Cum scoate Primaria afacerile private din criza Arazu Design lucreaza la strada Traian in contul datornicei Arazu Constructii?!

Miercuri, 01 Septembrie 2010, ora 00:00
401 citiri
Dupa cum prezentam in editia de ieri a cotidianului nostru "vasta" experienta a societatii cu care autoritatile locale au decis sa rezolve problema strazii Traian, dar si legaturile pe care aceasta le are cu Valentin Preda, consilierul primarului Radu Mazare, nu este exclus ca societatea apropiata de Arazu Design, SC Arazu Constructii SRL, sa fie in spatele lucrarii si cea care vine cu oamenii experimentati si utilajele necesare Firma cu care Primaria a incheiat contract pentru refacerea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.