Ambasador, despre Corneliu Coposu: "Gratie dumneavoastra, Romania de azi e o tara libera si toti romanii, oriunde ar fi ei, se recunosc in dumneavoastra"

Sursa: Adevarul
Luni, 20 Mai 2019, ora 08:10
83 citiri
La 20 mai 2019 se implinesc 105 ani de la nasterea lui Corneliu Coposu, liderul opozitiei din Romania postcomunista. Ion Andrei Gherasim, cel care a stat in umbra Seniorului, spune ca s-a vorbit, s-a scris, s-a comentat, dar foarte putini au remarcat esentialul, mostenirea pe care a lasat-o generatiilor care l-au urmat si, in special generatiei tinere, pe care a iubit-o atat de mult". "Am invatat sa fiu tare in credinta, sa fiu iertator si milostiv, sa incerc sa fiu calm si chibzuit cand este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.