea

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Scolile din orasul Macin vor fi reabilitate si modernizate

Vineri, 28 Iulie 2017, ora 12:06

Scolile din orasul Macin vor fi reabilitate si modernizateTrei scoli din orasul Macin vor primi bani din partea Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene pentru reabilitare, modernizare si dotare la standarde europene. Este vorba despre Liceul Teoretic "Gheorghe Munteanu Murgoci", Scoala Gimnaziala "Gheorghe Banea" si Scoala Gimnaziala nr.1.
Finantarea face parte din Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) care vine in sprijinul administratiilor publice locale si are la baza principiul conform caruia in

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Noi proiecte pentru modernizarea comunei tulcene Mihail Kogalniceanu

Miercuri, 26 Iulie 2017, ora 09:42

Noi proiecte pentru modernizarea comunei tulcene Mihail KogalniceanuAdministratiile publice locale se afla in aceasta perioada in plin proces de intocmire a documentatiilor pentru depunerea noilor proiecte de investitii. Totodata, Ministerul Dezvoltarii a publicat lista obiectivelor pe care le va finanta in perioada urmatoare, astfel incat noi lucrari vor demara in foarte multe localitati ale tarii. Este si cazul comunei Mihail Kogalniceanu din judetul Tulcea unde, pe agenda primariei, se afla mai multe proiecte de modernizare.
Prin intermediul ITI Delta

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

,,Fantana lui Lacusta" va fi inaugurata sambata in comuna Luncavita

Miercuri, 26 Iulie 2017, ora 09:36

,,Fantana lui Lacusta" va fi inaugurata sambata in comuna Luncavita,,Fantana lui Lacusta" a fost construita in jurul anului 1910 de Ion Lacusta, stupar din Luncavita, proprietar de cafenea in zona actualului liceu. Constructia a fost ridicata la 7 km distanta de Luncavita, la intrarea in catunul Cetatuia - Valea Fagilor. Timpul si-a lasat amprenta peste acest izvor menit sa potoleasca setea localnicilor si a trecatorilor, fantana ajungand intr-o stare avansata de degradare.

Salvarea acestui monument de istorie locala se datoreaza in cea mai mare parte

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Zile de sarbatoare pentru locuitorii Comunei Pantelimon

Marti, 25 Iulie 2017, ora 14:50

Zile de sarbatoare pentru locuitorii Comunei PantelimonPe 27 iulie, crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Mare Mucenic Pantelimon, cunoscut ca doctorul "fara de arginti", sfant tamaduitor al diferitelor boli trupesti si sufletesti. Sarbatoarea Bisericii coincide si cu Zilele comunei constantene Pantelimon (26 si 27 iulie).
Administratia locala a pregatit pentru aceste doua zile mai multe surprize si activitati pentru locuitorii celor cinci sate care compun comuna: Calugareni, Nistoresti, Pantelimon, Pantelimon de Jos si Runcu.

Miercuri, 26 iulie, va

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Fonduri noi pentru dezvoltarea orasului Cernavoda

Luni, 24 Iulie 2017, ora 15:13

Fonduri noi pentru dezvoltarea orasului CernavodaOrasului Cernavoda i-au fost alocate sume importante de bani de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice prin Programul National de Dezvoltare pentru implementarea unor proiecte de mare importanta la nivel local, proiecte ce sustin dezvoltarea regionala si nationala prin realizarea unor lucrari de infrastructura rutiera, tehnico-edilitara si socio-educativa.

Potrivit Listei Obiectivelor de Investitii si sumele alocate acestora pentru finantarea Programului National de

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Noi proiecte pentru dezvoltarea comunei Vacareni

Duminica, 23 Iulie 2017, ora 15:05

Noi proiecte pentru dezvoltarea comunei VacareniLa ora actuala, administratia publica a comunei tulcene Vacareni are trei proiecte depuse in vederea obtinerii finantarii. Implementarea acestora nu ar face decat sa imbunatateasca viata locuitorilor si sa-i determine sa nu-si paraseasca satele natale, depopularea fiind una dintre principalele probleme cu care se confrunta majoritatea comunelor din Romania.
Unul dintre proiectele cele mai necesare pentru copiii din Vacareni este cel al construirii si dotarii unei gradinite. "Ma doare sufletul

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

8,7 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor din comuna Nicolae Balcescu

Duminica, 23 Iulie 2017, ora 15:02

8,7 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor din comuna Nicolae BalcescuDupa indelungi asteptari si amanari, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a publicat lista investitiilor finantate in cadrul Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL) 2. In judetul Constanta, nu mai putin de 151 de proiecte vor primi bani pentru implementarea lor.
Unul dintre acestea este si cel depus de catre administratia publica locala a comunei Nicolae Balcescu. Astfel, proiectul de reabilitare si modernizare strazi in comuna Nicolae

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primul an de mandat al primarului Marin Serban la primaria Ciucurova

Joi, 20 Iulie 2017, ora 10:05

Primul an de mandat al primarului Marin Serban la primaria CiucurovaAflat la primul mandat de primar al comunei tulcene Ciucurova, Marin Serban a reusit in primul an de la ocuparea acestei functii sa puna pe agenda administratiei locale o serie de proiecte menite sa modernizeze comunitatea pe care o conduce. Vom aminti aici cateva dintre cele mai importante proiecte, cu un impact major pentru locuitori.

In primul rand, trebuie sa mentionam investitia in educatie, pentru ca scolarii din comuna, alaturi de dascali sa se bucure de cele mai bune conditii pentru

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Comuna Tuzla a primit finantare pentru construirea unei crese

Luni, 17 Iulie 2017, ora 10:24

Comuna Tuzla a primit finantare pentru construirea unei creseProiectul construirii unei crese in comuna Tuzla este finantat prin intermediul Programului National pentru Dezvoltare Rurala 2014-2020 (PNDR), sub-masura: 7.2 - "Investitii in crearea si modernizarea infrastructurii de baza la scara mica". Cladirea va avea parter si un etaj si va putea gazdui patru grupe de copii cu varsta intre 0 si 3 ani.

Valoarea totala a proiectului este de 2.731.892,46 lei, iar durata estimata de realizare a constructiei este de 12 luni de la data semnarii contractului

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

"Republica" Gurgu! Primarul comunei Ciobanu face cu legea ce vrea muschiul lui Recomandat

Joi, 13 Iulie 2017, ora 13:06

"Republica" Gurgu! Primarul comunei Ciobanu face cu legea ce vrea muschiul lui RecomandatIn mod normal, edilul unei comune este, de cele mai multe ori, un exemplu pentru comunitate, un om in ale carui atributii intra inclusiv respectarea si aplicarea legilor tarii. Nu este si cazul primarului comunei constantene Ciobanu, Tudorel Gurgu, care aplica legea cum doreste, iar in ceea ce-l priveste o incalca fara a da nicio explicatie in fata nimanui. Cel mai probabil, Ciobanu se transforma intr-o veritabila "republica" pusa la dispozitia unui despot. In cele ce urmeaza o sa va prezentam

Actualitate / stiri Actualitate55 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Bani europeni pentru integrarea a 600 de persoane defavorizate din Harsova

Joi, 13 Iulie 2017, ora 10:30

Bani europeni pentru integrarea a 600 de persoane defavorizate din HarsovaAsa cum isi propunea inca de la inceperea mandatului de primar, Viorel Ionescu a continuat proiectele ce privesc modernizarea infrastructurii orasului Harsova, dar a initiat si o serie de proiecte care sa vina in sprijinul persoanelor defavorizate din localitate. In acest sens se inscrie si parteneriatul incheiat cu Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomanilor, Scoala Gimnaziala nr. 1 Harsova, Fundatia Roma Education Fund Romania si Asociatia Brahma cu privire la implementarea

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Ample lucrari de modernizare a Comunei Sarichioi

Miercuri, 12 Iulie 2017, ora 16:24

Ample lucrari de modernizare a Comunei SarichioiCea mai mare comuna din judetul Tulcea, Sarichioi, se afla intr-un plin proces de modernizare, pe agenda administratiei publice locale aflandu-se numeroase proiecte. Astfel, am incercat sa creionam un scurt bilant al anului care a trecut de la realegerea in functie a primarului Finoghen Vitali-Cristian. Aflat la cel de-al treilea mandat, edilul a reusit sa finalizeze proiecte de infrastructura in toate cele cinci sate care alcatuiesc comuna: Sarichioi, Zebil, Enisala, Sabangia si Visterna.

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Gabriela Iacobici, primarul comunei Gradina: "Muncim mult, iar rezultatele se vad!"

Miercuri, 12 Iulie 2017, ora 11:32

Gabriela Iacobici, primarul comunei Gradina: "Muncim mult, iar rezultatele se vad!""Intotdeauna se mai gasesc noi lucruri de facut, dezvoltarea comunitatii depinde de eforturile noastre. Nu putem sta cu mainile in san si sa ne dorim ca Gradina sa se dezvolte de una singura. Muncim mult, iar rezultatele se vad" , a declarat pentru Dezvaluiri, primarul comunei Gradina, Gabriela Iacobici. Iar in comuna Gradina, in ultimul an, proiectele realizate de administratia publica locala chiar se vad. De aceea, ca un succint bilant la un an de la alegerile locale, vom prezenta cateva

Life Show / stiri Actualitate16 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Gheorghe Popescu, primarul comunei Fantanele: "Consider sportul o educatie la fel de importanta ca scoala!"

Miercuri, 12 Iulie 2017, ora 11:29

Gheorghe Popescu, primarul comunei Fantanele: "Consider sportul o educatie la fel de importanta ca scoala!"Daca in urma cu cinci ani, echipa de fotbal Viitorul Fantanele evolua in ultima liga profesionista, iata ca in urma cu cateva zile echipa a castigat Cupa Romaniei - faza judeteana. Totodata, locuitorii comunei Fantanele se pot mandri cu faptul ca formatia lor, antrenata de Adrian Foamete, a ocupat locul al doilea in clasamentul ligii a 4-a.
Toate aceste performante sportive au fost posibile prin implicarea administratiei locale, in special a primarului comunei Fantanele, Gheorghe Popescu. Asa

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

11 proiecte noi pentru modernizarea comunei Jurilovca

Marti, 11 Iulie 2017, ora 11:09

11 proiecte noi pentru modernizarea comunei Jurilovca"La un an de la inceputul celui de-al doilea mandat de primar, pe care mi l-au incredintat locuitorii din Jurilovca, ma bucur sa va pot oferi un bilant al proiectelor cu fonduri europene si guvernamentale, aprobate spre finantare, pe care le vom dezvolta, impreuna, in urmatorii 3 ani la nivel local. Asa cum locuitorii Comunei au inteles deja, aprobarea finantarii presupune cel putin un an de lucru pe documentatie, si este etapa cea mai complexa si mai dificila din procesul de dezvoltare a unui

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primarul Babadagului, Georgian Caraman, la momentul bilantului

Marti, 11 Iulie 2017, ora 11:05

Primarul Babadagului, Georgian Caraman, la momentul bilantuluiGeorgian Caraman este la al doilea mandat de primar al orasului Babadag. Asadar, are o experienta de cinci ani in fruntea administratiei publice locale. Este, de asemenea, unul dintre putinii edili dobrogeni care au optat pentru o comunicare cat mai deschisa cu locuitorii. In dese randuri, primarul Caraman a prezentat public stadiul de derulare ale diferitelor proiecte, dar si noile intentii ale primariei Babadag de a moderniza orasul.

Dupa un an de la inceperea celui de-al doilea mandat de

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Au inceput lucrarile de construire la Complexul Sportiv din comuna Cumpana

Luni, 10 Iulie 2017, ora 11:14

Au inceput lucrarile de construire la Complexul Sportiv din comuna CumpanaPe o suprafata de 27.000 de mp se va ridica o noua investitie in comuna constanteana Cumpana - Complexul Sportiv "Sfantul Nicolae". Noul proiect este finantat de catre Compania Nationala de Investitii, valoarea acestuia fiind de 11,19 milioane de lei.
Primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju, dezvolta astfel un proiect sportiv integrat care cuprinde nu doar terenuri de sport sau piste de alergare, ci si spatii de cazare pentru sportivii care vor veni aici. La finalizarea proiectului, Cumpana

Actualitate / stiri Actualitate52 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Au inceput lucrarile de constructie la Complexul Sportiv din comuna Cumpana

Luni, 10 Iulie 2017, ora 11:14

Au inceput lucrarile de constructie la Complexul Sportiv din comuna CumpanaPe o suprafata de 27.000 de mp se va ridica o noua investitie in comuna constanteana Cumpana - Complexul Sportiv "Sfantul Nicolae". Noul proiect este finantat de catre Compania Nationala de Investitii, valoarea acestuia fiind de 11,19 milioane de lei.
Primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju, dezvolta astfel un proiect sportiv integrat care cuprinde nu doar terenuri de sport sau piste de alergare, ci si spatii de cazare pentru sportivii care vor veni aici. La finalizarea proiectului, Cumpana

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Au inceput asfaltarile in comuna Mihail Kogalniceanu. Vezi si alte proiecte ce se afla pe agenda primariei!

Vineri, 07 Iulie 2017, ora 09:31

Au inceput asfaltarile in comuna Mihail Kogalniceanu. Vezi si alte proiecte ce se afla pe agenda primariei!Primarul comunei constantene Mihail Kogalniceanu, Ancuta Belu, a anuntat zilele acestea demararea lucrarilor prevazute in proiectul "Amenajare si modernizare drumuri". Ordinul de incepere a lucrarilor a fost dat la finalul lunii mai, iar perioada de executie este de 8 luni.
Conform proiectului, in aceasta perioada vor fi asfaltate strazile: Decebal, Iorgu Gh. Ion, Kara Murat, Ogorului, Padurii, Progresului, Randunelelor, Semanatorului si Spicului din localitatea Mihail Kogalniceanu. In

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Liviu- Cristian Negoita, primul an de mandat ca primar al orasului Cernavoda

Miercuri, 05 Iulie 2017, ora 09:26

Liviu- Cristian Negoita, primul an de mandat ca primar al orasului CernavodaIn urma cu un an, la alegerile din luna iunie 2016, Liviu-Cristian Negoita, a castigat functia de primar al orasului Cernavoda. Edil cu initiativa, demonstreaza abilitati administrative intrucat sa rezolve problemele cu care se confrunta orasul, se implica permanent in dezvoltarea acestuia, atat din punct de vedere cultural cat si economic, gaseste rezolvare la problemele punctuale si este in contact cu locuitorii orasului ce vin in audienta.
Pe parcursul acestui an de mandat, a mentinut taxele

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Topalu i-a trimis pe elevii din comuna la Aqua Magic

Luni, 03 Iulie 2017, ora 10:27

Primaria Topalu i-a trimis pe elevii din comuna la Aqua MagicChiar daca elevii se afla in vacanta, administratia comunei constantene Topalu nu i-a uitat pe cei mici si le-a oferit posibilitatea sa se bucure de o zi de distractie la parcul Aqua Magic din statiunea Mamaia.
"Insotiti de cadre didactice, cei 98 de elevi ai scolii noastre au mers la Aqua Magic. Primaria Comunei Topalu le-a asigurat transportul, iar intrarea a fost asigurata de catre Asociatia pentru Promovare si Dezvoltare Turistica Aqua Magic. Dupa un an de scoala, acesti copii merita din

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Potentialul turistic al orasului Cernavoda, poarta de intrare in Dobrogea

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 15:24

Potentialul turistic al orasului Cernavoda, poarta de intrare in DobrogeaUnul dintre principalele obiective pe termen lung ale primarului Liviu Negoita este implementarea proiectului Esplanada- amenajarea unei faleze prevazuta cu zona de promenada pe malul drept al Canalului Dunare-Marea Neagra, zona care s-ar finaliza in preajma unui port turistic al orasului Cernavoda. Astfel, potentialul turistic al urbei va fi valorificat la maxim, Cernavoda fiind orasul prin care turistii din intreaga tara intra pe taramul Dobrogei.

In acest sens, in ultima perioada se discuta

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Dezvaluiri.ro ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Iata cine sunt smardoii din Mamaia! Au fost ARESTAEsI
Indivizii care s-au dat in stamba in statiunea Mamaia au fost arestati preventiv. De fapt, doar ...
Noua moda in Navodari: cu sanii la vedere!
In timp ce constantenii se plang de faptul ca turistii devin din ce in ce mai greu de suportat, in ...
Accesul auto si pietonal pe la Poarta 1 a Portului Constanta se inchide complet de azi. Care este motivul. Pe unde se va intra (document)
Pentru inceperea lucrarilor de modernizare, de astazi, se va inchide total accesul auto si pietonal ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor