"Abateri grave de la prevederile legislative" Un ofertant la licitatia pentru reabilitarea Cazinoului din Constanta s-a plans la CNSC! (galerie foto+documente)

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 05:15
44 citiri
Cazinoul din Constanta este urmarit de ghinoane. Transferat in administrarea Companiei Nationale de Investitii (CNI), monumentul istorie se pare ca nu are sanse de a fi reabilitat prea curand.

Prima licitatie, organizata in luna mai 2015 in vederea selectarii constructorului nu a avut niciun rezultat, din cauza numeroaselor contestatii. Anul acesta, pe 11 mai, CNI a reluat o alta licitatie pentru lucrarile de reabilitare si restaurare a Cazinoului, dar nici aceasta nu s-a finalizat cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.