400 de pompieri vor fi la datorie, in fiecare zi, in timpul sezonului estival

   

Departamentul pentru Situatii de Urgenta, prin Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, a dispus o serie de masuri care sa asigure gestionarea eficienta a diverselor tipuri de risc. Acestea vizeaza acoperirea interventiilor, prin suplimentarea personalului si tehnicii existenta la nivelul judetului Constanta, cu efective si mijloace specifice din mai multe judete ale tarii care sa optimizeze misiunile pompierilor salvatorilor.
Astfel, pentru prevenirea situatiilor de urgenta, in perioada urmatoare prin dislocarea personalului operativ din 14 judete, peste 400 de pompieri vor fi la datorie, zilnic, in statiunile de pe litoral, pentru ca romanii sa aiba o vacanta fara evenimente care sa le puna viata in pericol. Tehnica specifica de interventie (ambarcatiuni, ambulante SMURD, autospeciale de stingere a incendiilor, senilate) va sustine misiunile orientate spre siguranta celor care aleg sa-si petreaca timpul liber pe litoral.

O atentie deosebita a fost acordata si ...citeste toata stirea
Luni, 19 Iunie 2017, ora 05:05
Sursa: Cuget Liber

Articol citit de 26 ori


Cuget Liber
Cele mai citite stiri
Iata cine sunt smardoii din Mamaia! Au fost ARESTAEsI
Indivizii care s-au dat in stamba in statiunea Mamaia au fost arestati preventiv. De fapt, doar ...
Noua moda in Navodari: cu sanii la vedere!
In timp ce constantenii se plang de faptul ca turistii devin din ce in ce mai greu de suportat, in ...
Accesul auto si pietonal pe la Poarta 1 a Portului Constanta se inchide complet de azi. Care este motivul. Pe unde se va intra (document)
Pentru inceperea lucrarilor de modernizare, de astazi, se va inchide total accesul auto si pietonal ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor