10 ani ancheta, 114 milioane de euro prejudiciu, 3.000.000 de lei cheltuieli Cat "ne costa" Dosarul Retrocedarilor. Si pentru ce (rechizitoriu)

Luni, 07 Decembrie 2015, ora 05:11
385 citiri
Trei ani de cercetari penale, 114 milioane de euro - prejudiciu estimat de DNA, alte 30 de miliarde de lei vechi - costul anchetei propriu-zise, circa 40 de inculpati, aproape 80 de termene de judecata si... sapte ani de proces! Care inca se numara, caci dosarul nu a ajuns inca nici macar la o prima sentinta. Este bilantul nefericit al celebrului dosar care priveste retrocedarile de la Constanta, in care fostul primar, Radu Stefan Mazare, a fost deferit instantei de catre procurorii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.