A2, A4 si DN-urile din Constanta, DESCHISE / Primarii, invitati sa puna mana pe lopata. "Daca vine valul al doilea de zapada, va fi si mai greu"

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 12:05
123 citiri
Adrian Nicolaescu, prefectul judetului Constanta, a afirmat pentru "Cuget Liber", faptul ca Autostrada A2 si A4 sunt deszapezite, iar politistii fac o ultima inspectie inainte de a da avizul pentru circulatia autoturismelor. De asemenea, DN3 Murfatlar-Ostrov a fost deszapezit, insa deocamdata si aici se asteapta avizul politistilor.

In total 49 de drumuri comunale raman blocate. "Rugam primarii sa intre pe drumuri si sa le deblocheze. Daca vine valul 2 de zapada, va fi si mai greu. Ei au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Cuget Liber