A expirat contractul cu firma care ridica masinile parcate neregulamentar! Primaria asteapta doritorii sa preia serviciul!

Sursa: Replica
Marti, 31 Martie 2015, ora 06:00
83 citiri
Contractul pe care Primaria Municipiului Constanta il avea cu firma care ridica vehiculele parcate neregulamentar se incheie pe 31.03.2015.
Prin urmare, Primaria Municipiului Constanta aduce la cunostinta cetatenilor ca, in conformitate cu planul anual al achizitiilor publice, pana la data de 02.04.2015 ora 14:00, cei interesati pot depune oferte privind achizitionarea serviciului de ridicare, transport si depozitare a vehiculelor fara stapan sau abandonate (neinscrise in circulatie), precum si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.