Andrei Musetescu, cheia sondajului PNL Cui au platit liberalii 9.000 de euro ca sa afle profilul candidatului la Primaria Constanta?

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 05:15
120 citiri
Partidul National Liberal a comandat si platit aproximativ 9.000 de euro pentru sondajul de opinie realizat pe 1.000 de subiecti in municipiul Constanta, pentru a se vedea cine se situeaza mai bine ca intentie de vot in randul celor care si-au facut publica intentia de a candida pentru functia de primar al Constantei. Sondajul este in plina desfasurare, iar rezultatele vor fi prezentate beneficiarului, adica PNL, in zece zile, potrivit lui Gheorghe Dragomir, copresedinte al filialei judetene a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.