A murit tatal unei fete care a sfarsit in incendiul de la Beirut: "A facut soc la aflarea vestii ca dosarul se rejudeca"

Sursa: Adevarul
Luni, 08 Iulie 2019, ora 12:47
146 citiri
Tatal uneia dintre fetele moarte in incendiul de la Beirut a incetat din viata. A facut soc la aflarea vestii ca dosarul se rejudeca. Tatal Nicoletei Vasiliteanu, una dintre tinerele moarte in incendiul de la Beirut, a murit luni dimineata, la Spitalul Judetean Constanta. Acesta fusese internat inca de saptamana trecuta, dupa ce i s-a facut rau cand a aflat ca dosarul se rejudeca, a anuntat pe pagina de Facebook Mariana Sarkany, mama Nicoletei Cengher. Dosarul Beirut se va rejudeca, deoarece ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.