Alexandru Pesamosca, titanul chirurgiei pediatrice din Romania: "Pentru Tata Pesi, copilul era in centrul atentiei. Restul nu exista"

Sursa: Adevarul
Sambata, 10 Septembrie 2016, ora 13:19
146 citiri
Alexandru Pesamosca a fost un titan, un geniu. Opera pe banda rulanta si nu se odihnea pana nu se asigura personal ca micutii pacienti au cea mai buna ingrijire. Nu facea nicio deosebire intre copiii de bani gata si cei de nevoiasi. Au trecut 5 ani de cand Tata Pesi, cum il numeau toti, a trecut in eternitate, acolo unde ii va astepta ca un "inger al copiilor", cum a fost supranumit, cand vor fi batrani, pe toti cei pe care i-a facut bine. Alexandru Pesamosca s-a nascut la 14 martie 1930, la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.