AEP a luat la "puricat" listele suplimentare de la europarlamentare. Constanta a fost luata cu asalt de turistii "eurovotanti" (document)

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 05:11
44 citiri
Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a anuntat ca a finalizat activitatea de verificare a listelor electorale utilizate la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai 2014. Dupa culegerea datelor atat din listele electorale permanente, cat si din listele electorale suplimentare, detaliile culese s-au suprapus peste baza de date in vederea identificarii posibilelor cazuri de vot multiplu, iar dupa verificarea dublei corespondente a CNP-urilor aflate pe listele permanente cu cele aflate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.