Anca Chirita, ISU: "Erau oameni disperati. Ma uitam la fetele lor inghetate si, la randul lor, se uitau mirati, mai ales la mine... femeie in troiene"

Sursa: Adevarul
Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 14:05
141 citiri
Peste 500 de persoane au ramas inzapezite pe drumurile din judetul Constanta in prima zi de viscol. In ajutorul lor au venit militarii de la ISU si Armata. In prima linie a frontului a fost si o femeie, Anca Chirita, purtatorul de cuvant ISU Dobrogea. Vineri seara, dupa lasarea intunericului, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea erau inca pe teren, pentru a salva persoanele ramase blocate in nametii pe drumul dintre Constanta si Valu lui Traian. "Colegii mei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.