Accident teribil in Mamaia. Intrecere pe contrasens cu 200 km/h intre un CLS si un S8. Audi-ul a retezat un stalp de tensiune si a fost despicat de un copac

Sursa: Adevarul
Duminica, 25 Octombrie 2015, ora 17:18
186 citiri
Circulatia linistita de duminica dupa-amiaza din Mamaia a fost blocata de un accident care s-a petrecut aproape de primul sens giratoriu din statiune, cel de la AquaMagic.
Martorii oculari au relatat cum doua autoturisme de lux, un Mercedes CLS cu numere de Germania si un Audi S8 cu numarul DJ 17 KYO, s-au intrecut intr-o cursa nebuneasca sfarsita intr-un dezastru.
Cele doua masini veneau intrecandu-se dinspre Navodari, in jurul orei 15.30, circuland cu o viteza excesiva. "Aveau 200 km/h fara ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.