Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.454 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Protest, in aceasta seara, si la Constanta!

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 21:19

Protest, in aceasta seara, si la Constanta!In aceasta seara, in mai multe orase din Romania au loc proteste impotriva proiectului de ordonanta privind gratierea. In jur de 3.000 de oameni s-au adunat in fata Guvernului, dupa un mars care a pornit din Piata Universitatii.

La Constanta, in fata Prefecturii, s-au adunat cativa

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ ZIUA de Constanta ]

UPDATE 5. Ce se intampla la Constanta, Bucuresti, Cluj-Napoca Miscarea "Coruptia ucide" ameninta cu proteste nationale daca Guvernul nu va renunta definitiv la "legea gratierii"

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 21:19

UPDATE 5. Ce se intampla la Constanta, Bucuresti, Cluj-Napoca Miscarea "Coruptia ucide" ameninta cu proteste nationale daca Guvernul nu va renunta definitiv la "legea gratierii"Mii de utilizatori ai retelei Facebook si-au anuntat participarea la mitinguri organizate de Miscarea "Coruptia ucide", ce vor avea loc in mai multe orase din tara, fiind indreptate impotriva modificarilor aduse de Guvern legislatiei penale.

"Acesta este un eveniment facut in urma declaratiilor repetate si semnalelor privind posibila gratiere a unor fapte grave de coruptie. Data este relativa si va fi schimbata pentru prima zi in care Guvernul ar pune in aplicare intentiile respective", spun

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Nu se pot amenaja parcari pentru autovehicule, pe trotuar, la mai putin de zece metri de intersectii

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 21:19

Nu se pot amenaja parcari pentru autovehicule, pe trotuar, la mai putin de zece metri de intersectiiReglementarile referitoare la parcarea masinilor pe trotuare vor avea parte de modificari, incepand din data de 21 ianuarie 2017, potrivit unui act normativ al Guvernului.

Parcarea masinilor pe trotuare va fi permisa numai acolo unde exista spatii special semnalizate in acest sens.

La articolul 141, dupa alineatul (7) se introduce un nou alineat, alineatul (8), cu urmatorul cuprins: "(8) Se considera stationare pe partea carosabila situatia in care oricare dintre rotile vehiculului sau

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Crestere a finantarii de baza pentru invatamantul preuniversitar. Detalii

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 21:19

Crestere a finantarii de baza pentru invatamantul preuniversitar. DetaliiCostul standard per elev/prescolar pentru invatamantul preuniversitar de stat, particular si confesional acreditat, pentru anul 2017, creste de la 3.043 lei/an la 3.740 lei, potrivit a doua hotarari adoptate in sedinta de astazi a Guvernului.

Unitatile de invatamant preuniversitar de stat, particular si confesional acreditat primesc finantare de baza, in limitele costului standard per elev/prescolar, de la bugetul de stat, din sumele defalcare din TVA prin bugetele locale.

Costul standard per

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Modificari in firma 97 Electriconst SRL Constanta

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 21:19

Modificari in firma 97 Electriconst SRL ConstantaNiculae Anca si Costica Frunza, asociati ai SC 97 Electriconst SRL Constanta au fost prezenti in adunarea generala extraordinara si au luat o hotarare.

Astfel, acestia au decis numirea in calitate de administrator special a lui Niculae Anca, din Constanta. Totodata, el a

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Augustin Lazar "Franta are un grad de ocupare in penitenciare de 200%, dar nu s-a repezit sa puna in libertate infractorii"

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 21:19

Augustin Lazar "Franta are un grad de ocupare in penitenciare de 200%, dar nu s-a repezit sa puna in libertate infractorii"Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca gratierea nu rezolva problema criminalitatii, studiile aratand ca majoritatea celor care au fost pusi in libertate, intr-un timp foarte scurt au dat din nou de lucru organelor judiciare cu noi fapte. Lazar a precizat ca in toata lumea exista problema supraaglomerarii din penitenciare si a dat ca exemplu Franta, care are un grad de ocupare in penitenciare de 200%, "dar nu s-a repezit sa puna in libertate infractorii".

Intrebat, la

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ ZIUA de Constanta ]

CSM anunta ca a primit spre avizare proiectele de OUG pentru modificarea codurilor si gratierea unor pedepse

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 21:19

CSM anunta ca a primit spre avizare proiectele de OUG pentru modificarea codurilor si gratierea unor pedepseConsiliul Superior al Magistraturii a anuntat astazi ca a primit spre avizare doua proiecte de ordonanta de urgenta - unul vizand modificari aduse Codului penal si Codului de procedura penala si celalalt referitor la gratierea unor pedepse.

"In cursul zilei de azi, 18 ianuarie 2017, la Consiliul Superior al Magistraturii au fost primite, in vederea avizarii, de la Ministerul Justitiei, proiectul de ordonanta de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea Codului penal si a Codului

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Ce a discutat Dragnea cu viitorul consilier pentru securitate nationala in noua administratie Trump

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 21:17

Ce a discutat Dragnea cu viitorul consilier pentru securitate nationala in noua administratie TrumpLiviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, se afla in SUA, pentru a participa la ceremonia de investire a lui Donald Trump. Dragnea a avut o prima intalnire cu Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate nationala in noua administratie Trump.

Anuntul a fost facut chiar de presedintele PSD pe pagina sa de Facebook. "Astazi am avut o discutie informala foarte buna cu domnul Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate nationala in noua administratie Trump.

Am

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ ZIUA de Constanta ]

A curs cu goluri la meciul dintre FC Viitorul II si Paralimni U21

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 21:17

A curs cu goluri la meciul dintre FC Viitorul II si Paralimni U21Echipa secunda a clubului FC Viitorul a sustinut, in aceasta dupa-amiaza, primul meci de verificare in cadrul stagiului de pregatire din Cipru.

Formatia constanteana a intalnit echipa Under 21 a clubului cipriot Paralimni, de care a dispus cu 8-0 (4-0). Golurile constantenilor au fost marcate de Florin Coman 28, 42, Alexandru Matan 30, Szabolcs Kilyen 41, Cristian Ene 58, 69, 88 si Mircea Manole 78, conform academiahagi.tv.

Au evoluat pentru FC Viitorul II

Sport / stiri Sport0 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Ministerul Justitiei Se gratiaza in intregime pedepsele cu inchisoare de pana la 5 ani. Textul integral

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 14:21

Ministerul Justitiei Se gratiaza in intregime pedepsele cu inchisoare de pana la 5 ani. Textul integralMinisterul Justitiei a publicat proiectul de OUG privind gratierea unor pedepse, printre prevederi fiind gratierea in intregime a pedepselor cu inchisoarea de pana la cinci ani. De asemenea, proiectul mai prevede si injumatatirea pedepsei pentru detinutii care au 60 de ani, femei insarcinate si a celor care au copii de pana in 5 ani.

Textul proiectului:

GUVERNUL ROMANIEI

ORDONATA DE URGENTA

pentru gratierea unor pedepse

"In temeiul art. 115 alin. (4)si alin. (6) din Constitutia Romaniei,

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Tutuianu deplange trecerea la cele vesnice a lui Gheorghe Dumitrascu - "Constanta pierde un mare istoric"

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 14:21

Tutuianu deplange trecerea la cele vesnice a lui Gheorghe Dumitrascu - "Constanta pierde un mare istoric"Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, deplange trecerea la cele vesnice a reputatului istoric Gheorghe Dumitrascu.

"Am primit cu profunda durere vestea trecerii in nefiinta a prof. univ. dr. Gheorghe Dumitrascu. Constanta pierde un mare istoric, un dascal iubit de studenti, scriitor deopotriva, un patriot dar si un important om politic in perioada 1990-2000. Marele

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Iohannis, catre ambasadori "Politica externa si de securitate a Romaniei va ramane pe aceleasi coordonate"

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 14:21

Iohannis, catre ambasadori "Politica externa si de securitate a Romaniei va ramane pe aceleasi coordonate"Politica externa a Romaniei va ramane pe aceleasi coordonate esentiale ca si pana in prezent, in conditiile in care tara noastra trebuie sa-si mentina pozitia regionala de pilon de stabilitate si predictibilitate, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in deschiderea reuniunii cu ambasadorii straini acreditati la Bucuresti, care se desfasoara astazi la Palatul Cotroceni.

"Doresc sa va asigur ca politica externa si de securitate a Romaniei va ramane pe aceleasi coordonate esentiale ca si pana

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Guvernul a stabilit 23 ianuarie, zi libera pentru salariatii din sectorul public

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 14:21

Guvernul a stabilit 23 ianuarie, zi libera pentru salariatii din sectorul publicExecutivul a stabilit astazi, printr-o Hotarare, ca ziua de luni, 23 ianuarie 2017, sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul public, facand legatura intre zilele nelucratoare de weekend, 21-22 ianuarie, si ziua libera de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane, informeaza Guvernul.

Astfel, potrivit prevederilor hotararii, ziua de 23 ianuarie va fi recuperata, in regim de program normal, sambata, 28 ianuarie 2017, sau prin prelungirea corespunzatoare a timpului de lucru pana pe 31

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Pompierii intervin in Medgidia, la canalul Dunare - Marea Neagra

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 14:18

Pompierii intervin in Medgidia, la canalul Dunare - Marea NeagraPompierii militari din cadrul ISU "Dobrogea" au fost solicitati sub podul rutier din localitatea Medgidia, judetul

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Stimulentul pentru parintii care se intorc la munca inainte de terminarea concediului pentru cresterea copilului, majorat

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 14:14

Stimulentul pentru parintii care se intorc la munca inainte de terminarea concediului pentru cresterea copilului, majoratGuvernul a majorat in sedinta de azi cuantumul stimulentului de insertie acordat parintilor care se intorc la activitatea profesionala inainte de finalizarea concediului pentru cresterea copilului. Suma va fi de 650 de lei, fata de 530 de lei in prezent.

Masura urmeaza a fi aplicata incepand cu drepturile lunii aprilie 2017. Perioada de acordare a stimulentului de insertie Daca parintele isi reia activitatea profesionala cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Horia Tecau, in turul secund la Australian Open

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 11:18

Horia Tecau, in turul secund la Australian OpenJucatorul constantean de tenis Horia Tecau si partenerul sau de la dublu, olandezul Jean-Julien Rojer, au avansat in turul secund la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. In runda inaugurala, cei doi, favoriti

Sport / stiri Sport4 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Judetul Constanta, rascolit de zeci de procurori DIICOT. Sunt implicati si ofiterii de la Operatiuni Speciale

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 11:16

Judetul Constanta, rascolit de zeci de procurori DIICOT. Sunt implicati si ofiterii de la Operatiuni SpecialeAzi, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Pitesti impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Valcea, Buzau, Hunedoara, Mehedinti, Timisoara, Constanta si Bucuresti efectueaza un numar de 30 de perchezitii domiciliare pe raza judetelor Buzau, Constanta, Hunedoara, Mehedinti, Timis si in municipiul Bucuresti in cadrul unei actiuni vizand destructurarea a

Actualitate / stiri Actualitate84 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Stiti unde se afla Aurel Adrian Olteanu? Sunati imediat la Serviciul Investigatii Criminale din Politia Constanta

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 11:16

Stiti unde se afla Aurel Adrian Olteanu? Sunati imediat la Serviciul Investigatii Criminale din Politia ConstantaPolitistii au fost sesizati cu privire la disparitia lui Aurel Adrian Olteanu, in varsta de 17 ani, din localitatea Bancesti, judetul Vaslui.

In ziua de 16.01.2017, ora 17.30, acesta a plecat voluntar de la o ferma de animale din apropierea orasului Ovidiu - judetul Constanta si nu a mai revenit pana in prezent.

Inaltime: 1.70 metri, greutate 60 kilograme, fata ovala, par saten tuns scurt, ochi

Actualitate / stiri Actualitate53 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Femeie, prinsa bauta la volan. Noaptea trecuta, la ora 02.50

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 11:16

Femeie, prinsa bauta la volan. Noaptea trecuta, la ora 02.50In aceasta dimineata, la ora 02.50, politistii din cadrul Serviciului Rutier au depistat o femeie, in varsta de 45 de ani, din Constanta, care a

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Exercitiu Colet suspect in Piata Ovidiu!

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 11:16

Exercitiu Colet suspect in Piata Ovidiu!Astazi, 18 ianuarie, incepand cu ora 11.00, in Piata Ovidiu va avea loc un exercitiu de antrenament (modul de actiune al structurilor din cadrul Sistemului National de Prevenire si Combatere a Terorismului in situatia interventiei la un colet suspect/masina suspecta) la care vor participa structuri componente ale Sistemului National de Prevenire si Combatere a Terorismului din Romania, avand drept scop dezvoltarea capacitatii de interoperabilitate si interventie in sistem integrat, in cazul

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Constanta. Un cartier intreg fara curent electric la aceasta ora

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 08:18

Constanta. Un cartier intreg fara curent electric la aceasta oraCartierul Tomis 3 din Constanta este, la aceasta ora, fara curent electric, probabil din cauza unui deranjament la instalatiile ENEL, cel putin de la ora 03.00.

Mai grav este ca avaria nu a fost remediata nemultumirea abonatilor fiind cu atat mai mare cu cat la acesta ora activitatea casnica devenind mai intensa multi

Actualitate / stiri Actualitate68 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Vineri, la Teatrul "Oleg Danovski" Dirijorul italian Davide Bottarelli si pianistul Viniciu Moroianu va asteapta la concert

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 07:58

Vineri, la Teatrul "Oleg Danovski" Dirijorul italian Davide Bottarelli si pianistul Viniciu Moroianu va asteapta la concertMelomanii constanteni sunt asteptati vineri, 20 ianuarie, de la ora 18.30, in sala Teatrului National de Opera si Balet "Oleg Danovski", la un concert simfonic deosebit, cu lucrari din creatia compozitorului Ludwig van Beethoven, sub bagheta unui dirijor din tara lui Verdi, Davide Bottarelli, avandu-l ca solist pe pianistul Viniciu Moroianu.

In programul serii sunt incluse: Concertul pentru pian si orchestra in Mi bemol major, "Imperialul" si Simfonia nr. 7 in La major, op. 92, de Ludwig van

Life Show / stiri Life Show3 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Au fost numiti oamenii din esalonul II de ajutoare in munca pentru ministrul Mediului Sevil Shhaideh

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 05:21

Au fost numiti oamenii din esalonul II de ajutoare in munca pentru ministrul Mediului Sevil ShhaidehAseara, tarziu, prin decizie a primului ministru Sorin Mihai Grineanu, Adriana-Mihaela Udroiu a fost numita in functia de subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.

Tot prin decizie a primului ministru a fost numit subsecretar de stat la

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Dupa ce a fost amendata, Primaria Constanta face Registrul spatiilor verzi! 22 de ofertanti se bat pentru 3 milioane de lei (document)

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 05:21

Dupa ce a fost amendata, Primaria Constanta face Registrul spatiilor verzi! 22 de ofertanti se bat pentru 3 milioane de lei (document)Municipiul Constanta a organizat o procedura publica pentru atribuirea contractului "Elaborarea Registrului local al spatiilor verzi din municipiul Constanta", in valoarea estimata fara TVA de 3.118.238 de lei. Durata contractului / acordului-cadru este de 24 de luni, incepand de la data atribuirii contractului. Valoarea garantiei de participare - 60.000 de lei. Ofertele au putut fi depuse pana pe data de 9.01.2017, ora 16.00. Acestea vor fi deschise pe data de 6.02.2017, ora 18.00, in SEAP.

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ ZIUA de Constanta ]

RATC, reclamata din nou de Pro Tyres SRL, din Oradea. Ce a decis de data aceasta CNSC

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 05:21

RATC, reclamata din nou de Pro Tyres SRL, din Oradea. Ce a decis de data aceasta CNSCFirma Pro Tyres SRL, cu sediul in Oradea, a depus la sfarsitul anului trecut o noua contestatie la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) impotriva Regiei Autonome de Transport in Comun (RATC) Constanta.

Este vorba despre contestatia nr. 395/07.12.2016, inregistrata la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor cu nr. 37318/07.12.2016, formulata de Pro Tyres SRL, cu sediul in Oradea, impotriva rezultatului procedurii comunicat prin adresa nr. 8240/28.11.2016, emisa

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Spitalul Judetean Constanta cumpara produse medicale. Doua licitatii vor avea loc in urmatoarele zile

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 05:20

Spitalul Judetean Constanta cumpara produse medicale. Doua licitatii vor avea loc in urmatoarele zileSpitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta a lansat recent doua licitatii publice pentru achizitionarea mai multor produse necesare desfasurarii activitatii medicale. Astfel, pe licitatiapublica.ro a fost publicat anuntul pentru contractul "Furnizare materiale de curatenie, consumabile, masini de spalat instrumentar, teste glicemie, insecticide - zece loturi".

Potrivit anuntului, prin contract se vor furniza materiale de curatenie, consumabile, masini de spalat instrumentar, teste glicemie,

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Schimbari la conducerea firmei Sabloal Imobiliare SRL. Werner Adametz s-a retras din societate

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 05:20

Schimbari la conducerea firmei Sabloal Imobiliare SRL. Werner Adametz s-a retras din societateFirma R Green Agriculture SRL, care are sediul in Constanta, pe strada Marcus Aurelius nr. 18, camera 3, in calitate de asociat unic al Sabloal Imobiliare SRL, a luat pe 16 decembrie o serie de decizii referitoare la viitorul societatii.

Astfel, s-a decis revocarea din calitatea de administrator al societatii a lui Werner Adametz si descarcarea sa de gestiune si numirea in calitate de administrator al Sabloal Imobiliare SRL a Mihaelei Carmen Ionescu, cetatean roman cu domiciliul in Constanta,

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Cere-i deputatului tau sa opreasca tavalugul din Sanatate! Managerii de spitale, numiti pe criterii politice? (document)

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 05:19

Cere-i deputatului tau sa opreasca tavalugul din Sanatate! Managerii de spitale, numiti pe criterii politice? (document)Actiunile intreprinse in ultimele luni pentru reforma in sistemul sanitar sunt pe cale sa se spulbere in urmatoarea perioada. Ordonanta a fost respinsa de Senat si urmeaza sa fie analizata si admisa (sau respinsa) de Camera Deputatilor.

Una dintre masurile care, odata stopate si modificate, vor arunca din nou in aer sistemul de sanatate este revenirea la controlul politic al sistemului sanitar. Mai exact, parlamentarii sunt chemati sa se pronunte in legatura cu revenirea la vechile prevederi

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Ce spune directorul DJST Constanta Federatia Romana de Canotaj a preluat o parte a Centrului Olimpic de la Navodari (galerie foto)

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 05:19

Ce spune directorul DJST Constanta Federatia Romana de Canotaj a preluat o parte a Centrului Olimpic de la Navodari (galerie foto)Directia pentru Sport si Tineret a judetului Constanta nu mai administreaza intregul Centru Olimpic de Canotaj de la Navodari, ci numai baza nautica

Printr-o hotarare de Guvern publicata in Monitorul Oficial luna trecuta s-a dat in folosinta cu titlu gratuit Federatiei Romane de Canotaj un imobil aflat in domeniul public al statului si in administrarea Ministerului Tineretului si Sportului (prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret a Judetului Constanta). Este vorba de caminul si cantina

Sport / stiri Sport7 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Echipele din judetul Constanta, convocate vineri la Federatia Romana de Fotbal

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 05:19

Echipele din judetul Constanta, convocate vineri la Federatia Romana de FotbalFederatia Romana de Fotbal a informat ca, incepand cu aceasta luna, organizeaza, prin Directia Competitii, operatiunile privind acordarea vizelor anuale pentru jucatorii seniori si juniori participanti in competitiile organizate de FRF. Pentru ca aceste operatiuni sa se deruleze in conditii optime, s-a stabilit ca echipele cluburilor din fiecare judet sa se prezinte cu documentele necesare la Federatie, conform unei programari. Formatiilor din judetele Constanta si Braila le-a fost rezervata,

Sport / stiri Sport8 vizite[ ZIUA de Constanta ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Proiectul legii salarizarii unitare. Ce salariu va avea medicul, profesorul, prefectul, primarul, asistentul medical. Credeti?
Noul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca noua lege a salarizarii va fi ...
Aproape doi ani de la moartea "Regelui plajelor". ROMNED, o AVERE care scapa printre degete mostenitorilor
Romned Port Operator SA, cu sediul in Incinta port, este una dintre cele mai cunoscute firme din ...
Din seria "Parchez ca un Bou" - A lasat masina fix pe trecerea pentru pietoni
Soferii din orasul Constanta nu au nici o treaba cu parcarea. Drept dovada un cetatean a sesizat ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor