Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.317 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Programul "Laptele si cornul", cuplat cu cel de incurajare a consumului de fructe

Sambata, 19 August 2017, ora 11:35

Programul "Laptele si cornul", cuplat cu cel de incurajare a consumului de fructeProgramul pentru scoli unifica si continua Programul de incurajare a consumului de fructe si legume in scoli si Programul "Lapte si corn" (implementate la nivel national), in conformitate cu regulamentele europene incepand cu anul scolar 2017-2018, asigurand astfel participarea Romaniei la Programul pentru scoli al Uniunii Europene, ce se va derula in perioada 2017-2023, potrivit unei ordonante aprobate astazi de Guvern.

Conform legislatiei europene, Programul pentru scoli are doua componente:

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Observator de Constanta ]

Luni incepe bac-ul de toamna

Sambata, 19 August 2017, ora 11:35

Luni incepe bac-ul de toamnaSesiunea de toamna (august-septembrie) a examenului national de Bacalaureat 2017 incepe luni, 21 august, cu proba scrisa la Limba si literatura romana - proba E)a). Marti, 22 august, va avea loc proba E)b) - Limba si literatura materna, iar miercuri, 23 august, se va desfasura proba E)c) - proba obligatorie a profilului. Probele scrise se incheie joi, 24 august, cu proba la alegere a profilului si specializarii - proba E)d).

Pentru sustinerea examenului in a doua sesiune s-au inscris 39.435 de

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Observator de Constanta ]

Doi bucuresteni, saltati pentru 3 grame de cocaina

Sambata, 19 August 2017, ora 08:35

Doi bucuresteni, saltati pentru 3 grame de cocainaLa data de 17 august a.c., politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanta, cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale, au depistat doi barbati care ar fi oferit spre comercializare droguri de mare risc.

Cei in cauza, doi barbati, din Bucuresti, ar fi incercat sa puna in vanzare 3 grame de cocaina, pe raza statiunii Mamaia, in schimbul sumei de 300 de euro.

Politistii au efectuat si o

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Observator de Constanta ]

Doi tineri consumatori de droguri, surprinsi de jandarmi, in Vama Veche

Vineri, 18 August 2017, ora 23:59

Doi tineri consumatori de droguri, surprinsi de jandarmi, in Vama VecheJandarmii au surprins in Vama Veche doua persoane care aveau asupra lor joint-uri, un grinder metalic in interiorul caruia se aflau fragmente vegetale, un flacon cilindric si un plic autosigilant ce continea fragmente vegetale de culoare verde sub forma de muguri, doua plicuri autosigilante si o folie de plastic ce continea praf de culoare alba, un plic autosigilant cu o pulbere alba sub forma de cristale, doua bucati de hartie impaturita in interiorul carora era o substanta solida de culoare

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Observator de Constanta ]

Pustan de 14 ani, la volanul masinii sustrase de la unchiul sau

Vineri, 18 August 2017, ora 23:59

Pustan de 14 ani, la volanul masinii sustrase de la unchiul sauCa urmare a cercetarilor in cazul comiterii unei infractiuni de furt de autoturism, politistii din cadrul Politiei municipiului Constanta l-au identificat pe L.M.-D., in varsta de 14 ani, banuit de comiterea faptei.

Astfel, in noaptea de 16/17.08.2017, tanarul in cauza

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Observator de Constanta ]

Traficantii de migranti irakieni, arestati la Constanta

Vineri, 18 August 2017, ora 23:59

Traficantii de migranti irakieni, arestati la ConstantaPolitistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, coordonati de procurorul investit in cauza din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, au definitivat cercetarile in cazul celor doi cetateni, bulgar si cipriot, care transportau pe Marea Neagra, cu ajutorul unei ambarcatiuni, 69 cetateni irakieni.

Persoanele in cauza si materialul probator au fost prezentate in cursul dupa amiezii de ieri Judecatorului de Drepturi si Libertati din cadrul Tribunalului Constanta care a dispus

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Observator de Constanta ]

CJC pregateste, din nou, Sarbatoarea Recoltei si a Vinului Dobrogean

Vineri, 18 August 2017, ora 17:35

CJC pregateste, din nou, Sarbatoarea Recoltei si a Vinului DobrogeanIn conformitate cu dispozitiile art. 94 alin. 1 si 3 din Legea nr. 215/2001 a administratiei publice locale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, se convoaca Consiliul Judetean Constanta in sedinta ordinara, pe data de 25.08.2017, ora 11.00, in Sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Judetean Constanta, cu urmatorul proiect al ordinii de zi:

1.Proiect de hotarare privind modificarea structurii organizatorice a Spitalului Clinic Judetean de

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Observator de Constanta ]

Consilierii Locali municipali, in sedinta: rectificari de bugete, atribuiri de terenuri pentru biserici

Vineri, 18 August 2017, ora 17:35

Consilierii Locali municipali, in sedinta: rectificari de bugete, atribuiri de terenuri pentru bisericiConsiliul local al municipiului Constanta este convocat in sedinta ordinara, vineri, 25 august 2017, ora 13,00, in sala "Remus Opreanu" a Consiliului Judetean Constanta, cu urmatoarea

ordine de zi:

1.Aprobarea procesului verbal al sedintei Consiliului local al municipiului Constanta din data de 31.07.2017;

2.Proiect de hotarare privind aprobarea rectificarii bugetului de venituri si cheltuieli al Regiei Autonome de Transport in Comun Constanta pe anul 2017;

initiator: primar Decebal

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Observator de Constanta ]

Anul Omagial Ovidius: Spectacol cu daci si romani, in Parcul Tabacarie

Vineri, 18 August 2017, ora 16:58

Anul Omagial Ovidius: Spectacol cu daci si romani, in Parcul Tabacarie"Festivalul Mondial de Arte si Interculturalitate Ovidius" a inceput la Sulmona si continua la Constanta, sambata, 19 august, de la ora 17.00, in zona Amfiteatru din Parcul Tabacarie, unde va avea loc reconstituirea istorica "Dacii si Romanii" realizata de Asociatia Romania - Dacia Casa Noastra.

"Festivalul Mondial de Arte si Interculturalitate Ovidius" este un eveniment construit in jurul unui concept unic si original si se inscrie cu acuratete in cerintele de desfasurare, estetice si

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Observator de Constanta ]

Alesii din orasul Baneasa, convocati in sedinta

Vineri, 18 August 2017, ora 14:35

Alesii din orasul Baneasa, convocati in sedintaPe 22 august, alesii din orasul Baneasa sunt convocati intr-o sedinta ordinara, pentru a dezbate mai multe proiecte propuse de catre primarul Paul Colis, al caror scop este bunul mers si dezvoltarea localitatii. Printre subiectele importante care se vor discuta se numara proiectul de hotarare privind preluarea, fara plata, a unui bun mobil, aflat in stare de functionare, din

patrimoniul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, in patrimoniul Primariei Orasului. Este vorba despre cladirea

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Observator de Constanta ]

Se cauta manager de spital

Vineri, 18 August 2017, ora 11:36

Se cauta manager de spitalConsiliul de Administratie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanta organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de MANAGER, persoana fizica, la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanta.

Conditiile de participare sunt urmatoarele:

a)cunosc limba romana, scris si vorbit;

b)sunt absolventi ai unei institutii de invatamant superior medical, economico-financiar sau juridic;

c)sunt absolventi ai unor cursuri de perfectionare in management sau management sanitar, agreate de

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Observator de Constanta ]

Sapte sanctiuni la comercianti de pe litoral

Vineri, 18 August 2017, ora 11:36

Sapte sanctiuni la comercianti de pe litoralInspectorii sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor au aplicat, in perioada 14 - 16.08.2017, sapte sactiuni contraventionale in urma controalelor efectuate pe litoral in cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017.

Au fost verificate 64 de unitati de producere, prelucrare, procesare, depozitare, valorificare si comercializare a produselor alimentare localizate in cele sapte zone de interes turistic: Navodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costinesti si Mangalia.

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Observator de Constanta ]

Neincrederea tine euro aproape de 4,58 lei

Joi, 17 August 2017, ora 11:35

Neincrederea tine euro aproape de 4,58 leiLeul s-a decuplat din nou de celelalte monede din regiune, ea depreciindu-se fata de principalele valute.

Euro a trecut miercuri dupa amiaza peste pragul de 4,58, astfel ca tranzactiile de ieri s-au realizat intre 4,581 si 4,587 lei. Cotatiile de la ora 14:00 erau de 4,584 - 4,587 lei.

La deprecierea leului a contribuit, pe langa o usoara revinere a aversiunii fata de risc a investitorilor, neincrederea fata de evolutia politico-economica a Romaniei, chiar daca INS a anuntat primele estimari

Business / stiri Business4 vizite[ Observator de Constanta ]

Sondaj. Cei mai multi medici nu sunt de acord cu scutirea de impozit pe venit

Miercuri, 16 August 2017, ora 23:59

Sondaj. Cei mai multi medici nu sunt de acord cu scutirea de impozit pe venitPentru a evalua obiectiv opinia medicilor fata de intentia Guvernului de a-i scuti de plata impozitului pe venit, Federatia "Solidaritatea Sanitara" a comandat un sondaj pe aceasta tema, sinteza concluziilor cercetarii fiind urmatoarea:

Doar 49% dintre doctori considera ca masura scutirii medicilor de impozitul pe venit este una corecta. Dintre acestia, cca. 72% cred ca aceasta ar trebui aplicata si altor categorii profesionale din sanatate. Aprecierile negative la adresa acestei masuri sunt

Business / stiri Business9 vizite[ Observator de Constanta ]

Talharul care a jefuit angajatul unei sali de jocuri, la arestare

Miercuri, 16 August 2017, ora 23:59

Talharul care a jefuit angajatul unei sali de jocuri, la arestareLa data de 16.08.2017, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Constanta cu propunerea de luare a masurii arestarii preventive fata de inculpatul retinut E.I.M, cercetat pentru savarsirea infractiunii de talharie, prev. de art. 233 C.pen.

Din probele administrate pana in acest moment in cauza, s-a retinut in sarcina inculpatului faptul ca:

in dimineata zilei de 15.08.2017, in jurul orei 06,00, in timp ce se afla in

Life Show / stiri Actualitate3 vizite[ Observator de Constanta ]

Regatta Bricul Mircea se desfasoara la Eforie

Miercuri, 16 August 2017, ora 23:59

Regatta Bricul Mircea se desfasoara la EforieSaizeci si sase de barci au ridicat velele pe Marea Neagra in cadrul a doua competitii importante ale sezonului: Campionatul National Dinghy 2017 si Regatta Bricul Mircea

Treizeci si patru de veliere mari si treizeci si doua de barci mici (dinghy) s-au aliniat in acest week-end la start in cadrul a doua competitii importante ale sezonului de yachting 2017: Regatta Bricul Mircea organizata de Black Sea Competition Sport Club si Black Sea Sailing Association, sub autoritatea FRY si Campionatul

Sport / stiri Sport5 vizite[ Observator de Constanta ]

Festival de Teatru Antic pentru elevi

Miercuri, 16 August 2017, ora 23:59

Festival de Teatru Antic pentru eleviPalatul Copiilor Constanta organizeaza in perioada 16-19 august, ,,Festivalul National de Teatru Antic pentru Elevi", Editia a VII -a.

Activitatea face parte din Calendarul Activitatilor Educative Nationale al Ministerului Educatiei Nationale.

Deschiderea festiva va avea loc joi, 17 august 2017, ora 14. 30, in sala de spectacole a Palatului Copiilor Constanta.

Vor participa aproximativ 150 de elevi, componenti ai trupelor

Life Show / stiri Life Show5 vizite[ Observator de Constanta ]

Incepe Festivalul Turcesc si al Multiculturalitatii

Miercuri, 16 August 2017, ora 16:58

Incepe Festivalul Turcesc si al MulticulturalitatiiPe constanteni si pe turistii aflati la malul marii ii asteapta trei zile speciale de distractie, in care voia buna e asigurata pe ritmuri de muzica traditionala.

Festivalul Turcesc si Festivalul Multiculturalitatii, un proiect comun de mare succes printre romani, ajunge si pe litoral, in perioada 18-20 august, dupa evenimente similare organizate la Bucuresti, Iasi, Cluj si Ploiesti.

Timp de trei zile, turistii si constantenii sunt invitati intre orele 11.00-23.00, pe platoul situat in zona

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Observator de Constanta ]

Ce ne rezerva ultimele doua saptamani de vara calendaristica?

Miercuri, 16 August 2017, ora 11:58

Ce ne rezerva ultimele doua saptamani de vara calendaristica?Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a evolutiei temperaturilor si precipitatiilor, pentru urmatoarele doua saptamani. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a

Actualitate / stiri Actualitate53 vizite[ Observator de Constanta ]

Festivalul Tomisul Etern incepe astazi, la Constanta

Miercuri, 16 August 2017, ora 11:57

Festivalul Tomisul Etern incepe astazi, la ConstantaIn perioda 16 - 24 august 2017, Asociatia Culturala Nihil Sine Arte, in parteneriat cu Colegiul National de Arte "Regina Maria" organizeaza pe faleza Cazinoului din Constanta, Festivalul de arta "Tomisul Etern", aflat la editia a II-a.

Festivalul propune expozitii de arta si fotografie, obiecte handmade si program muzical variat, interpretare instrumentala live, pian si vioara, canto clasic si muzica usoara, momentele fiind sustinute de elevii si profesorii Colegiului National de Arte din

Life Show / stiri Life Show12 vizite[ Observator de Constanta ]

Inspectorii veterinari au continuat verificarile pe litoral: zeci de amenzi, sute de kilograme de alimente retrase de la vanzare

Miercuri, 16 August 2017, ora 11:36

Inspectorii veterinari au continuat verificarile pe litoral: zeci de amenzi, sute de kilograme de alimente retrase de la vanzareIn perioada 31.07.2017 - 13.08.2017, medicii veterinari oficiali din cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Constanta impreuna cu inspectorii sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor delegati care activeaza in Comandamentul Sezon Estival 2017, au desfasurat activitati de control in unitati de producere, prelucrare, procesare, depozitare, valorificare si comercializare a produselor alimentare. Astfel, au fost verificate 438 de unitati localizate in cele 7

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Observator de Constanta ]

Jandarmii, mobilizati la meciul Viitorului cu Salzburg

Miercuri, 16 August 2017, ora 11:36

Jandarmii, mobilizati la meciul Viitorului cu SalzburgPeste 150 de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Constanta cu sprijinul Politiei Ovidiu si ISU Dobrogea vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul si formatia Red Bull Salzburg, din cadrul play-off-ului Europa League. Partida se disputa joi, 17 august a.c., incepand cu ora 21.45, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 20.

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Observator de Constanta ]

UPDATE. Turist MORT in Vama Veche, dupa ce a fost lovit de doua masini

Miercuri, 16 August 2017, ora 11:36

UPDATE. Turist MORT in Vama Veche, dupa ce a fost lovit de doua masiniUPDATE. Noaptea trecuta, victima accidentului din Vama Veche a decedat, din cauza ranilor foarte grave suferite.

La data de 15.08.2017, ora 21.30, numitul B.M., in varsta de 46 de ani, din municipiul Calarasi a condus un autoturism pe DN 39, iar pe rara localitatii Vama Veche a surprins si accidentat grav

Actualitate / stiri Actualitate50 vizite[ Observator de Constanta ]

Soferi penali, depistati in trafic

Miercuri, 16 August 2017, ora 11:36

Soferi penali, depistati in traficLa data de 16.08.2017, ora 02.30, politistii din cadrul Biroului Ruiter Mangalia l-au depistat pe P.D.-A., in varsta de 23 de ani, din localitatea Grabat - judetul Timis, care a condus un autoturism, pe strada Scriitorilor din statiunea Olimp, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

La data de 15.08.2017, ora 13.00, politistii din cadrul Postului de Politie Mihai Viteazu l-au depistat pe C.V., in varsta de 27 de ani, din localitatea

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Observator de Constanta ]

Un turist a jefuit o sala de jocuri din Eforie

Miercuri, 16 August 2017, ora 11:36

Un turist a jefuit o sala de jocuri din EforieCa urmare a cercetarilor in cazul comiterii unei infractiuni de talharie, politistii din cadrul Politiei statiunii Eforie l-au identificat pe E.I.-M., in varsta de 32 de ani, din orasul Otopeni - judetul Ilfov, banuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 15.08.2017, ora 06.05, barbatul ar fi sustras, dintr-o sala de jocuri din orasul Eforie Nord, suma de

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Observator de Constanta ]

O femeie de 87 de ani, ucisa de catre propriul fiu

Miercuri, 16 August 2017, ora 11:35

O femeie de 87 de ani, ucisa de catre propriul fiuCa urmare a cercetarilor in cazul comiterii unei infractiuni de omor, politistii din cadrul Serviciului Investigatii Criminale l-au identificat pe S.C., in varsta de 57 de ani, din localitatea Cumpana - judetul Constanta, banuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 14.07.2017, in jurul orei 03.30, barbatul in cauza si-ar fi omorat mama, in varsta de 87 de ani, in locuinta

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Observator de Constanta ]

Francul elvetian a scazut cu 5 bani

Luni, 14 August 2017, ora 08:35

Francul elvetian a scazut cu 5 baniTemperarea schimbului de replici intre Washington si Pyongyang a redus sentimentele de aversiune fata de risc, implicit micsorarea plasamentelor in activele considerate drept "refugiu", precum francul elvetian, yenul japonez, dolarul american sau aurul dar si aprecierea monedelor de la marginea zonei euro.

Cea mai consistenta scadere a cursului a avut-o moneda elvetiana, al carei curs a coborat de la 4,0508 la 4,0053 lei, in conditiile in care s-a depreciat pe pietele internationale la 1,137 -

Business / stiri Business6 vizite[ Observator de Constanta ]

Frontieristii constanteni, campioni la oina

Vineri, 11 August 2017, ora 23:59

Frontieristii constanteni, campioni la oinaInspectoratul General al Politiei de Frontiera in colaborare cu Federatia Romana de Oina, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, Scoala de Pregatire a Politistilor de Frontiera Iasi si Primaria Miroslava-Iasi au organizat, in perioada 07-10.08.2017, Campionatul de oina al Politiei de Frontiera si competitia de oina a celor mai bune echipe din Ministerul Afacerilor Interne - Trofeul "Spirul Haret".

La competitii au participat lucratori din cadrul Ministerului Afacerilor Interne

Sport / stiri Sport4 vizite[ Observator de Constanta ]

Politisti constanteni, retinuti pentru luare de mita. Au cerut bani unui sofer contravenient

Vineri, 11 August 2017, ora 14:36

Politisti constanteni, retinuti pentru luare de mita. Au cerut bani unui sofer contravenientLa data de 11.08.2017, ca urmare a unei sesizari primite la linia telefonica Telverde Anticoruptie a Directiei Generale Anticoruptie - 0800.806.806, ofiterii de politie judiciara ai Directiei Generale Anticoruptie (D.G.A.) - Serviciul Judetean Anticoruptie (S.J.A.) Constanta, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au organizat si realizat prinderea in flagrant a doi politisti, imediat dupa ce au primit o suma de bani pentru a nu-si

Actualitate / stiri Actualitate55 vizite[ Observator de Constanta ]

Week-end prelungit si greu pentru jandarmii constanteni

Vineri, 11 August 2017, ora 14:36

Week-end prelungit si greu pentru jandarmii constanteniIn minivacanta ocazionata de sarbatorirea "Zilei Marinei Romane", peste 100 de de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta, in cooperare cu lucratori din cadrul I.P.J. Constanta si I.S.U. Constanta vor actiona pentru asigurarea climatului de ordine si pentru protectia participantilor la o serie de evenimente publice organizate in zona de responsabilitate.

In perioada 11-13 august a.c., oamenii legii vor fi prezenti pe faleza Cazinoului din Constanta, pentru asigurarea

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Observator de Constanta ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Iata cine sunt smardoii din Mamaia! Au fost ARESTAEsI
Indivizii care s-au dat in stamba in statiunea Mamaia au fost arestati preventiv. De fapt, doar ...
Noua moda in Navodari: cu sanii la vedere!
In timp ce constantenii se plang de faptul ca turistii devin din ce in ce mai greu de suportat, in ...
Accesul auto si pietonal pe la Poarta 1 a Portului Constanta se inchide complet de azi. Care este motivul. Pe unde se va intra (document)
Pentru inceperea lucrarilor de modernizare, de astazi, se va inchide total accesul auto si pietonal ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor