Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.424 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Felix Stroe - "In cabinetul Tudose se vor regasi probabil si ministri din guvernul Grindeanu, dar si nume noi"

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 05:19

Felix Stroe - "In cabinetul Tudose se vor regasi probabil si ministri din guvernul Grindeanu, dar si nume noi"Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit ieri cu liderii de organizatii pentru a discuta noua formula guvernamentala, dupa ce Mihai Tudose a fost propus de PSD-ALDE pentru functia de premier, propunere agreata de presedintele Klaus Iohannis.

Astazi, discutiile vor continua cu ceilalti membri din Comitetul Executiv, pentru o formula finala pe care PSD o va aproba politic. Intrebat daca exista posibilitatea ca ministrii constanteni Sevil Shaiddeh (ministrul Dezvoltarii Regionale) si Mircea

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Ovidiu Herea isi doreste un sezon bun la FC Viitorul "Gica Hagi e foarte exigent. Trebuie sa fim perfecti"

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 05:18

Ovidiu Herea isi doreste un sezon bun la FC Viitorul "Gica Hagi e foarte exigent. Trebuie sa fim perfecti"Campioana Romaniei la fotbal, FC Viitorul, a castigat primul meci amical al stagiului pe care il desfasoara in Slovenia, 3-2 cu NK Celje, formatie care a incheiat editia precedenta pe locul cinci in campionatul Sloveniei.

Golurile Viitorului au fost marcate de Alexandru Cicaldau (2) si Alexandru Stoica, Cicaldau fiind omul primei reprize, cu dubla sa foarte frumoasa, in minutele 31 (finalizare eleganta pe langa portar) si 35 (a driblat un fundas si l-a invins spectaculos pe portarul Matjas).

Sport / stiri Sport6 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Rugbystii de la Tomitanii Constanta au ocupat locul cinci pe tara la categoria Under-18

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 05:18

Rugbystii de la Tomitanii Constanta au ocupat locul cinci pe tara la categoria Under-18Clubul de rugby Tomitanii Constanta a incheiat sezonul 2016/2017 cu locul cinci pe tara la categoria de varsta Under-18. Turneul final s-a disputat la Bucuresti, iar echipa de pe litoral a invins in ultimul meci Poli Iasi cu 22-15.

Din ratiuni financiare, Tomitanii nu au putut sta la Bucuresti pe perioada turneului, fiind nevoiti sa plece dupa fiecare meci acasa si sa revina in ziua in care se disputa urmatorul, programul fiind astfel obositor. De pilda, la confruntarea cu Poli Iasi, care a

Sport / stiri Sport3 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Constanta Street Play incheie 3X3 League Romania pe pozitia a treia

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 05:18

Constanta Street Play incheie 3X3 League Romania pe pozitia a treiaEchipa de baschet Constanta Street Play a ocupat locul trei in clasamentul primului sezon de 3X3 League Romania, pe primele doua pozitii situandu-se echipe bucurestene. Desfasurate in sistem eliminatoriu, "win or go home", ultimele partide i-au adus echipei de pe litoral o victorie si o infrangere.
In prima partida, Constanta Street Play a trecut de Playball Colentina cu 22-15, urmand sa dispute al doilea meci imediat dupa. Ploaia le-a stat in cale organizatorilor, astfel ca echipa a trebuit sa

Sport / stiri Sport3 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Un general cu patru stele si un general de brigada. Grei ai MApN trecuti in rezerva. Colonel avansat general si trecut in rezerva. Cine sunt si ce functii aveau

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 05:12

Un general cu patru stele si un general de brigada. Grei ai MApN trecuti in rezerva. Colonel avansat general si trecut in rezerva. Cine sunt si ce functii aveauIeri, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind trecerea in rezerva a generalului cu patru stele Stefan Danila si a generalului de brigada - cu o stea Marius-Dorel Giurca din Ministerul Apararii Nationale.

Totodata a mai semnat si decretul privind acordarea gradului de general de brigada - cu o stea, la trecerea in rezerva, a colonelului Ciprian-Mircea Radulescu din Ministerul Apararii Nationale.

Facem precizarea ca Giurca si Radulescu trec in rezerva incepand din data

Actualitate / stiri Actualitate52 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Black Sea Oil & Gas SRL, gata sa inceapa productia de gaze in Marea Neagra. Ce a solicitat de la ABADL. Cand incep lucrarile (documente)

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 05:12

Black Sea Oil & Gas SRL, gata sa inceapa productia de gaze in Marea Neagra. Ce a solicitat de la ABADL. Cand incep lucrarile (documente)Compania Black Sea Oil & Gas si-a propus ca, in 2019, sa demareze productia de gaze la perimetrele XV Midia si XIII Pelican, situate pe platforma continentala a Marii Negre.

Black Sea Oil & Gas SRL anunta publicul interesat asupra solicitarii Autoritatii Nationale Apele Romane, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea - Litoral cu privire la avizele de gospodarire a apelor pentru cinci noi investitii. Solicitarile de avize sunt conforme cu Legea apelor nr. 107/1996, cu modificarile si

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Corespondenta speciala de la Bruxelles. Reuniunea Consiliului European Reprezentanti a 28 de tari discuta propunerile de proiecte pentru "Europa in miscare" (video)

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 05:12

Corespondenta speciala de la Bruxelles. Reuniunea Consiliului European Reprezentanti a 28 de tari discuta propunerile de proiecte pentru "Europa in miscare" (video)La reuniunea Consiliului European (CE) din 22-23 iunie, liderii Uniunii Europene au salutat intoarcerea incurajatoare a cresterii economice in cazul tuturor celor 28 de state membre, au subliniat importanta strategiei cuprinzatoare a Uniunii in domeniul migratiei si s-au angajat sa intensifice eforturile in domeniul apararii si securitatii.

Vorbind de propunerile concrete ale Comisiei privind apararea, presedintele Juncker a declarat, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc luni:

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Terenul fostului magazin Interex, detinut de SC Maundier Fides SRL, vandut catre Lidl Romania? Iata ce a fost publicat in Monitorul Oficial!

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 05:12

Terenul fostului magazin Interex, detinut de SC Maundier Fides SRL, vandut catre Lidl Romania? Iata ce a fost publicat in Monitorul Oficial!SC Maundier Fides SRL, firma care initiase demersurile pentru construirea unui magazin pe soseaua Mangaliei nr. 165, in locul magazinului Interex, in zona Mol - Doraly Mall, a luat o decizie importanta!

Astfel, asociatul unic al societatii Maundier Fides SRL, Electricom Solar SRL, prin administrator Sorin Bonciu, in cvorum, reprezentand 100% din capitalul social, a luat, in Adunarea Generala a Asociatilor din 5 decembrie 2016, o hotarare importanta. Astfel, a fost aprobata constituirea de

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Tanase Naciadis, nasul lui Gheorghe Hagi, amenajeaza o plaja turistica in Mamaia

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 05:12

Tanase Naciadis, nasul lui Gheorghe Hagi, amenajeaza o plaja turistica in MamaiaNasul lui Gheorghe Hagi, Tanase Naciadis, amenajeaza o plaja turistica in Mamaia. In acest sens, societatea Elcos Company SRL, al carei asociat unic este Tanase Naciadis, a solicitat si a obtinut, pe data de 26 iunie, de la Primaria Municipiului Constanta, Autorizatia de construire nr. 816 pentru amenajarea unei plaje turistice. Este vorba despre o plaja situata in statiunea Mamaia, sector VII, subsector 18. Elcos Company SRL, in datele Registrului Comertului Infiintata in anul 1994, firma are

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Primaria Constanta vrea sa faca ITP-ul autovehiculelor din dotare

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 05:12

Primaria Constanta vrea sa faca ITP-ul autovehiculelor din dotareMunicipalitate face o noua achizitie: serviciul privind efectuarea inspectiei tehnice periodice la autovehiculele utilizate de catre Primarie. Este vorba despre un autoturism si opt autoutilitare pana in 3,5 tone. Inspectia tehnica periodica se va efectua la sediul prestatorului, in maximum cinci zile de la primirea comenzii. Plata se va efectua pe baza facturilor emise de prestator si confirmate de beneficiar, precum si a certificatelor de inspectie tehnica periodica.

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Primaria Constanta consulta piata in vederea achizitiei serviciului de intretinere si reparatii autovehicule

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 05:12

Primaria Constanta consulta piata in vederea achizitiei serviciului de intretinere si reparatii autovehiculePrimaria consulta piata in vederea determinarii valorii estimate a achizitiei privind "serviciul de intretinere si reparatii autovehicule". Serviciul se refera la prestarea urmatoarelor operatiuni: reparatii mecanice si electrice, servicii ce se vor executa in urma constatarii (vizuale, prin probe, prin diagnoza auto) a defectiunilor autovehiculelor; intretinerea autovehiculelor; servicii de revizii tehnice periodice ale

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Consultare de piata. Primaria Municipiului Constanta intentioneaza sa achizitioneze serviciul de asigurare personal

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 05:12

Consultare de piata. Primaria Municipiului Constanta intentioneaza sa achizitioneze serviciul de asigurare personalPrimaria Municipiului Constanta intentioneaza sa achizitioneze serviciul de asigurare personal.
Serviciul se refera la asigurarea a 15 soferi auto cat. B si a unui coordonator transport.

In cadrul consultarii, se solicita oferta de pret, conform specificatiilor tehnice.

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Consiliul Judetean se chinuie sa inchirieze spatiile Centrului de Excelenta in Turism si Servicii "Tomis"

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 05:12

Consiliul Judetean se chinuie sa inchirieze spatiile Centrului de Excelenta in Turism si Servicii "Tomis"Consiliul Judetean Constanta organizeaza licitatie publica in vederea inchirierii spatiilor cu destinatie de birouri din cadrul Centrului de Excelenta in Turism si Servicii "Tomis", imobil aflat in domeniul public al judetului. Birourile, dotate si utilate complet, sunt in numar de sase: subsol - patru birouri iar la etaj - alte doua.

Inchirierea se va realiza pentru o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire. Licitatia va avea loc in imobilul Centrului de Excelenta in Turism si

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Sezlonguri, sucuri, porumb fiert, accesorii de plaja Cat costa o zi de relaxare in statiunea Mamaia (galerie foto)

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 05:12

Sezlonguri, sucuri, porumb fiert, accesorii de plaja Cat costa o zi de relaxare in statiunea Mamaia (galerie foto)A inceput sezonul estival si romanii au venit in concediu in statiunea Mamaia, cu speranta de a cheltui mai putini bani decat in strainatate. Cotidianul ZIUA de Constanta va prezinta cat costa o zi de relaxare in Mamaia, de la bautura si mancare, pana la suveniruri si distractie. Cheltuieli pentru plaja Un sezlong costa 20 de lei pentru o zi. Puteti sa economisiti optand pentru un abonament de 20 de lei, valabil doar sambata si duminica. Bineinteles, cearsaful pe nisip ramane varianta cea mai

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Victorie categorica Viitorul Fantanele a eliminat SSC Farul Constanta din Cupa Romaniei

Marti, 27 Iunie 2017, ora 23:59

Victorie categorica Viitorul Fantanele a eliminat SSC Farul Constanta din Cupa RomanieiCampioana Ligii a 4-a de fotbal a judetului Constanta, SSC Farul, echipa proaspat promovata in Liga a 3-a, a fost eliminata astazi din faza judeteana a Cupei Romaniei, editia 2017/2018.

Formatia pregatita de Ion Barbu, Gica Mina (antrenori) si Viorel Farcas (director tehnic) a jucat in semifinalele competitiei pe terenul vicecampioanei Ligii a 4-a, Viitorul Fantanele, care s-a impus categoric, cu 4-1 (Rusu 10, Ciobanu 20, M. Oancea 55, Maciuca 80 / Ravoiu 70).

Misiunea echipei din Fantanele a

Sport / stiri Sport3 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Constanteanca Eliza Samara s-a transferat la CSA Steaua Bucuresti

Marti, 27 Iunie 2017, ora 23:59

Constanteanca Eliza Samara s-a transferat la CSA Steaua BucurestiCea mai buna jucatoare de tenis de masa din Romania, constanteanca Eliza Samara, a devenit sportiva CSA Steaua Bucuresti.

"Cea mai buna jucatoare romana de tenis de masa a momentului, Eliza SAMARA, s-a transferat la CSA Steaua Bucuresti.
Eliza Samara este multipla campioana europeana, avand in palmares urmatoarele titluri:
* 2005 cu echipa nationala a Romaniei; * 2009 si 2012 la dublu feminin; * 2011 si 2012 la dublu mixt; * 2015 la simplu.
Eliza SAMARA a reprezentat Romania, cu rezultate bune,

Sport / stiri Sport4 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Fotbalistul Viitorului, Romario Benzar, curtat de Lazio. Ce echipe mai sunt interesate de fotbalist

Marti, 27 Iunie 2017, ora 23:59

Fotbalistul Viitorului, Romario Benzar, curtat de Lazio. Ce echipe mai sunt interesate de fotbalistUnul dintre fotbalistii de la FC Viitorul este curtat de o echipa de fotbal din Italia. De Romario Benzar s-a aratat interesata, conform presei din Italia, echipa Lazio.

Nu ar fi singura oferta primita de Gheorghe Hagi pentru tanarul fobalist, fiind interesate de achizitionarea acestuia si doua echipe din

Sport / stiri Sport4 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Meciul Simonei Halep cu Ying-Ying Duan de la Eastbourne a fost amanat din cauza ploii. Cand va avea loc partida

Marti, 27 Iunie 2017, ora 23:59

Meciul Simonei Halep cu Ying-Ying Duan de la Eastbourne a fost amanat din cauza ploii. Cand va avea loc partidaMeciurile programate marti la turneele de tenis ATP si WTA de la Eastbourne (Marea Britanie), in care figurau si trei romance, Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea, au fost amanate pentru miercuri din cauza ploii, au anuntat organizatorii conform Agerpres.ro.

Partidele de marti au debutat la ora stabilita, 11,00 (13,00, la Bucuresti), dar nu s-a putut juca prea mult, meciul dintre Simona Halep, a doua favorita, si chinezoaica Ying-Ying Duan fiind intrerupt dupa doar opt minute, la

Sport / stiri Sport5 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Muzeul Marinei Romane organizeaza la Constanta expozitia de pictura si grafica dedicata zilei Dunarii, intitulata "Culorile Dunarii"

Marti, 27 Iunie 2017, ora 23:59

Muzeul Marinei Romane organizeaza la Constanta expozitia de pictura si grafica dedicata zilei Dunarii, intitulata "Culorile Dunarii"Muzeul Marinei Romane in colaborare cu Liga Navala Romana - filiala Constanta organizeaza expozitia de pictura si grafica dedicata zilei Dunarii, intitulata "CULORILE DUNARII", care va avea loc in Salonul expozitional "Clio" al Muzeului Marinei Romane, in ziua de 28 iunie 2017, ora 16.00.

In cadrul acestei expozitii vor expune membrele atelierului de arte vizuale "Cdor. Val Donici" - Careul Doamnelor (L.N.R.) - Nermin Hogea Susam, Monica Maria Gosoiu, Ina Ioana Iordan, Elena Dordea Stanescu -

Life Show / stiri Life Show4 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Supercupa Romaniei se va disputa la Botosani. FC Viitorul intalneste formatia FC Voluntari

Marti, 27 Iunie 2017, ora 21:18

Supercupa Romaniei se va disputa la Botosani. FC Viitorul intalneste formatia FC VoluntariComitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal intrunit marti, 27 iunie, la Casa Fotbalului a decis ca Supercupa Romaniei sa se dispute la Botosani, pe stadionul "Municipal".

Partida va avea loc duminica, 9 iulie, si se va disputa intre FC Viitorul, castigatoarea editiei 2016-2017

Sport / stiri Sport3 vizite[ ZIUA de Constanta ]

A murit fostul arbitru de fotbal din Constanta Virgil Dragan

Marti, 27 Iunie 2017, ora 21:18

A murit fostul arbitru de fotbal din Constanta Virgil DraganS-a stins din viata, la varsta de 70 de ani, constanteanul Virgil Dragan, fost arbitru divizionar de fotbal, coleg de generatie, printre altii, cu Marinica Scarlat, Nicu Barbu, Lucian Babone, Vasile Cenuse, Valentin Petricala sau Gheorghe Parvu.

Sport / stiri Sport3 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Ministerul Sanatatii a realizat toate demersurile legale si administrative necesare pentru derularea in conditii optime a Programului National de Vaccinare

Marti, 27 Iunie 2017, ora 21:12

Ministerul Sanatatii a realizat toate demersurile legale si administrative necesare pentru derularea in conditii optime a Programului National de VaccinareIn acord cu prevederile legale, Ministerul Sanatatii deruleaza acest program national de sanatate publica intr-o stransa colaborare cu medicii de familie si, pentru vaccinarile din primele zile de viata ale nou-nascutilor, cu maternitatile.

Medicii de familie au obligatia legala de a consilia parintii privind vaccinarile de rutina, asigurate prin programul Ministerului Sanatatii in mod gratuit, pentru toti copii, dar si asupra vaccinarilor recomandate, suplimentare, care nu sunt gestionate de

Life Show / stiri Actualitate5 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Motociclistul ranit grav in accidentul de pe bulevardul IC Bratianu este internat in Sectia Chirurgie a SCJU Constanta

Marti, 27 Iunie 2017, ora 21:12

Motociclistul ranit grav in accidentul de pe bulevardul IC Bratianu este internat in Sectia Chirurgie a SCJU ConstantaUn motociclist a fost grav ranit astazi intr-un accident rutier petrecut pe bulevardul IC Bratianu din Constanta, dupa ce o soferita grabita nu i-a acordat prioritate in intresectie.

Portivit IPJ Constanta, la data de 27.06.2017, ora 11.00, numita D.C., in varsta de 62 de ani, din Constanta, a condus un autoturism pe strada Avram Iancu, dinspre strada Anghel Saligny catre bulevardul I.C. Bratianu, unde a intrat in coliziune cu o motocicleta condusa de un

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Societatea Rematholding Co SRL si-a deschis punct de lucru in Portul Constanta

Marti, 27 Iunie 2017, ora 17:12

Societatea Rematholding Co SRL si-a deschis punct de lucru in Portul ConstantaSofian Mihai Emilian, cetatean roman, domiciliat in Bucuresti, Sector 4, detinand 50 % din capitalul social al Rematholding Co SRL si Scholz Holding GmbH, persoana juridica germana, cu sediul in Germania, au hotarat aprobarea unui punct de lucru in Port Constanta,

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Fetita disparuta in valuri la Eforie Nord este din Chisinau. Mama si sora ei au fost salvate la timp

Marti, 27 Iunie 2017, ora 17:12

Fetita disparuta in valuri la Eforie Nord este din Chisinau. Mama si sora ei au fost salvate la timpDe mai bine patru ore salvatorii sunt la Eforie Nord si cauta o fetita de 11 ani care a intrat in mare impreuna cu mama si sora ei, de 13 ani la scaldat si nu a mai iesit la mal. Femeia si fetita de 13 ani au fost salvate in ultima clipa dar, cea de-a doua fetita nu este de gasit. Cele trei sunt din Chisinau si au venit la Eforie Nord in vacanta.

Scafandrii ISU Dobrogea au fost chemati in ajutor dupa ce au fost efectuate cautari pe mare in zona in care a fost

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Comisie de disciplina la RATC pentru cercetarea soferului prins in flagrant de jandarmi in timp ce sustragea motorina

Marti, 27 Iunie 2017, ora 17:12

Comisie de disciplina la RATC pentru cercetarea soferului prins in flagrant de jandarmi in timp ce sustragea motorinaIn urma actiunilor desfasurate de Gruparea de Jandarmi Mobila Constanta, Regia Autonoma de Transport in Comun anunta ca, la nivelul institutiei s-a constituit comisia de disciplina pentru a analiza cazul soferului surprins in timp ce sustragea motorina din autobuzul R.A.T.C.

Conducerea Regiei Autonome de Transport in Comun Constanta condamna ferm orice act de acest gen si va aviza chiar si cele mai severe decizii ale comisiei.

De la inceputul anului au fost aplicate sanctiuni disciplinare cu

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Foc si apa la Poarta I. Festivalul "Miturile cetatii" se incheie cu un spectacol, cum n-a mai vazut Constanta. Grabiti-va sa luati bilete! (galerie foto)

Marti, 27 Iunie 2017, ora 16:57

Foc si apa la Poarta I. Festivalul "Miturile cetatii" se incheie cu un spectacol, cum n-a mai vazut Constanta. Grabiti-va sa luati bilete! (galerie foto)Festivalul International de Teatru "Miturile cetatii" se incheie astazi, de la ora 21.30, cu un spectacol extraordinar, asa cum nu a mai vazut Constanta, comparabil insa cu magia "Serilor de teatru antic", de acum aproape 40 de ani, de care isi amintesc cu emotie si acum cei care au sansa sa fie martori acelor vremuri.

Un spectacol in spatiu neconventional - Poarta I a Portului Constanta -, cu cerul instelat pe fundal, cu apa, foc si tulburatoare cantece in latina, menite sa trezeasca fiori

Life Show / stiri Life Show7 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Accident rutier pe bulevardul Mamaia. Aproape de Spitalul Militar

Marti, 27 Iunie 2017, ora 14:17

Accident rutier pe bulevardul Mamaia. Aproape de Spitalul MilitarAccidentul a avut loc pe bulevardul Mamaia, aproape de Spitalul Militar.

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ ZIUA de Constanta ]

Accident rutier in Constanta. Motociclist ranit (galerie foto+video)

Marti, 27 Iunie 2017, ora 14:17

Accident rutier in Constanta. Motociclist ranit (galerie foto+video)Accident rutier pe bulevardul I.C. Bratianu din municipiul Constanta. Evenimentul a avut loc la interserctie cu bulevardul Ferdinand. Conform primelor date, un

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ ZIUA de Constanta ]

La solicitarea ANRM O noua dezbatere la Primaria Techirghiol, privind namolul sapropelic

Marti, 27 Iunie 2017, ora 14:12

La solicitarea ANRM O noua dezbatere la Primaria Techirghiol, privind namolul sapropelicPrimaria Orasului Techirghiol organizeaza maine, 28.06.2017, incepand cu ora 11.00, la Sediul Administrativ al Gradinii Botanice, dezbaterea privind realizarea unui studiu complex referitor la namolul sapropelic din Lacul Techirghiol.

Dezbaterea cu specialistii a fost solicitata de Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, urmand sa participe toti factorii implicati.

Prin acest studiu se intentioneaza

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ ZIUA de Constanta ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
SURPRIZA! CINE CONSTRUIESTE PE PLAJA, LA NAVODARI
Investitor surpiza in nordul litoralului, pe plaja din Navodari! Un complex rezidential de blocuri ...
Control la Cuptorul cu Placinte: conditii GROAZNICE! Administratorul a FUGIT!
Inspectorii OPC continua seria controalelor la malul marii! Dupa ce au gasit, in mai multe locatii, ...
EXPLOZIE intr-un bloc din Constanta!
Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitati sa intervina, sambata, 24 iunie, in jurul orei ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor