"Actuala conducere se agata ca spanzuratul de franghie cu intentia de a distruge potentialul economic al Portului Constanta" (galerie foto)

Marti, 21 Aprilie 2015, ora 05:13
93 citiri
Dupa o pauza de doua saptamani, operatorii si sindicalistii portuari au reluat, ieri dimineata, protestele impotriva actualei conduceri a Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta (CN APMC). "Protestele au fost intrerupte doar pentru ca au fost sarbatorile pascale, o saptamana inainte de Pasti, o saptamana dupa. Am reluat protestele, acelasi obiectiv, aceeasi motivatie: demiterea Consiliului de Administratie si a conducerii executive a Portului Constanta pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.