Alexandra, eroina din Bamboo. Florin Chilian: "A parasit ultima clubul, pentru ca a vrut sa se asigure ca nimeni nu a ramas prada focului"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 25 Ianuarie 2017, ora 18:22
46 citiri
Intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Florin Chilian vorbeste despre Alexandra, eroina de la Bamboo, care s-a intoxicat cu fum dupa ce s-a intors de mai multe ori in club pentru a fi sigura ca toti clientii au fost evacuati. Alexandra Stoleru este studenta la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti. In timpul liber, lucra la clubul Bamboo. In noaptea cand clubul a luat foc, tanara din Constanta a fost un erou, asigurandu-se ca toti cei prezenti au reusit sa se salveze. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.