A murit Corneliu Vadim Tudor. Lia Olguta Vasilescu: "Ce blestem o fi pe poporul acesta de toti oamenii de cultura valorosi se sting in saracie?

Sursa: Adevarul
Luni, 14 Septembrie 2015, ora 21:54
94 citiri
"Ce blestem o fi pe poporul acesta de toti oamenii de cultura valorosi se sting in saracie?", se intreaba Lia Olguta Vasilescu pe pagina de Facebook. Ea a fost in 1991 membru fondator al Partidului Romania Marea si apoi presedinte a organizatiei de tineret, purtator de cuvant si uterior presedinte al Organizatiei de Tineret Romania Mare.
Corneliu Vadim Tudor a murit. Liderul PRM a fost transportat de urgenta, luni, la spital, din cauza unor grave afectiuni cardiace. Politicianul s-a stins din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.